Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile obecnie online?

ciężko dropnąć trute? jeśli tak to ile trzeba na nią zarabiać? :)

Licznik masz na stronie.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie wojny? wejdz sobie w ranking na stronie jest tam jedna z remisem i tyle;p

Wojny można robić, lecz aktualnie są jeszcze rzadkością i to wielką rzadkością.

Była gildi która miał jakąś wygraną a inna przegraną lecz obie chyba zostały rozwiązane.

ile obecnie online?

ciężko dropnąć trute? jeśli tak to ile trzeba na nią zarabiać? :)

Truta, zależy od farta, ziomek otworzył 100 szkat śmierci i nie poleciała mu żadna, a ja testowałem i z 20 poleciały 2 truty i żal.

Można dropnąć ze szkaty ripa, śmierci, azraela i razadora więc chyba źle nie jest.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM

• - Serwer pod is
  • - Brak zainteresowania administracji, brak zabezpieczeń
  • - Bugi
  • - Misje resetowane wszystkie
  • - TGM zachowuje się jak dziecko

NIE POLECAM

Opublikowano

NIE POLECAM

• - Serwer pod is
  • - Brak zainteresowania administracji, brak zabezpieczeń
  • - Bugi
  • - Misje resetowane wszystkie
  • - TGM zachowuje się jak dziecko

NIE POLECAM

1. Tak oczywiście tak możesz o każdym serwie napisać który ma IS ale spoko

2. Ja rozwiązuje sprawy na forum i sprawy techniczne a GA sprawy na fanpage i ts

3. Wszystko co jest zgłaszane od razu jest naprawiane.

4. Był restart misji o czym jest info na stronie głównej, było to raz i każdy może się o tym dowiedzieć wchodząc na stronę serwa.

5. U nas nie ma TGM, dla twojej wiadomości został on wyrzucony jakieś 5 dni temu.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

dla 326 graczy dostepnych na serwie - sklepy i osoby ktore nie poszly DOWALILISCIE TAKIE ZUO ze mozecie poskladac ten serwer i wziac sie za cos nowego gratuluje osobie ktora to wymyslila bo zepsula rynek ktory i tak najlepszy nie byl miliard bossow dla garstki osob na serwach gdzie jest 2k graczy sie takich eventow nie robi a wy zrobiliscie totalna parodie :D serwer fajny ale od dzisiejszego zuo raczej zacznie sie sprzedawanie postaci itp po serwie.

chyba wam cos nie pyklo na ch3 w jinno z 10 krolowych sobie biega :) 

Opublikowano

dla 326 graczy dostepnych na serwie - sklepy i osoby ktore nie poszly DOWALILISCIE TAKIE ZUO ze mozecie poskladac ten serwer i wziac sie za cos nowego gratuluje osobie ktora to wymyslila bo zepsula rynek ktory i tak najlepszy nie byl miliard bossow dla garstki osob na serwach gdzie jest 2k graczy sie takich eventow nie robi a wy zrobiliscie totalna parodie :D serwer fajny ale od dzisiejszego zuo raczej zacznie sie sprzedawanie postaci itp po serwie.

chyba wam cos nie pyklo na ch3 w jinno z 10 krolowych sobie biega :)

Heh... i to mnie rozwala w ludziach. Za mało bosow - źle, za dużo - źle, to czego wy chcecie?

Co do osób na serwerze, jest te 300 osób które się utrzymuje, a do tego się ciesz, że administracja się interesuje serwerem, a nie olewa tak jak inne po 3 dniach od startu.

Nie wiem po co to, że ludzie zaczną odchodzic z serwera, nie zaczęli kiedy misje zostały cofnięte, to i teraz nie odejdą proste. ZUO to ma być ZUO, a nie opierdalanie się po 2 bosach na mapce.

Opublikowano

zuo to ma byc zuo a event to ma byc zabawa a nie sposob na spadek wszelkich cen na serwie bo teraz od cen kamoli duchowych do cen zmianek szkat ripa smierci broni na 75 wszystkie ceny spadna :> jak mozna zrobic taki event zeby na serwie gdzie jest 300 osob zaczelo lagowac ? i nie piszcie mi ize tak nie bylo bo pisali ludzie ze lagi sie nagle zrobily z dupy ten dzisiejszy event totalnie rozwalil rynek zobaczycie 2-3 dni zaczna ludzie sprzedawac ile sie tego wyleje zmianek kluczy wszystkiego ^^ zuo powinno pomoc w grze ale nie ustatwic do samego konca bo dzis na serwie pojawilo sie xxxxx kretych kluczy a kazdy wie jaki jest drp ze smoka :P dobra zreszta nie ma sensu sie rozpisywac zobaczycie co sie teraz stanie na serwie i tyle.

POZDRAWIAM

Opublikowano

Narzekasz narzekasz a gracze przychodzą i odchodzą z dnia na dzień są nowi a inni rezygnują jak wszędzie.

Za kilka dni wszystko powróci do dawnych cen, bo wszystko ludzie wykupią i zużyją.

Kto pomyśli to to co zdobył zachowa sobie i będzie sprzedawał za kilka dni gdy ceny wrócą do normy, bo wtedy coś na tym zarobi.

Jedni narzekają gdy jest słabe ZUO inni zaś gdy jest zbyt dużo fal, nie da się dogodzić wszystkim, co poradzić.

Nawet na chwilę obecną wielkiej zmiany cen nie widzę.

A no chyba że to, że metale chodziło po 4-5kk teraz po jakieś 7-8, no i perły wraz z nowymi ulepkami chyba podrożały, bo kilka dni po starcie były o wiele tańsze i łatwiej je było dostać.

Ale dobra mniejsza z tym każdy swoją opinię ma i ja to szanuje.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Polecam serwer :) Z rykox'em idzie normalnie porozmawiac i dosyc czesto wchodzi na ts'a :)

Na serwerze graczy malo nie jest... Normalne ze przychodza i odchodza chyba zadna nowosc  :ninja:

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Polecam serwer :) Z rykox'em idzie normalnie porozmawiac i dosyc czesto wchodzi na ts'a :)

Na serwerze graczy malo nie jest... Normalne ze przychodza i odchodza chyba zadna nowosc  :ninja:

Tu się sam muszę skrytykować, no ale cóż.

Na ts ostatnio rzadziej siedzę, ale to już wina zbyt dużej ilości obowiązków i pracy.

Ale jeśli ktoś coś mi na forum napisze to przeważnie w ciągu max 24h jego sprawa zostaje załatwiona więc myślę że nie ma co narzekać.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Parę screenów z prezki wygasło, takie info od Boga. 

Tak wiem wiem prezka jest odświeżana, nowa grafika i czcionka z photoshop'a.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dnia 26 czerwca (piątek) serwer będzie wyłączony od godziny 22 do 24.
Celem przerwy jest wgranie kilku poprawek i nowości:

- Max 130lvl

- Nowe Bronie

- Nowe Zbroje

- Nowe Questy

- Nowa mapa

- Nowy Dungeon

- Poprawa kilku questów

- Łączenie Diamentów Duchowych

- Dodanie Pasa do pvp

- Teleportacja do kopalni za pomocą kliknięcia przepustkę

- inne nowości

Prosimy o pobieranie nowego klienta - na starym kliencie nie będziecie widzieli nowości i możecie mieć błędy w grze.
Pobierz

Na innych hostingach pojawi się jutro lub dziś w nocy.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...