Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArmeniusMT2 [Dedyk] [Medium]

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ss wygasają po dniu jeśli są dodane bez konta, a ss były wrzucane poprzez konto.

Prezentacja zostanie poprawiona, gdyż niektórym nie wczytuje obrazków.

Szkaty w is są dodane gdyż jest to hard.

Co do tego że niby wszystko jest w IS, mylisz się, są tutaj podstawowe itemy, kto zagra, przekona się że są osobne kostiumy, pieczecie, pet i inne do zdobycia w grze, ulepszaczy nie można kupić.

W is są tylko podstawowe itemy jak na innych privach.

No własnie raczej na hardach nie ma takich szkat w IS. ;)

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ss wygasają po dniu jeśli są dodane bez konta, a ss były wrzucane poprzez konto.

Prezentacja zostanie poprawiona, gdyż niektórym nie wczytuje obrazków.

Szkaty w is są dodane gdyż jest to hard.

Co do tego że niby wszystko jest w IS, mylisz się, są tutaj podstawowe itemy, kto zagra, przekona się że są osobne kostiumy, pieczecie, pet i inne do zdobycia w grze, ulepszaczy nie można kupić.

W is są tylko podstawowe itemy jak na innych privach.

Co to za argument że szkaty są w IS gdyż jest to hard, czyli tym bardziej psują grę bo ludzie z is będą mieli gigantyczną przewagę kiedy jeszcze są takie tanie, co innego na easy gdzie łatwo takie rzeczy zdobyć.

Mieszkam za granicą i nawet jakbym chciał to nie mam jak wpłacać na IS więc to dla mnie istotne.Od dłuższe czasu twórcy serwerów zapominają że najważniejsza jest reklama i duży budżet jak już chcesz startować aby później nie robić z IS p2w i tylko odpychać graczy, nawet na kosmetycznym IS z dużą liczbą ludzi można sporo zarobić, no ale cóż lepiej mieć 100-400 online wrzucić wszystko do IS'a doić ludzi póki nie zostanie 10 osób i startować z kolejnym.  Nie odnoszę się tutaj do tego serwera prosto bo nie wiem jak będzie, ale zaczyna się podobnie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No własnie raczej na hardach nie ma takich szkat w IS. ;)

Dobrze szkaty od ripera w górę zostały usunięte z IS, (łącznie ze szkatą ripa)

Jeśli ludzie będą je chcieli będą pisali na forum.

Dużo kont jest założonych aż całe 52.

Dla cb mało, a mnie każdy gracz ucieszy, czy będzie ich 50 czy 300 ja będę zadowolony jeśli wgl będą grali i komuś się spodoba serwer który zrobiłem.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Co to za argument że szkaty są w IS gdyż jest to hard, czyli tym bardziej psują grę bo ludzie z is będą mieli gigantyczną przewagę kiedy jeszcze są takie tanie, co innego na easy gdzie łatwo takie rzeczy zdobyć.

Mieszkam za granicą i nawet jakbym chciał to nie mam jak wpłacać na IS więc to dla mnie istotne.Od dłuższe czasu twórcy serwerów zapominają że najważniejsza jest reklama i duży budżet jak już chcesz startować aby później nie robić z IS p2w i tylko odpychać graczy, nawet na kosmetycznym IS z dużą liczbą ludzi można sporo zarobić, no ale cóż lepiej mieć 100-400 online wrzucić wszystko do IS'a doić ludzi póki nie zostanie 10 osób i startować z kolejnym.  Nie odnoszę się tutaj do tego serwera prosto bo nie wiem jak będzie, ale zaczyna się podobnie.

Przepraszam źle napisałem.

Nie miało być szkaty są w is bo to hard.

No ale już mniejsza z tym.

W is zostały tylko szkaty bosów do ripera, czyli te raczej mało potrzebne bo z nich broni na lvl 75 nie ma.

Pewnie nikomu nie będą one potrzebne ale je już zostawię, myślę że będzie ok bo o bron na lvl 75 będzie już trudniej dzięki temu.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Chce tylko dodac, ze reklama jest bardzo duza! Przegladnijcie sobie fun page na fb. Polecam, zagram, nie moge sie doczekac :)

Opublikowano

Chce tylko dodac, ze reklama jest bardzo duza! Przegladnijcie sobie fun page na fb. Polecam, zagram, nie moge sie doczekac :)

Jakoś wątpię aby kilku "youtuber'ów" z paroma tyś subów cokolwiek większego zdziałało już lepiej było by zainwestować w jednego większego.

NJxbd4x.png

Opublikowano

grafika w  prezentacji padła, nie można zobaczyć np. setów ;x

Właśnie wiem, mi wyświetla ale będę to poprawiać.

Jakoś wątpię aby kilku "youtuber'ów" z paroma tyś subów cokolwiek większego zdziałało już lepiej było by zainwestować w jednego większego.

Tu masz rację ale mam zamiar włożyć w ten serwer hajs byle ludzie byli.

Prezentacja odświeżona.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Serwer wystartował.

ZAPRASZAMY!!!

Super że nie moge odpalić clienta bo pisze że client przestał działać

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

183 osoby na starcie - dobrze to serverowi nie wrozy :(
Poczekam az sie rozkreci, az pojdzie reklama - wowczas byc moze wbije.

Poki co powodzenia ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Liczba powoli rośnie, jeżeli serwer będzie tego godny, to gracze się pewnie pojawią :) Zobaczą serie u swoich YTberów 

Opublikowano

Start w miarę wypalił. w nocy zostanie wprowadzone tylko kilka drobnych poprawek jak:

1. wędka na 30 lvl  - jest przypadkiem na 40,

2. lepszy drop zmianek ze szkat,

3. naprawa polskich znaków w wiadomościach systemowych,

Niewidoczny dla niektórych graczy pet Lew Gordon został naprawiony, wystarczy uruchomić autopatchera i będziecie go widzieli:))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Brak konia bojowego to tragedia póki co jedyna rzecz jaka mnie niepokoi reszta ok, dropiłem medale w lochu to na 5 medali w półgodziny weszły 2 tylko, oprócz tego kupiłem 2 za po które też nie weszły.

Na pieczęci zostało mi 30min mimo że oszczędzałem. A Bojowiec od 35...

edit: nie moge nawet konia używać bo siana nie mam świetnie

NJxbd4x.png

Opublikowano

Brak konia bojowego to tragedia póki co jedyna rzecz jaka mnie niepokoi reszta ok, dropiłem medale w lochu to na 5 medali w półgodziny weszły 2 tylko, oprócz tego kupiłem 2 za po które też nie weszły.

Na pieczęci zostało mi 30min mimo że oszczędzałem. A Bojowiec od 35...

edit: nie moge nawet konia używać bo siana nie mam świetnie

Bojowiec nie jest od 35. :D jest od 1 lvla możesz czytać medale itd i na 1 lvlu możesz mieć boja.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Kilka razy już crushowało grę w lochu małp, oprócz tego musze ściągać tarczę aby NNO działało warto to naprawić.

Edit: posiedziałem na ostatniej komnacie z bosem i zwracam honor coś tam te medale lecą.

edit2: co do bojowego to gówno prawda kiedy na 10 poziomie chce przeczytac medal mam notke że od 35

http://screenshooter.net/102335400/dfxtqqr

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bojowiec nie jest od 35. :D jest od 1 lvla możesz czytać medale itd i na 1 lvlu możesz mieć boja.

Boj jest od 35 lvl

Szansa na wejście medalu została poprawiona bo zgadza się że była zbyt mała.

Pokarmy dla koni dropi z mobów oraz w lochu z bosa i metinów po 10.

Jeśli chcecie je u handlarzy to niech ktoś zrobi temat na forum z taką propozycją.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...