Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jakakolwiek propozycja z mojego tematu forum została wprowadzona? Można wiedzieć co zrobiliście? Nie ma odpowiedzi i ciężko tak uzgodnić co zostało naprawione, a co jeszcze nie.

Heniek.

Opublikowano

Czy jakakolwiek propozycja z mojego tematu forum została wprowadzona? Można wiedzieć co zrobiliście? Nie ma odpowiedzi i ciężko tak uzgodnić co zostało naprawione, a co jeszcze nie.

jutro razem z Modyfikacja MMalcolma usuniemy trochę niepotrzebnego dropu oraz kd o których pisałeś. Zajmiemy się też polowaniami. Zostanie zwiększony lekko resp metinow w m2. TP na pustynię będzie do oazy. Co do rad i egzo lecą juz ze skrzynek które leca ze wszystkiego.

Opublikowano
Ostatni dzień trwania naszego konkursu na SM!

Smocze monety lub konto vip już od pierwszej minuty startu, zupełnie za darmo? Nic prostszego! Pokaż nam, że jesteś zaangażowany znajdując jak największą liczbę błędów, które nam mogły umknąć. W tym celu jeśli znalazłeś/aś choć jeden błąd załóż temat na forum serwera w odpowiednim dziale (http://board.vengard...um/10-problemy/) o nazwie "BETA: PROBLEM", w którym sukcesywnie będziesz umieszczać swoje "znaleziska". Trzej gracze* z największą ilością pomocnych informacji zostaną przez nas nagrodzone kolejno:

1 - 1000 SM

2 - 700 SM

3 - 300 SM

W przypadku powielonych bugów liczą się one wyłącznie na konto osoby, które znalazła je jako pierwsza!

*W sytuacji gdy przez na przykład dwie osoby zostanie znaleziona ta sama największa liczba błędów nagrodzone zostaną obie tak samo. Tyczy się to również drugiej największej liczy oraz trzeciej. 

Konkurs kończy się 14.05, o godzinie 23:59. Zostaną wtedy wyłonieni zwycięzcy. 

Powodzenia! smile.png

Opublikowano

Podsumowując naszą pracę dotychczas: dzisiaj pojawi się obszerny news pokazujący co zostało dokonane podczas bety i jakie propozycje na forum zostały rozpatrzone i wprowadzone w życie. Dzisiaj już normalnie będzie można otrzymać level/eq i testować dalsze mapy. Betę zamykamy zgodnie z planem, o godzinie 22 i nabieramy tam ostatnich poprawek. Data startu bez zmian.

QufL90L.png

Opublikowano

Prezentacja ładnie wykonana wszystko jest opisane,mogę jedynie co polecić serwer,ale nie zagram z powodu że nie pasują mi z lekka takie serwery,życzę powodzenia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dobrym rozwiązaniem i większym zainteresowaniem w wyszukiwaniem bugów było by wszystkich dania komend GM. Każdy mógłby się pobawić i levelowo i w ulepszaczach.

Przyspieszyło by to sprawe.

Heniek.

Opublikowano

­Czy GM będzie miał zablokowane komendy na EQ,skille itp?

Prosił bym screen'a dla pewności.

Head Admini (Ja, Mirar i Sawi) mamy nieograniczone możliwości. Co do innych Game Masterów, zarządzają oni z poziomu najniższego pułapu uprawnień z gry, ale mają specjalną opcję w grze służącą do banowania postaci i ewentualnych eventów. Oczywiście nie muszę mówić że każda akcja gm'a jest zapisywana do logów.

QufL90L.png

Opublikowano

Wszystkie pety w isie maja takie same bonusy ? Pytam bo nie ma zadnego opisu

4uc581.jpg

Opublikowano

Wszystkie pety w isie maja takie same bonusy ? Pytam bo nie ma zadnego opisu

Pety możesz rozwijać w różnych kierunkach, dzisiaj uzupełnię w 100% ItemShop i wszystko będzie klarowne.

AKTUALNIE PRZENOSIMY SERWER Z VPSA NA SERWER DEDYKOWANY

PO PRZENOSINACH POJAWI SIĘ PATCHER AKTUALIZUJĄCY CLIENTA DO WERSJI SŁUŻĄCEJ JUŻ DO STARTU SERWERA - POTEM EWENTUALNE POPRAWKI

QufL90L.png

Opublikowano

Pety możesz rozwijać w różnych kierunkach, dzisiaj uzupełnię w 100% ItemShop i wszystko będzie klarowne.

AKTUALNIE PRZENOSIMY SERWER Z VPSA NA SERWER DEDYKOWANY

PO PRZENOSINACH POJAWI SIĘ PATCHER AKTUALIZUJĄCY CLIENTA DO WERSJI SŁUŻĄCEJ JUŻ DO STARTU SERWERA - POTEM EWENTUALNE POPRAWKI

Ja rozumiem ze moge rozwijac pety jak chce . Chodzi mi czy kazdy pet ma dostepne takie same bonusy do rozwiniecia ?

4uc581.jpg

Opublikowano

No nie, każdy pet ma inne statystyki do rozwoju.

To prosze Cie dodaj do isu opis , co w jakim pecie mozemy rozwijac

4uc581.jpg

Opublikowano

ile osob online?

Oficjalny start jutro , teraz trwa beta

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...