Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co boss w m1 jest na poczatku skoro z niego dropu nie ma ?

ogólnie to był jeden z takich pobocznych easter eggów, jednak nie wypaliło i zostanie on usunięty.

QufL90L.png

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie to był jeden z takich pobocznych easter eggów, jednak nie wypaliło i zostanie on usunięty.

Nie dostalem odpowiedzi jak tu ulepszanie wyglada , widze ze futra dropia i nos świni to caly system ulepszen jak na pl jesli chodzi o ulepszacze ? 

1 pytanie : zwoj zmiany skilli bedzie dostepny w is ?

2 pytanie : nagrody biologa na 1lvl itp zmieniliscie czy z pl sa ? 

3 pytanie : czemu takie wartosci bonow wchodza skoro zmianek nie ma w sklepie tylko z mobów , napisane jest medium a nie hard .

4 pytanie : eliksir poszukiwacza bedzie w is dostepny ?

Opublikowano

Takie śmieci powinny być usunięte, tylko burdel robią w ekwipunku.. a my 2 zakładki.

Czy będzie jakaś rozpiska co zrobiliście, co zmieniliście? Przydatne.

Na BETA teraz przydałby się EXP, przecież tam chodzi o szukanie błędów lub uproszczeń a nie monotonnego expienia.

TS uporządkujcie :)

Heniek.

Opublikowano

­

ja k tu są wartości bonów jak na plu to ja podziękuje więc serwer niczym się nie różni od typowego harda.

Nie zrozumiałeś to jest medium z domieszką Harda.Ano i co z tego że są bony jak na PL'u to o niczym nie świadczy.

­

QufL90L.png

Opublikowano

­

Nie zrozumiałeś to jest medium z domieszką Harda.Ano i co z tego że są bony jak na PL'u to o niczym nie świadczy.

Moje pytania sa wyzej dla administracji.

Cytuje twoja wypowiedz , gram na tym serwerze prawie co nic bo dopiero zaczynam , ale w temacie pisze medium a nie domieszka harda . zmianki i dodania sie dropi z mobow czyli nie bedzie sytuacji co beda latwe dostepne wiec eq sie bardzo trudno bedzie robic jak wchodzi 1% do pz albo 500pz . Bony jak na pl, czuje sie tu jak na hardzie moze to ze na mediumach zwykle gram albo na easy, skile okej sie tu robi nie ma co sie przyczepic , zastanawia mnie po co pelerynki sa w sklepie za 1 000 000 yang skoro sie ma na stale jedna ,

Z besta mi nie dropia bronie 30lvl a myslalem ze na pl dropia , Nie wiem czemu ale to nie przypomina mediuma przez system ulepszeń i bony jak na pl . Nie krytykuje bo i tak tu zagram

Opublikowano

­

Moje pytania sa wyzej dla administracji.

Cytuje twoja wypowiedz , gram na tym serwerze prawie co nic bo dopiero zaczynam , ale w temacie pisze medium a nie domieszka harda . zmianki i dodania sie dropi z mobow czyli nie bedzie sytuacji co beda latwe dostepne wiec eq sie bardzo trudno bedzie robic jak wchodzi 1% do pz albo 500pz . Bony jak na pl, czuje sie tu jak na hardzie moze to ze na mediumach zwykle gram albo na easy, skile okej sie tu robi nie ma co sie przyczepic , zastanawia mnie po co pelerynki sa w sklepie za 1 000 000 yang skoro sie ma na stale jedna ,

Z besta mi nie dropia bronie 30lvl a myslalem ze na pl dropia , Nie wiem czemu ale to nie przypomina mediuma przez system ulepszeń i bony jak na pl . Nie krytykuje bo i tak tu zagram

Dobra więc tak.

1.Domieszka Harda to ma kilka elementów z harda.

2.Bony może będą jak na PL'u, ale częściej pewnie będą wchodziły maksy.

3.Bronie na 30 lvl dropią z GOO-PAE i z MAHONA.

4.Te pelerynki zostaną usunięte jest to dopiero Beta.

5.Ciesze się że będziesz tu grał ;).

Pozdrawiam.

­

QufL90L.png

Opublikowano

Co do waszych pytań , postaram się trochę odpowiedzieć.

NIE JESTEM OSOBA Z TEAMU 

Ale jestem od początku bety + ciągły kontakt z administracją.

Dodam niebawem filmik pokazowy...

https://www.youtube.com/watch?v=5RNxZbWkq-g&feature=youtu.be

Niebawem dodam lepszą wersje

1. Została wywalona misja na 1 lvl [ Zabicie niebieskiej smierci ----> Przeniesiono na wyższe poziomy ]

2. Zostały powiększone spoty

3. Został zmniejszony czas na oczekiwanie na spota / metka / bossa 

4. Biolog - Fajne nagrody

5. Misje ogólne + polowania - Fajne nagrody

6. Naprawiono loch małp 

7. Naprawiono dungeony

8. Brak yang buga

9. Lepszy drop z metka

10. Misja na broń 30

11. 3 ręka

12. Łaczenie wspomagaczy.

13. Edytowanie bonusow - Lepsze wartości

14. Edytowanie dialogów

I wiele więcej....

Opublikowano

Bony powinny być uproszczone. Absy 10/15, Pż 1.5-2, reszta śmieci powinna wchodzić MAX.

Jasne, nie ma problemu, wystarczy podbić na forum, ułatwia nam to niesamowicie robotę.

QufL90L.png

Opublikowano

Jasne, nie ma problemu, wystarczy podbić na forum, ułatwia nam to niesamowicie robotę.

Tak zgadza sie  jak przedmówca mowi

ale moglbym uzyskac odpowiedzi na pytania wyzej które zadałem ?  w niepamieć poszly

Opublikowano

­

Mam pozwolenie od administartora

Aha no to gitarka lepiej pisz w każdym poście z filmem który dostajesz że masz pozwolenie bo mogą się przyczepić.

­

QufL90L.png

Opublikowano

­

Zezwolenie na film jest.

Teraz o wszelkie propozycję proszę aplikować na forum serwera, tutaj ciężko jest mi jest wszystko odczytać.

Dobra zajrzyj do działu z propozycjami czekają tam 2 np ciekawe propozycje^^.

­

QufL90L.png

Opublikowano

Jest już nowa szata graficzna na stronie. Na pewno bardziej estetyczna. Za jakieś 2-3 godziny całego TS juz zmontujemy.

Bony wchodzą max.

Nie będzie misji na broń 30 lv ale będzie dropic z goo-pae i Machona oprócz bestow.

Pracujemy tez nad ulepszeniem broni 30 lv.

Naprawiamy ostatnie rzeczy z wczoraj, już mało tego zostało. Zapraszamy dalej do testowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...