Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pracujemy nad tym cały czas, jeżeli są jacyś youtuberzy którzy chętnie nas nagrają (za wynagrodzenie) i są naprawdę sprawdzeni to zapraszamy na pw.

QufL90L.png

Opublikowano

Ogólnie gra się super. Dziwi mnie jednak mała liczba graczy. Dawno nie było fajnego medium/hard. Teraz większośc idzie na łatwizne i same Easy stawiają.

UggNk9.gif

Opublikowano

Serwer na prawdę dobry szkoda tylko że tak mało ludzi na początku jak przypuszczałem to o wiele więcej graczy, ale mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni w końcu serwer na prawdę bardzo dobry .

Polecam i zapraszam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ogólnie gra się super. Dziwi mnie jednak mała liczba graczy. Dawno nie było fajnego medium/hard. Teraz większośc idzie na łatwizne i same Easy stawiają.

medium/hard: mories, helios, vesteris, thoria, helium

easy: arianea

pierdol dalej głupoty.

spoko sie gra, polecam

Opublikowano

Naprawiamy już bug z radami i v2, za który serdecznie przepraszamy!

Na serwerze około 160 osób cały czas, zapraszamy wszystkich gorąco :)

jest gdzies antyexp?

czemu nei postawiliscie na sorsie

Opublikowano

Brak dropu z władcy zwierząt, ubiłem go z typem 1-4 lvl bo wbijal sie na mobach :(

Mi z niego zmianki poleciało więc myślałem że to normalny drop.

Co do serwera mega sie gra zapraszam. Powiem krótko to nie medium/hard ale bardziej easy.

@Vengard.pl

Mogliście troszkę zmodyfikować te misje lub pousuwać co nie które bo poziom szynko leci a misje zostają :) A do tego dostaje się za nie stałe bonusy.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mi z niego zmianki poleciało więc myślałem że to normalny drop.

Co do serwera mega sie gra zapraszam. Powiem krótko to nie medium/hard ale bardziej easy.

@Vengard.pl

Mogliście troszkę zmodyfikować te misje lub pousuwać co nie które bo poziom szynko leci a misje zostają :) A do tego dostaje się za nie stałe bonusy.

Wszelakie propozycje kierujcie na forum.

Stary dobry metin2, coś pięknego. Dobrze się expi i gra.

Dzięki Heniu, Twój głos jest akurat dość znaczący :D

@top

Wołaj się urywa, pierwsze sklepy już są - na serwerze cały czas coś się dzieje i nikt nie narzeka. Gorąco zapraszamy. Co do reklamy to już w ten weekend pojawią się pierwsze serie. Bądźcie z nami!

QufL90L.png

Opublikowano

Bardzo przyjemnie sie gra na serwerze, ludzi nie za dużo, ale atmosfera jest. Widziałem już Perf kozaki 4x15+ hp, do tego lwią +9, więc jest duży progres. Zapraszam ! ;3

Opublikowano

Wszystkie dotychczas zgłoszone błędy konsekwentnie wprowadzamy, nakladamy małe poprawki również na is.

Cieszymy się z dobrego przyjęcia. W weekend startują reklamy, myślę, że liczba graczy będzie rosła.

Opublikowano

Bardzo przyjemnie sie gra na serwerze, ludzi nie za dużo, ale atmosfera jest. Widziałem już Perf kozaki 4x15+ hp, do tego lwią +9, więc jest duży progres. Zapraszam ! ;3

TA LWIA +9 JEST MOJA BO MI JOO UKRADLI ZA AMELINIUM xD

Są jzu shopy jakies?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

O dziwo - są, nawet niemało jak na tą ilość graczy. Na wołaju cały czas czymś handlują. Fajny widok :D

To ostra sieczka musi być do ostatniego kd +1 xD

Zobaczymy jak będzie jutro może się rozwinie ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

To ostra sieczka musi być do ostatniego kd +1 xD

Zobaczymy jak będzie jutro może się rozwinie ;)

No nie wiem, lecą ku, bronie na 30, jutro jak mniemam już itemy lepszego sortu. Jutro wydaje mi się że będzie lepiej, bo reklama, ludzie zobaczą że stoimy stabilnie i gra się dobrze no i ... weekend ;)

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...