Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o usuniecie 500hp z bonusów to je Medium nie hard :/ dziekuje :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm Hmm Hmm

Serwer może być naprawdę dobry, a na pewno na nim zagoszczę!

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

O luju, czemu ja dopiero teraz zauważyłem tą prezkę/zapowiedź.

- Czy będzie możliwość wystawienia sklepu tak jak na pewnym innym serwerze tzn. tak jakby będąc offline.

- Mam nadzieje, że nie będzie faworyzacji YT'berów tak jak na innych serwerach i topka jest 'opanowana' przez nich.

- Czy FMS'a można ulepszać do 'ulepszonego'? Jeżeli nie to dlaczego.

- Czy opłacalne będzie bicie Goo-Pae - głównie mi chodzi czy jest z nich drop broni 30 lub czegoś innego.

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, lecz każdy tak wygląda w fazie prezentacji, zobaczymy jak długo będzie stał - może zajrze.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

O luju, czemu ja dopiero teraz zauważyłem tą prezkę/zapowiedź.

- Czy będzie możliwość wystawienia sklepu tak jak na pewnym innym serwerze tzn. tak jakby będąc offline.

- Mam nadzieje, że nie będzie faworyzacji YT'berów tak jak na innych serwerach i topka jest 'opanowana' przez nich.

- Czy FMS'a można ulepszać do 'ulepszonego'? Jeżeli nie to dlaczego.

- Czy opłacalne będzie bicie Goo-Pae - głównie mi chodzi czy jest z nich drop broni 30 lub czegoś innego.

1. W tym momencie nie jestem w stanie odpowiedzieć, pracujemy dopiero nad tym.

2. Żadnej faworyzacji nie będzie. Youtuberzy za prezentację dostają pewną ilość SM, ale oprócz tego nie mają żadnych przywilejów.

3. Nie można póki co, ale rozważamy kwestie zrobienia tego. Myślę, że decyzje padną  dzisiaj.

4. do Goo-pae i Machona dodany będzie drop broni na 30 lvl, tym samym zrezygnujemy z misji na broń gdyż będzie dropić z nich i z bestów.

Client z bety będzie działał na oficjalnej odsłonie?

Tak. pobrać będzie trzeba tylko łatkę.
Opublikowano

Nie ma jeszcze teamspeaka? Bo na stronie nie ma odnośnika

Moje sugestie skromne:

- na start nie powinno być boja, no ale jak kto woli.

- powinna być trzecia ręka, podnosiła by yangi z ziemi bo robi się straszny syf.

- quest 5lv wybranie swojej profesji powinien być do wyboru z misji, wybiera się po prostu na expowisku od razu. Latanie do strażnika to już głupota.

- oddawanie do biologa na małych levelach powinno być ułatwione, czyli od razu oddajemy x5 sztuk. Klikanie ciągle to masakra.

Dopiero tak od 30 powinien być standard biolog.

- bony powinny być przesiane, przecież wbijanie 1% Pż lub 2% PE to śmieszne. Moim zdaniem powinny bony bić 10 i 15. W końcu to Medium!

- wszystkie skille powinny wbijać od razu m1 na 17pkt.

- na małych levelach powinny łucznicy podbiegać pod konia.

- w ciągu 2h gry, wywaliło mi 2 razy znaki zapytania he.

- bodzie słabo lecą.

- powinno być zmiana channeli.

- skile np. Aura powinny być zmienione, znaczy czas ładowania. Usunięcie po prostu czasu ładowań

- na 35 levelu wyskakują mi polowania "Zabij 15 Alfa wilków" bez przesady xD

- wspomagacze z skrzyń m.in obrona boga smoków i reszta, powinny wypadać po x5 szt. Póki co leci po x1 i do tego marnie.

- resp metinów powinien być większy, lub skrócony ich resp.Niby jest mało graczy, a ja ledwo kilka ubiłem.

Moje pochwały:

- świetny exp.

- świetny drop szkrynek

- świetne nagrody za misje, jestem mile zaskoczony.

- mając 21lv kupiłem praktycznie wszystko z sklepu co mi potrzebne i wybonowałem ekwipunek do expa.

Co to jest PR? Punkt Rangi?

Heniek.

Opublikowano

Nie ma jeszcze teamspeaka? Bo na stronie nie ma odnośnika

Moje sugestie skromne:

- na start nie powinno być boja, no ale jak kto woli.

- powinna być trzecia ręka, podnosiła by yangi z ziemi bo robi się straszny syf.

- quest 5lv wybranie swojej profesji powinien być do wyboru z misji, wybiera się po prostu na expowisku od razu. Latanie do strażnika to już głupota.

- oddawanie do biologa na małych levelach powinno być ułatwione, czyli od razu oddajemy x5 sztuk. Klikanie ciągle to masakra.

Dopiero tak od 30 powinien być standard biolog.

- bony powinny być przesiane, przecież wbijanie 1% Pż lub 2% PE to śmieszne. Moim zdaniem powinny bony bić 10 i 15. W końcu to Medium!

- wszystkie skille powinny wbijać od razu m1 na 17pkt.

- na małych levelach powinny łucznicy podbiegać pod konia.

- w ciągu 2h gry, wywaliło mi 2 razy znaki zapytania he.

- bodzie słabo lecą.

Moje pochwały:

- świetny exp.

- świetny drop szkrynek

- świetne nagrody za misje, jestem mile zaskoczony.

- mając 21lv kupiłem praktycznie wszystko z sklepu co mi potrzebne i wybonowałem ekwipunek do expa.

Co to jest PR? Punkt Rangi?

Punkty Rangi, zgadza się.

Dziękuję bardzo za zaangażowanie i wkład w tworzenie serwera. W imieniu całego zespołu, jesteśmy niezmiernie mile zaskoczeni, że znaleźliśmy naprawdę spostrzegawczych i życzliwych graczy. Dzisiaj postaram się zamknąć wszystkie wykonalne propozycje odnośnie serwera mające na celu usprawnienie i lepszą rozgrywkę. Wasza praca pomaga nam w utworzeniu naprawdę stabilnego i przyjaznego graczom serwera. Cieszy mnie również fakt, że w gruncie rzeczy błędów jest niewiele, a ich naprawa to zaledwie kilka sekund. Jak widać nasza długa praca zaowocowała i widać powoli jej pierwsze plony. :) 

QufL90L.png

Opublikowano

Jakie bony wchodzą? I ulepszanie jak na pl?

strona okropna ;/ 

tylko sm za sms ?  bo przelewy niby sa a nie ma opcji 

Strona wkrótce będzie inna. SMy będą za przelew, za PSC, możliwe też że będzie PayPal oraz sms/przelew z zagranicy.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Jak wcześniej wspomniano, pojawi się dzisiaj nowa strona - zdecydowanie świeższa i bardziej czytelna szata graficzna. Planuję ok godziny 22-23 przerwę konserwacyjną która zażegna podane przez Was bugi co będzie ostatecznym etapem bety serwera.

QufL90L.png

Opublikowano

Dziękuję bardzo za zaangażowanie i wkład w tworzenie serwera. W imieniu całego zespołu, jesteśmy niezmiernie mile zaskoczeni, że znaleźliśmy naprawdę spostrzegawczych i życzliwych graczy. Dzisiaj postaram się zamknąć wszystkie wykonalne propozycje odnośnie serwera mające na celu usprawnienie i lepszą rozgrywkę. Wasza praca pomaga nam w utworzeniu naprawdę stabilnego i przyjaznego graczom serwera. Cieszy mnie również fakt, że w gruncie rzeczy błędów jest niewiele, a ich naprawa to zaledwie kilka sekund. Jak widać nasza długa praca zaowocowała i widać powoli jej pierwsze plony.  :)

Przeważnie mało komu się chcę na becie grać, bo gra z kilkoma osobami ledwo. Ja będę cały czas post edytował i wprowadzał jakieś tam swoje małe uwagi.Serwer jest bardzo dopracowany, na razie żadnego bugu nie znalazłem.

Heniek.

Opublikowano

Mnie to nie przekonuje. Prezentacja jest długa i nudna. Sety broni i zbroi są paskudne..

Nie zajrzę

dokladnie sety sa zalosne ;p

podstawowe z PL (2012) powinny wystarczyc.

518831445005751729602.png

Opublikowano

­

Przeważnie mało komu się chcę na becie grać, bo gra z kilkoma osobami ledwo. Ja będę cały czas post edytował i wprowadzał jakieś tam swoje małe uwagi.Serwer jest bardzo dopracowany, na razie żadnego bugu nie znalazłem.

Ja również nie znalazłem żadnego bugu.

A tak po za tym o której będzie TS3?

dokladnie sety sa zalosne ;p

podstawowe z PL (2012) powinny wystarczyc.

Czy są żałosne to nie wiem, ale przez głupie sety broni nie zagrać na serwerze trochę przesada.

­

QufL90L.png

Opublikowano

A więc heniu mechanik

Zgadzam się z Tobą we wszystkim oprócz, konia(edit.) mogliby dodać jakegoś wierzchowca na start 5-10% potwory na 3-4h do wyboru, a medale w sklepie za PO nam ułatwią wbicie konika :).

Obroną boga smoków itp. Po 2-3 sztuki maxymalnie, w sumie to dopalacz na pół h i myśle że zanim zaczniemy z niego korzystać w pełni (odpalanie tego na metiny 15 lvl jest idiotyzmem) to będziemy już mieć tego multum.

Reszta jak najbardziej jestem za.

Dodam od siebie, że zmianki i dodania mogłby wpadać od razu do eq. 

Pozdrawiam

ADVSWVG

Opublikowano

­

A więc heniu mechanik

Zgadzam się z Tobą we wszystkim oprócz, konia (boj na start to dobry pomysł)

Obroną boga smoków itp. Po 2-3 sztuki maxymalnie, w sumie to dopalacz na pół h i myśle że zanim zaczniemy z niego korzystać w pełni (odpalanie tego na metiny 15 lvl jest idiotyzmem) to będziemy już mieć tego multum.

Reszta jak najbardziej jestem za.

Dodam od siebie, że zmianki i dodania mogłby wpadać od razu do eq. 

Co do zmianek i dodań była propozycja na forum, i nie została pomyślnie rozpatrzona.

­

QufL90L.png

Opublikowano

Wspominałem już nawet na końcu prezentacji - to nie były słowa rzucane na wiatr, naprawdę poświęciliśmy wiele czasu na serwer.

@topic

Ogólnie planowane są jakieś niespodzianki na start serwera, co wolicie? OX czy event expa?

Aaaa i ts po części jest już dostępny, tylko jeszcze nie zagospodarowany, zrobię to za jakieś 2-3 godziny, ale jeżeli już bardzo chcecie rozmawiać to zapraszam:

185.62.188.203:10000

QufL90L.png

Opublikowano

­

Wspominałem już nawet na końcu prezentacji - to nie były słowa rzucane na wiatr, naprawdę poświęciliśmy wiele czasu na serwer.

@topic

Ogólnie planowane są jakieś niespodzianki na start serwera, co wolicie? OX czy event expa?

Aaaa i ts po części jest już dostępny, tylko jeszcze nie zagospodarowany, zrobię to za jakieś 2-3 godziny, ale jeżeli już bardzo chcecie rozmawiać to zapraszam:

185.62.188.203:10000

W sumie OX, tak od razu na start Event Exp to nie jest dobra sprawa.

­

QufL90L.png

Opublikowano

Broń boże na start bonus expa.

Super opcją by było dodanie wojen królestw jak na metin2.sg

Mapke dodać i w niedziele się bić o expa :P

1 miejsce 25% expa od poniedziałku do piątku dla królestwa 

2 miejsce 15% expa od poniedziałku do piątku dla królestwa

Nie wiem jak tutaj z kalendarzem eventów ale to zawsze jest dobra sprawa aby jeszcze bardziej zachęcić do gry i nie pozwolić graczom się nudzić.

Pozdrawiam 

ADVSWVG

Opublikowano

Kalendarz Eventów przy systematycznej kadrze to zbędne, wystarczy jakaś konkretna rozpiska co w jaki dzień+dział Eventy/newsy przy jakiś większych okazjach. Wojny Gildii możemy rozkręcić gdzie takowych będzie już sporo.

QufL90L.png

Opublikowano

Nie za szybko z eventami? Niech serwer się ustatkuje, niech gospodarka ruszy. 

Heniek.

Opublikowano

Jakaś atrakcja dla pierwszych graczy byłaby na miejscu.

@top

W piątek pojawi się zaktualizowana prezentacja, zostanie opisane wszystko - od nowych sklepów aż po opis dungeonów.

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...