Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer sam w sobie ciekawy,administracja zaangażowana,lecz pewnie tylko na starcie projektu tak jak zawsze to bywa. 

Może zawitam obczaić.

#rein

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sam w sobie ciekawy,administracja zaangażowana,lecz pewnie tylko na starcie projektu tak jak zawsze to bywa. 

Może zawitam obczaić.

Mamy za duży plan na mega projekt, żeby się angażować tylko na początku. Dużo pracy i godzin spędzonych przed komputerem zanim będziemy mogli się przestać angażować tak jak teraz. Od startu bety dużo już naprawiliśmy/pozmienialiśmy, cały czas wychodzi coś nowego, dziękujemy wszystkim serdecznie za pomoc i zachęcamy do dalszej gry, przypominamy też o konkursie na największą ilość bugów :)

Opublikowano

Może zawitam obczaić.

Wyjdzie w praniu. Wiadomo, że jeżeli poświęcasz na coś wiele czasu to o to dbasz, a jak puszczasz serwer pod pieniążki to nawet na forum się nie logujesz. Prosta logika, poświęciliśmy na projekt wiele tygodni i po prostu wstydem byłoby to zostawić.

QufL90L.png

Opublikowano

Stwierdzam tylko fakty niektórych projektów. Mam nadzieje,że nie są to puste słowa z Waszej strony i zawsze będziecie tak zaangażowani. Nie tylko do pierwszej wypłaty a potem cisza.

#rein

Opublikowano

Stwierdzam tylko fakty niektórych projektów. Mam nadzieje,że nie są to puste słowa z Waszej strony i zawsze będziecie tak zaangażowani. Nie tylko do pierwszej wypłata potem cisza.

Ostatni mój projekt (Kerunis) stał ponad dobre pół roku. Pierwsze dwie wypłaty były zadowalające i mógłbym go hipotetycznie zawinąć. Trzymałem go do ostatniego gracza. A Vengard zdecydowanie lepiej rokuje na przyszłość i mam nadzieję że dorówna Kerunisowi i go przebije.

QufL90L.png

Opublikowano

*BUGFIX/ZMIANY 12.05.

-Na wielu mapach zwiększona szybkość respu mobów
-Na wielu mapach powiększenie spotów
-Naprawa błędu dungeonu Wieża Orków
-Dodanie autopotów do handlarki różności
-Dodanie lochów małp oraz m1 drugiego królestwa do pierścienia teleportacji
-Usunięcie ulepszaczy do 30 lvl
-Usunięcie zbędnych dialogów
-Usunięcie misji niebieska śmierć
-Usunięcie małych potów zielonych i fioletowych od handlarki różności
-Poprawienie misji z pustą butelką, bronie na 10 lvl dla klasy
-Poprawienie % szans na ulepszenie w niektórych broniach
-Zmiana dropu z bossa M2 (Hae-Tae)
-Usunięcie metinów 40 lvl z pustyni i 45 lvl z doliny orków. Teraz występują one według przydziału mobów.

+ inne kosmetyczne zmiany. Zapraszamy do testowania, jutro/pojutrze TS3, a w piątek wielki start :)
Opublikowano

prezentacja mi się podoba, klient się zasysa, pogram chwile i zobacze co i jak. ale podejrzewam, że zostane na dłużej... reklama jakaś będzie u kogoś? (jak odpowiadaliście to sorry, nie zauważyłem :P)

Opublikowano

prezentacja mi się podoba, klient się zasysa, pogram chwile i zobacze co i jak. ale podejrzewam, że zostane na dłużej... reklama jakaś będzie u kogoś? (jak odpowiadaliście to sorry, nie zauważyłem :P)

Póki co u 2 youtuberów, jutro u kolejnych 3-4. 

Zapraszamy serdecznie :)

A Ci co mówią, że nie ma nic ciekawego bez sprawdzenia chciałbym poprosić o jednak brak wygłaszania mało konstruktywnych opinii. Sporo osób dziś pojawiło się na becie i wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie wystąpiły żadne negatywne głosy. Przypominam o konkursie na największą ilość bugów:

Smocze monety lub konto vip już od pierwszej minuty startu, zupełnie za darmo? Nic prostszego! Pokaż nam, że jesteś zaangażowany znajdując jak największą liczbę błędów, które nam mogły umknąć. W tym celu jeśli znalazłeś/aś choć jeden błąd załóż temat na forum serwera w odpowiednim dziale (http://board.vengard...um/10-problemy/) o nazwie "BETA: PROBLEM", w którym sukcesywnie będziesz umieszczać swoje "znaleziska". Trzej gracze* z największą ilością pomocnych informacji zostaną przez nas nagrodzone kolejno:

1 - 1000 SM
2 - 700 SM
3 - 300 SM

W przypadku powielonych bugów liczą się one wyłącznie na konto osoby, które znalazła je jako pierwsza!
*W sytuacji gdy przez na przykład dwie osoby zostanie znaleziona ta sama największa liczba błędów nagrodzone zostaną obie tak samo. Tyczy się to również drugiej największej liczy oraz trzeciej. 

Konkurs kończy się 14.05, o godzinie 23:59. Zostaną wtedy wyłonieni zwycięzcy. 
Powodzenia! smile.png
Opublikowano

Czy JUTUBERZY  mają większe prawa od graczy? Są mocno faworyzowani ?

Dostają oni drobną nagrodę w SM, ale tak to nie różnią się niczym od innych graczy. Nie ma faworyzowania. 

Opublikowano

o to super, a moge wiedzieć jacy to youtuberzy?

i nie mogę się zalogować do gry, jest jakiś nowy client czy coś czy po prostu na razie off?

Opublikowano

o to super, a moge wiedzieć jacy to youtuberzy?

i nie mogę się zalogować do gry, jest jakiś nowy client czy coś czy po prostu na razie off?

http://vengard.pl/?page=download

- klient jedyny działający. Tylko ch1 działa na becie. Potem oczywiście 4 channele będą.

Tutaj ostatni film z prezentacją. Jest tam również konkurs, do wygrania rzeczy na start!

https://www.youtube.com/watch?v=EpXvSXOmBp0

Tu kolejny:

https://www.youtube.com/watch?v=boByaxahIFo

I jeszcze jeden:

https://www.youtube.com/watch?v=TAQDa_J_AxY

Opublikowano

Pobrałem i jestem bardzo miło zaskoczony. Fajnie to wszystko wygląda a prezentacja nie oddaje nawet połowy zmian i rzeczy jakie są dodane. Jedyny mankament serwera to jak dla mnie strasznie brzydka strona ;/

Opublikowano

Powodzenia koledzy, trzymam za was kciuki. ;)

Dzięki Endyś, kiedy znowu jakiś beef? :v

Powodzenia

Ładna prezentacja

Niech wam wypali

pjontka

Dzięki, dzięki :)

Pobrałem i jestem bardzo miło zaskoczony. Fajnie to wszystko wygląda a prezentacja nie oddaje nawet połowy zmian i rzeczy jakie są dodane. Jedyny mankament serwera to jak dla mnie strasznie brzydka strona ;/

Strona na razie nie zachwyca, to może fakt. Na pewno będzie zmieniona na autorską jak tylko będzie na to większy fundusz. Chcemy się rozwijać. Cieszę się, że się podoba.

Jutro poprawimy ostatnie rzeczy wyłapane dzisiaj, testujemy następne jutro. Najpewniej wieczorem będziemy mieć też do dyspozycji Team Speak. 

Start już lada chwila :)

Opublikowano

gram tutaj ~30 minut i uważam, że serwer jest prze kozak ;) na pewno zostane na dłużej i pewnie bede grał dopóki nie padnie (oby stał i stał ;) )

Opublikowano

­Serwer zapowiada się ciekawie jeden z lepszych jakie widziałem.Administracja wydaje się ogarniać co sie dzieje na serwerze, nic mi innego nie pozostaje niż go polecić.

­

QufL90L.png

Opublikowano

No nie wiem, niby medium ale wygląda na to, że wszystko będzie kręciło się koło bossów. Mam nadzieję, że nie będzie jednego respu i pół serwera będzie kampić. Dziś ściągnę clienta i posprawdzam co i jak;)

Opublikowano

No nie wiem, niby medium ale wygląda na to, że wszystko będzie kręciło się koło bossów. Mam nadzieję, że nie będzie jednego respu i pół serwera będzie kampić. Dziś ściągnę clienta i posprawdzam co i jak;)

Wszystko będzie wyważone. Zapraszamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...