Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już nowa szata graficzna na stronie. Na pewno bardziej estetyczna. Za jakieś 2-3 godziny całego TS juz zmontujemy.

Bony wchodzą max.

Nie będzie misji na broń 30 lv ale będzie dropic z goo-pae i Machona oprócz bestow.

Pracujemy tez nad ulepszeniem broni 30 lv.

Naprawiamy ostatnie rzeczy z wczoraj, już mało tego zostało. Zapraszamy dalej do testowania.

Pierscienie expa z is i rekawice sa zdjemowane ? Nie mam zamiaru wydawac sm na 10h pd i go nie zdejmowac
dodacie do is rozpiske jaki pet co daje  ?
pustynny bojownik cos daje hp z is ?
sprawdziliscie czy fryzury daja 10 na ludu na pewno ? 
Czemu insygnia dragona skoro jest idealna do zdobywania doswiadczenia nie posiada 10% wiecej na potwory
czy zmiana skilli bedzie w is dostepna i eliksir poszukiwacza ? 
bodzie albo metale w jakis tam ilosciach tez ? 

Ulepszacze do 30lvl mialy byc usuniete a nadal sa w grze potrzebne do tarczy na 21 lvl np albo zbroi dla sury na 20 +

czemu bedac w red nie moge na m1 ani m2 do jinno isc ?  

nie dodacie bodzi do sklepu za jakies sumy ? 
  • Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierscienie expa z is i rekawice sa zdjemowane ? Nie mam zamiaru wydawac sm na 10h pd i go nie zdejmowac
dodacie do is rozpiske jaki pet co daje  ?
pustynny bojownik cos daje hp z is ?
sprawdziliscie czy fryzury daja 10 na ludu na pewno ? 
Czemu insygnia dragona skoro jest idealna do zdobywania doswiadczenia nie posiada 10% wiecej na potwory
czy zmiana skilli bedzie w is dostepna i eliksir poszukiwacza ? 
bodzie albo metale w jakis tam ilosciach tez ? 

Ulepszacze do 30lvl mialy byc usuniete a nadal sa w grze potrzebne do tarczy na 21 lvl np albo zbroi dla sury na 20 +

czemu bedac w red nie moge na m1 ani m2 do jinno isc ?  

nie dodacie bodzi do sklepu za jakies sumy ? 

1. Tak

2. Tak

3. Tak

4. Tak

5. Miał być to item na start, ale można dodać

6. Tak, zmiana skilli do danego poziomu.

7. Też.

8. To było pierwotne, jeszcze nie do końca sprawdzone, ale będzie usunięte.

9. Już można.

10. Sklep u Malcolma ulegnie całkowitej przebudowie.

Buglista już praktycznie gotowa, błędów już praktycznie nie ma.

QufL90L.png

Opublikowano

Dobra jest wlasnie przerwa konserwacyjna , od rana im spamuje w prezentacji propozycjami i rożnymi sugestiami .

Praktycznie wszystko na plus zmieniaja i cos robia wiec bardzo polecam ;) jesli bede mial jakies pytania albo propozycje napisze je ;)

-daliscie teleport do m2 jinno a nie do m1 ;d 

Opublikowano

Już włączyłem serwer, chcę sprawdzić jedynie bony na max, nowe funkcje w pierścieniu tp i inne poboczne sprawy. Oficjalna lista bugfixów pojawi się na stronie.

@galerianki123

Teleport do M2 znajduje się przy teleporcie do M1, można szybko przejść.

QufL90L.png

Opublikowano

Już włączyłem serwer, chcę sprawdzić jedynie bony na max, nowe funkcje w pierścieniu tp i inne poboczne sprawy. Oficjalna lista bugfixów pojawi się na stronie.

@galerianki123

Teleport do M2 znajduje się przy teleporcie do M1, można szybko przejść.

Nie o to mi chodzi , jestem w red i mam teleport do m2 jinno tylko a nie do m1 , a mi piszesz ze do m1 jest i ze moge szybko do m2 przejsc

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś. Teleportując się do M2 jesteś przy teleporcie do M1.

@@

WSZYSTKIE BŁĘDY PODANE W DZIALE PROBLEMY NA FORUM ZOSTAŁY NAPRAWIONE + NASZE WŁASNE, POBOCZNE I PRYWATNE SPOSTRZEŻENIA

QufL90L.png

Opublikowano

­

Jest już nowa szata graficzna na stronie. Na pewno bardziej estetyczna. Za jakieś 2-3 godziny całego TS juz zmontujemy.

Bony wchodzą max.
Nie będzie misji na broń 30 lv ale będzie dropic z goo-pae i Machona oprócz bestow.
Pracujemy tez nad ulepszeniem broni 30 lv.

Naprawiamy ostatnie rzeczy z wczoraj, już mało tego zostało. Zapraszamy dalej do testowania.

Szata graficzna na stronie jest prosta i ładna, i jak z tym Ts'em działa?

­

QufL90L.png

Opublikowano

­

Szata graficzna na stronie jest prosta i ładna, i jak z tym Ts'em działa?

W zasadzie skończyliśmy wszystko co dotychczas było zgłoszone i do naprawy więc ts'em mogę się zająć.

QufL90L.png

Opublikowano

Mam pytanie skoro usneliscie niepotrzebne ulepszacze do 30lvl to moze z dropu tez je usuniecie bo ludzie beda zbierac a do niczego beda  i miejsce w eq beda zajmowac

Opublikowano

Mam pytanie skoro usneliscie niepotrzebne ulepszacze do 30lvl to moze z dropu tez je usuniecie bo ludzie beda zbierac a do niczego beda  i miejsce w eq beda zajmowac

Kwestia czasu, to też wyrzucimy. Na ten moment rozważamy na forum co gracze chcieliby zobaczyć w itemshopie. W sumie zostało kilkanaście godzin do końca bety, a zostało tylko to, dokończyć is i forum i ewentualne błędy jakie można napotkać + wrzucić pliki do patchera.

QufL90L.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:

-Czy do 30lv nie trzeba ulepszaczy ?

-Skąd bodzie?

- Exp jest hard czy bardziej medium?

- Jak z reklamą duzo leci zawita na starcie?

- jaki % na ulepszanie np smiertelnej zbroi na +8/9

- Serwer postoi dluzej?

Opublikowano

­

Nie zrozumiałeś to jest medium z domieszką Harda.Ano i co z tego że są bony jak na PL'u to o niczym nie świadcz

lol to typowy hard tylko exp szybszy  teraz na 10 hardów 1 ma takie bony a medium z nutą hard  ma 10/12 lub 8/10/12 kto to widział 1% 2% jeszcze dodajcie 100hp i będzie pro 

Ale bony wchodzą jak w prezentacji a nie jak na plu.

cóż że wchodzą  jak w prezce jak wejdzie 2000hp abs 10%/10%/1%/2%  daremny syf 

zxc

Opublikowano

Mam kilka pytań:

-Czy do 30lv nie trzeba ulepszaczy ?

-Skąd bodzie?

- Exp jest hard czy bardziej medium?

- Jak z reklamą duzo leci zawita na starcie?

- jaki % na ulepszanie np smiertelnej zbroi na +8/9

- Serwer postoi dluzej?

1. Nie trzeba

2. Drop metiny bossy/szkatułki/misje/is

3. Exp bardziej medium

4. Sporo ludzi zapowiada wejście z całymi gildami, reklamują nas youtuberzy.

5. na +9 55%

6. Zakładamy, że serwer na długo :)

lol to typowy hard tylko exp szybszy  teraz na 10 hardów 1 ma takie bony a medium z nutą hard  ma 10/12 lub 8/10/12 kto to widział 1% 2% jeszcze dodajcie 100hp i będzie pro 

Po resecie bony będą już max wchodzić.

Nowy film z małym GP z pierwszych minut gry :)

Opublikowano

Poprawiamy już ostatnie rzeczy, a jutro końcowy etap bety. Zamykamy betę 14.05. o godzinie 22:00!

A wielki start już w piątek o 18:00. 

Przypominam również o konkursach, o których informacja na naszym forum. Zapraszamy! :)

Opublikowano

Ale teraz po restarcie bony już wchodzą po 10% wszystkie, jest zupełny max. Więc nie rozumiem Twojego wzburzenia.

QufL90L.png

Opublikowano

A właśnie, dwie zakładki w eq to moim zdaniem zdecydowanie za mało, może dodacie jakąś trzecią a nawet czwartą? :P

Na razie nie dodadzą bo nie pracują na source.

­

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...