Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
ODBYŁA SIĘ PRAWDOPODOBNIE OSTATNIA KONWERSACJA

Co zostało naprawione?

Dodano drop szkatułek z 9 ogonów i zjawy,

Naprawione błędy kosmetyczne,

Naprawione błędy związane z dungeonami,

Naprawione handlowanie przedmiotami, 

Naprawione usuwanie gildii,

Naprawiony Duchowy Diament,

Co zostało zmienione?

Przepustki do V2 - teraz wystarczy na nią kliknąć PPM żeby się przenieść,

Dodano Szpulę Jedwabiu do Handlarki Różnościami,

Poprawione ceny za Punkty Rangi i ich drop,

Ulepszacze z ognistej ziemii zostały zastąpione perłami,

Ilość pereł na ulepszanie zostało zmniejszone z 5->2,

I WIELE INNYCH RZECZY

POTRZEBNA AKTUALIZACJA PATCHEREM W CELU POPRAWY OPISÓW PRZEDMIOTÓW

QufL90L.png

Pasjonat
Opublikowano

@Fanatic2

na c**j sie tak spinasz czlowieku? jasno i wyraznie napisali, ze prowadzone sa konserwacje, naprawiaja miedzy innymi DT.

na jeden CH da sie zalogowac, gram  od godziny bez zadnych problemow.

@Edit

dziala dokladnie 4 kanal

Opublikowano

Porażka trochę to wywalanie ch, serwer codziennie ma jakieś przerwy, całkowity brak stabilności.

Edit: Padło też ch4, jak ten serwer ma tak wyglądać to długo nie pogramy tak czuje.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Po co od razu pytać żegnamy? Serwer ma 2-3 dni i poprawia logowanie a wy już połączecie że off. Wiadomo że prędzej poprawia i graczy w ciągu dnia jest duzo

Opublikowano

Jeśli to są niezapowiedziane przerwy i wyłączanie kanałów rano czy wieczorem/nocy to mimo wszystko odrzuca to graczy którzy chcieli by pograć a nie mogą i nawet nie wiedzą dlaczego, a przy tej ilości jaką mają graczy powinni ich trzymać jak najlepiej się da, a póki co to tylko odpychają.

Po co od razu pytać żegnamy? Serwer ma 2-3 dni i poprawia logowanie a wy już połączecie że off. Wiadomo że prędzej poprawia i graczy w ciągu dnia jest duzo

I co to niby usprawiedliwia że serwer jest off? są serwery które od początku nie mają problemów ze stabilnością i najlepiej na tym wychodzą, a to że jest nowy i mają takie problemy tylko pogarsza sytuacje a nie ją usprawiedliwia.

NJxbd4x.png

Opublikowano

A czemu od razu ze szkoły? Może do 14 w pracy jest albo wykładach. Szkoła jak ktoś tak pisze to się z gimnaza kojarzy. Technikum 4 klasa jak już technik by był to wystarczające jest do prowadzenia serwerta

Mam pytanie kim polecacie grać tu w pvp? Body myślicie że tu się wybije czy będzie totalna klapa?

Opublikowano

Mam pytanie kim polecacie grać tu w pvp? Body myślicie że tu się wybije czy będzie totalna klapa?

Jest balans postaci. Body da radę z odpowiednim ekwipunkiem więc graj śmiało.

#rein

Opublikowano

Nie da się zalogować na postać po przeniesieniu na Doline, loch itp :/ 

Czytaj posty wyżej, napisali że działa aktualnie tylko M1.

Pasjonat
Opublikowano

uzylem odbugowania (bylem w dolinie) postaci okolo 3 w nocy. minelo 8 godzin i dalej nie moge sie zalogowac..

@Edit

odbugowalem 2 raz i sie udalo

Opublikowano

JA CZUJE ZE TO JUZ PO SERVIE ZA DUZO LUDZI ODEJDZIE...

Mam takie same odczucia, grałem od pierwszych chińskich serwerów, newlongju czy jak to tam się nazywało, później jak wychodziły polskie to była masa ludzi po kilkanaście tyś nawet, grałem już na wielu serwerach od tamtego czasu i niemal wszystkie serwery które były niedopracowane i padały na początku nie pożyły dłużej niż tydzień/dwa więc ja bym się żegnał po woli. Ewentualnie zostanie 100/150 osób.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Normalnie wrozbici jesteście. Serwer się trzyma a wy już ze nikt grać nie będzie albo 100 osób. To najlepiej wcale w metina nie grajcie albo idźcie na ravie czy coś to może tam inne zdanie będziecie mieli

Opublikowano

Jeśli dla ciebie trzyma się to znaczy pada codziennie a jak działa to padają pojedyncze CH? a argument z cyklu to najlepiej w cale nie grajcie albo sam lepiej zrób są na poziomie podstawówki.

btw

"Jeżeli nie wiecie, naszym sponsorem jest szerzej znany jako Kret człowiek, który do biznesu związanego z metinem podchodzi profesjonalnie. Nie ma tutaj mowy na temat obsunięć startu, czy błahostek. Zapewniamy Wam najwyższy poziom rozgrywki i stabilność serwera"

Hehe

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...