Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieliscie noca dodac  v2 do pierscienia i lucznikow zeby sami podchodzi w av1 av2 pod konia oraz drop z wiedzmy cokolwiek  z tych rzeczy wczoraj w nocy dodaliscie ? 

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mieliscie noca dodac  v2 do pierscienia i lucznikow zeby sami podchodzi w av1 av2 pod konia oraz drop z wiedzmy cokolwiek  z tych rzeczy wczoraj w nocy dodaliscie ? 

Co do pierścienia i wiedźmy tak, co do łuczników na pewno nie. Łuczniki to łucznik, biję z daleka nie podchodzi.

Heniek.

Opublikowano

Właśnie mówili na ts wczoraj ze lucznicy będą podchodzić pod konia

Zrezygnowaliśmy z tego pomysłu jak i z v2 w pierścieniu - przepustka jest potrzebna, a gracze za bardzo się rozbisurmanili, najlepiej by dla nich było gdyby postać sama biła, chodziła i robiła misje i eq. Nie sądziłem że w ciągu kilku lat gracze tak się zmienią, ale na gorsze. Kiedyś metin polegał nawet na glupiej satysfakcji z dotarcia pod dt z buta. Teraz przy każdej okazji co nie jest wygodne dla graczy jest zbugowane, ponadto to nie jest easy, to jest medium z kilkoma elementami harda - nie możemy za każdym razem iść na łatwiznę.

QufL90L.png

Opublikowano

Ja osobiście zrobiłem sobie wielki powrót do metina jak co kilka miesięcy no i cóż, serwer fajny ogólnie nie mam zastrzeżeń gdyby nie kilka błędów i te przerwy, brak stabilności serwera bardzo źle o nim świadczy. Btw Mroczna Sfera u bm'a jest przy zwoju powrotu um zmieniona na jakiś Mroczny Kamień tak samo jak przy wbijaniu kamolami. Wiem że nie tylko ja od czasu do czasu mam lekkie lagi i ścinki przy wsiadaniu i zsiadaniu z konia co jest strasznie irytujące i na pewno nie jest to wina mojego kompa, ceny jak i na nagrody za pkt rangi są nieadekwatne według mnie, dawanie biologa co 15min na zębach to też trochę bezsens, bardziej denerwujące jest latanie ze spota co te 15 min niż co godzinę, ale jeśli robisz questy lub dropisz jest to akceptowalne. Z tego co zauważyłem IS diametralnie w jeden dzień zmienił się w p2w dodaliście bony do strojów, pasy z bonami, pierścienie, przywołania bosów i skrzynie z nich - przywołania ok ale skrzynie bym wywalił + zwój powrotu statusu koniecznie.

I mi się nie żalcie że "serwer musi zarabiać" jak chcecie żeby serwer zarabiał to ładujcie w reklamę i nawet na samych strojach, fryzurach, pd'kach się utrzymacie, no chyba że chcecie się nachapać i zapraszamy za kilka miesięcy na Vengard 2, a szkoda by było bo serwer fajny i uważam że z dobrą reklamą, stabilnym serwerem i nie przeładowanym is'em mielibyście duży sukces. Czekam też na licznik graczy online.

NJxbd4x.png

Opublikowano
bardziej denerwujące jest latanie ze spota co te 15 min niż co godzinę

U handlarki masz zwój zapisujący lokacje, także klikasz 2 razy teleporty i już masz porobione, bez żadnego biegania.

Takie błędy piszcie na forum lub od razu na Ts3 bo zawsze ktoś jest i jest to poprawiane.

Na serwerze się bardzo dobrze gra, handel już jest w m1 :)

Heniek.

Opublikowano

Zrobicie tak ze kazdy ulepek  bedzie dropil na kazdym lvl ? 

Jest tak jak metin przewidział, czyli na danym levelu, z danego moba leci dany przedmiot, od czegoś jest ten antyexp.

QufL90L.png

Opublikowano

Co zostało poprawione?

• Ulepszacze z ognistej ziemii zostały zastąpione perłami,
  • Ilość pereł na ulepszanie zostało zmniejszone z 5->2,
  • Dodano drop szkatułek z 9 ogonów i zjawy,
  • Dodano Szpulę Jedwabiu do Handlarki Różnościami,

QufL90L.png

Opublikowano

Musicie ogarnąć raz na zawsze to wywalanie chanell'i bo jest to lekko wkurwiające.

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...