Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Aniołek mimo, że ma mało subskrybcji(1k) to ma lepszą aktywność GRACZY w komentarzach niż 3/4 innych youtuberów.

Celowo je "wymusza" ciągłymi konkursami SM. Może zróbcie tym ytberom jakiś limit tych SMów? Bo to co się teraz dzieje.. 

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będe się zbytnio rozpisywać.

4092214322069341217167.jpeg

5325114322066831217167.jpeg

Pozdrawiam administrację :*

Pierwszy screen z testowania przeze mnie dropu z niebiańskiej.

A co do drugiego to wymiana po prostu peta, nie wiem co chciałeś tym udowodnić.

A Castios, banda... już nawet nie będę pisać, warnów mam za dużo.

Udało nam się wyeliminować lagi i wywalanie serwera. O 17 wprowadzę wszelakie poprawki i zaczynam pracować nad source, co niesie ze sobą diametralne zmiany. Co do reklamy lecimy z metin2list i Małyszem. I jeszcze kilku innych.

QufL90L.png

Opublikowano

Nie będe się zbytnio rozpisywać.

4092214322069341217167.jpeg

5325114322066831217167.jpeg

Pozdrawiam administrację :*

Oj kolego, wymieniałem peta, który był nagroda w ox. Widać jak byk, że tamten sura ma pieczęć peta. Kto wygrał ox widziało 140 osób które brały udział. Widać dla niektórych nie można być miłym bo i tak będą próbować wbić nóż w plecy

Opublikowano

Oj kolego, wymieniałem peta, który był nagroda w ox. Widać jak byk, że tamten sura ma pieczęć peta. Kto wygrał ox widziało 140 osób które brały udział. Widać dla niektórych nie można być miłym bo i tak będą próbować wbić nóż w plecy

Pierdol pierdol ja posłucham, skad typek mial niebieska smierc w m1 jezeli w is nie ma jej przywolania?

ps. Bashi nie banuj na ts za free, pls :/

Opublikowano

W sumie.Na becie sprawdziliśmy drop w m1 ale.nukey ty robiłeś SS że peta typ dostaje? nie rozumiem ludzi co ox wygrywają i szkoda serwerowi dając SS jak.nagrodę dostajac

Opublikowano

Pierdol pierdol ja posłucham, skad typek mial niebieska smierc w m1 jezeli w is nie ma jej przywolania?

Umiesz czytać? Jeżeli nie to wróć do szkoły podstawowej.

"

Pierwszy screen z testowania przeze mnie dropu z niebiańskiej.

A co do drugiego to wymiana po prostu peta, nie wiem co chciałeś tym udowodnić.

A Castios, banda... już nawet nie będę pisać, warnów mam za dużo.

Udało nam się wyeliminować lagi i wywalanie serwera. O 17 wprowadzę wszelakie poprawki i zaczynam pracować nad source, co niesie ze sobą diametralne zmiany. Co do reklamy lecimy z metin2list i Małyszem. I jeszcze kilku innych.

"

Opublikowano

Umiesz czytać? Jeżeli nie to wróć do szkoły podstawowej.

"

"

Łykaj dalej jak pelikan

Castios hmm głowny założyciel czyli Dreidar ma 15 lat i jedyne co potrafi to wyzywać itd.. serwer powstał tylko dla kasy więc administracja Castiosa niech się nie wypowiada dziękuje.

O k***a nowy nick już wymyślają Dreidar hahah xD

Opublikowano

Bardzo, ale to bardzo uśmiałem sie z waszych skarg. Żaden ale to żaden gracz NIC nie dostał od administracji. Wczoraj o godzinie 20 odbył sie OX m, na który postarałem sie ogarnąć jak najlepsze nagrody mogłem, było tylko jedno pytanie pułapka a i tak ludzie narzekają. Co do topki na WH jest notorycznie sprawdzana i banowana, jeśli chodzi o Heńka to sprawdzałem go pare razy i to ze często siedzi z nami na TS i ZGŁASZA BUGI, nie oznacza ze jest jakoś super traktowany, jeśli chodzi zaś o Aniołka śmiech na sali, mamy dosyć ciekawe filmiki. Także jeśli ktokolwiek od niego czy sam on bedzie próbować "zniszczyć reputacje serwera" filmiki zostaną rozesłane i wtedy juz sobie nie zrobi żadnej reklamy :) ~GM Eternalist

Pasjonat
Opublikowano

PANOWIE!

skoro dzisiaj zamierzacie wprowadzic zmiany, to prosze was, naprawcie to pieprzone stakowanie. nie da sie polaczyc zwojow blogoslawienstwa, czy innych przedmiotow, ktore leca ze szkatulek( pomoce boga smokow, intelifencje itd, )

Opublikowano

kto to wymyślił z KD żeby  ulepszyć z +3 na +4 potrzeba 10 wykrywaczy kamieni metina i  z +4 na +5 to samo i to 75% że ulepszy lol gram od początku serwera i  dropkami itp i dropło tylko 3 wykrywacze kamieni metina nawet na hardach jest łatwiej ale jak zwykle admin powie że to medium i że musi być jakieś utrudnienie tylko że on to mówi przy każdym poście więc  to nie jest medium bo prócz expa, kasy i robienia skili  to to jest hard a z tymi KD to nawet na hardach nie jest tak trudno 10 wykrywczy kamieni metina lol zrozumiał bym gdy by na 1 KD był potrzebny 1 wykrywacz  przy taki ich dropie albo żeby była jakaś inna rzecz którą łatwiej wydropić.

zxc

Opublikowano

ps. Bashi nie banuj na ts za free, pls :/

Weź wariacie, bo wychodzisz na ścierę, a potem dalej świrujesz. 

Ja to skomentuje tylko tak już na sam koniec :)

Opublikowano

YOUTUBERZY GO NIENAWIDZĄ

SPRAWDŹ JAK TEAM VENGARD.PL ZNALAZŁ SPOSÓB NA UDUPIENIE PSEUDOYOUTUBERZYNY LECĄCEJ NA HACKACH

ZUPEŁNIE ZA DARMO, BEZ BULLSHITU

<<SPRAWDŹ VENGARDIXXY>>

QufL90L.png

Opublikowano

Weź wariacie, bo wychodzisz na ścierę, a potem dalej świrujesz. 

Ja to skomentuje tylko tak już na sam koniec :)

Heniek też miał wh to dlaczego go nie zbanujecie? ahh no tak, bo to wasz przydupas :/

Opublikowano

Heniek też miał wh to dlaczego go nie zbanujecie? ahh no tak, bo to wasz kolega :/

Miał WH bo mu kazaliśmy na potrzeby filmu, to widać czy jesteś tak głupi?

QufL90L.png

Opublikowano

Heniek też miał wh to dlaczego go nie zbanujecie? ahh no tak, bo to wasz przydupas :/

DOKLADNIENA TYM FILMIKU EWIDENTNIE WIDAC ZE HENIEK TEZ MA WH;P

DOKLADNIENA TYM FILMIKU EWIDENTNIE WIDAC ZE HENIEK TEZ MA WH;P

AHA OK TO WYCOFUJE:D

Opublikowano

Miał WH bo mu kazaliśmy na potrzeby filmu, to widać czy jesteś tak głupi?

Nie ma sensu z Nim pisać, skoro nie posiada żadnych argumentów.

/ Wprowadźcie na forum/stronie coś w postaci Changelogu co zostało poprawione, co ma zostać poprawione/wprowadzone. Coś takiego, aby znajdowało się w jednym miejscu i było dostępne dla wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...