Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heniek też miał wh to dlaczego go nie zbanujecie? ahh no tak, bo to wasz przydupas :/

Nie miałem wh ludzie xDD gdzie macie oczy na tym filmiku? Wrzucam drugi filmik. Zaraz będzie.

Serwer najlepszy, WH MÓWIMY NIE !

Zapraszam gorąco

Heniek.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to jest żałosne namawiacie ludzi na wh a później banujecie ehh...

Chyba nie zrozumiałeś. Nagminnie dostawaliśmy reporty i chcieliśmy sprawdzić, czy to prawda. Heniek się spytał czy ma wh, a każdy normalny gracz by chyba odmówił a nie pomagał i się chwalił tym że leci na hackach. Serwer jest włączony.

QufL90L.png

Opublikowano

Super aktualizacja k***o !

Miała być "krótka przerwa" a już off od godziny

Tobie przydałaby się dłuższa przerwa niż godzina.

#rein

Opublikowano

Za minutkę ruszamy z OXem!

"Nie ma pytań pułapek" xD

Po drugie jak już napisałem na forum: "Nie ma żółwia w metinie to po pierwsze, po drugie nie dropi z niego, a ze szkaty. Więc pytanie było źle napisane, tak więc odpowiedź prawidłowa to X. No, ale ok.".

Zajmijcie się pytaniami bo troszkę lipa na tych OX'ach.

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś. Nagminnie dostawaliśmy reporty i chcieliśmy sprawdzić, czy to prawda. Heniek się spytał czy ma wh, a każdy normalny gracz by chyba odmówił a nie pomagał i się chwalił tym że leci na hackach. Serwer jest włączony.

tak ale po 2 min zmieniłem bo skumałęm juz

Opublikowano

Pierwszy filmik z Aniołkiem: nie jest prowesjonalny, ale jest.

http://www13.zippyshare.com/v/mluuTkFh/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/59c4ed6834d4309eea391492e0a1873a53b1c9ea3be5f144994b023164a10e0f/analysis/1432225508/

Nie grałem na żadnym Wh, nie miałem odpalone.Polecam dokładnie oglądać filmiki.

zapraszam na serwer !

Heniek.

Opublikowano
Dla mnie to jest żałosne namawiacie ludzi na wh a później banujecie ehh...

Gdyby każdy z was uważnie oglądał filmik na YT wiedziałby, że:

- przyznał się do expienia na WH od 84 do 85 w Av2.

- nie miałem włączonego WH.

Także polecam być bardziej bystrzejszym.

Zapraszam wszystkich na serwer.

Heniek.

Opublikowano

Dlaczego ktoś kickuje w m1 i jest coraz mniej shopów ? :(

IP Twoje posiadam już w notatniku, sprawdzenie imienia i nazwiska zajmie chwile, za niszczenie serwera powinieneś zostać zbanowany na MPC Forum, oraz zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej za w sumie to samo niszczenie serwera, oczekuj listu :)

Opublikowano

Głupio się pytasz śmieciu. Myślisz, że jestes bogiem bo kick hacka włączyłeś? Nawet mi Cię nie żal. Myślisz, że psucie serwera jest bezkarne? Na samym mpc regulamin się kłania, a przekazać twoje ip z gry ludziom z mpc to nie problem uwierz. 

Zajmij się tym swoim serwerkiem chłopcze. Ciekawe co na to twoi gracze, że niszczysz inny serwer. Głupio gdyby się dowiedzieli co?

Opublikowano

IP Twoje posiadam już w notatniku, sprawdzenie imienia i nazwiska zajmie chwile, za niszczenie serwera powinieneś zostać zbanowany na MPC Forum, oraz zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności karnej za w sumie to samo niszczenie serwera, oczekuj listu :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TY TAK NA SERIO? xD XD

topic. Bedzie jakas reklama?

Głupio się pytasz śmieciu. Myślisz, że jestes bogiem bo kick hacka włączyłeś? Nawet mi Cię nie żal. Myślisz, że psucie serwera jest bezkarne? Na samym mpc regulamin się kłania, a przekazać twoje ip z gry ludziom z mpc to nie problem uwierz. 

Zajmij się tym swoim serwerkiem chłopcze. Ciekawe co na to twoi gracze, że niszczysz inny serwer. Głupio gdyby się dowiedzieli co?

Ja nic nie niszcze, po co mam "niszczyć" server który się wyłoży za max miesiąc? xD 

Dobra koncze z wami dyskusje, elo.

Opublikowano

Haha beka Nukey się nadaję do tarcia chrzanu, to jest taki hackier że włamuję się na serwery na konto GM poprzez dostania passów do GM i robienie Eventów i dawanie EQ innym. :)

To są jego ofensywne hackierskie umiejętności, co się spodziewać po 15 letnim typie bez mutacji i mikrofonu. :)

Lub tak jak tutaj używanie KickHacka to jest typowy hackier serwerowy, trzeba na niego uważać bo to groźny zawodnik. <_<

Zobaczymy jak jego i Crime Castiosek wystartuję jak będzie ciekawie na serwerze.  xD

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...