Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przewidziana jakas wieksza reklama? ;) Na serwer wbiem bo widac ogarnieta administracja, zycze wam abyscie sie tak zajmowali serwerem jak do tej pory i jak najwiekszej liczby graczy :)

Dogadujemy z Thailem, Sh4kem i kilkoma innymi, pomniejszymi youtuberami. Ponadto stały monit na mpc+metin2list i ich fp. Oczywiście wszystko rozwojowo.

QufL90L.png

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie by bylo jakas pozadna reklame u wiekszego youtubera, ale to wiadomo troszke kosztuje:/ Mam nadzieje ze ludzii sie troszke zbierze na serwie ;)

Opublikowano

Fajnie by bylo jakas pozadna reklame u wiekszego youtubera, ale to wiadomo troszke kosztuje:/ Mam nadzieje ze ludzii sie troszke zbierze na serwie ;)

Wiesz, dwóch youtuberów po 6-7k może dać lepszy efekt niż jeden co ma 10k, zależy od jakości i ilości wyświetleń. :-)

QufL90L.png

Opublikowano

Teraz nie ma mnie przy komputerze więc średnio mam jak pokazać, ale licznik wskazuje na 289 online. Spadło, bo była nieplanowana przerwa nie z naszej winy.

QufL90L.png

Opublikowano

Naprawde warto zaczac gre . Serwer jest  godny uwagi , dobry konkat z administracja , caly czas ulepszaja serwer . Serdecznie zapraszam !

4uc581.jpg

Opublikowano

Tak, ale nie było na to czasu bo chcieliśmy szybko uruchomić. Będzie dodany w nocy.

350 graczy na serwerze, zapraszamy!

Gubicie się w tym co piszecie, pierw ktoś od Was wspomniał o tym, że jak była nieprzewidziana przerwa, to w nocy już nie bedzie

teraz Ty piszesz ze bedzie.

Ewidentnie coś tu się spierd*liło 

Opublikowano

Gubicie się w tym co piszecie, pierw ktoś od Was wspomniał o tym, że jak była nieprzewidziana przerwa, to w nocy już nie bedzie

teraz Ty piszesz ze bedzie.

Ewidentnie coś tu się spierd*liło 

Nic się nie spierdoliło. Po prostu wtedy gdy był ten problem nie wprowadzaliśmy zmian tylko jak najszybciej uruchomiliśmy serwer.

Opublikowano

Polecam serwer, Gra się zajefajnie !. Dobry kontakt z administracją, miła , przyjemna atmosfera i naprawdę sporo graczy!

Pozdrawiam i wbijać na serwer !!! :D

Opublikowano

Nie zapomnijcie o tym yang bugu(niby tylko ~30/40 yang, ale da się uzbierać) bo taskery stoją po kilka/kilkanaście godzin pod npc'tem :)

Opublikowano

Włączyłem serwer, mam nadzieję że wybaczycie zwłokę. Podsumowanie:

Usunięto strzały ze sklepów - od teraz każdy ninja ma je pod ręką - dla archerów pokazuje się list, po kliknięciu go otrzymujemy 200 strzał,

Ognista Ziemia - postacie na Ognistej Ziemii wróciły na swoje miejsce, na jakiś czas została ona wyłączona, a ulepszacze z tamtego expowiska zostały zastąpione innymi.

DT - drop pieczęci został poprawiony.

QufL90L.png

Opublikowano

Zglosilem bug o tym, ze nie dziala kupon na 50 SM, co zrobili? - usuneli caly kupon.

Widac, ze zaloga jest niekompetentna, skoro nie umie naprawic takiej blahostki.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Zglosilem bug o tym, ze nie dziala kupon na 50 SM, co zrobili? - usuneli caly kupon.

Widac, ze zaloga jest niekompetentna, skoro nie umie naprawic takiej blahostki.

Sianie fermentu jest trochę niefajne. Jak zauważyłeś to nie ma kuponu SM o wartości 50 i był on jedynie pozostałością z plików, więc po co miał on być?

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...