Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypominam, że o 23:00 będzie przerwa techniczna!

Top 1 i top 2 bany za WH, dobranoc :)

Wiecie że poza serwerem jest także klientside? Za łatwo wszystko tutaj zrobić/wyciągnąć.

Nie interesujecie się tym wgl, nie zdziwił bym się jak by drophack działał.

Weźcie się trochę za tego klienta.

Report komuś może się przydać  :) 

83334169139347292721.png

Co do tematu to co da ta przerwa? Poprawicie tylko bugi czy też dodacie coś nowego?  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie że poza serwerem jest także klientside? Za łatwo wszystko tutaj zrobić/wyciągnąć.

83334169139347292721.png

Co do tematu to co da ta przerwa? Poprawicie tylko bugi czy też dodacie coś nowego?  :) 

­

No i co ciekawego wyciągniesz z clienta ? tło logowania ? chłopcze nie rozśmieszaj mnie ;) Co do TOP 1 i TOP 2 co z tego że byli w topce ? są to ludzie jak każdy inny nie trzeba było grać na WH i SH ! U nas administracja jest 24/7 i granie na  dopalaczach typu WH i SH jest NIE TOLEROWANE ! Dzięki przerwie zgłoszone bugi zostaną zneutralizowane każdy serwer ma przerwy techniczne , dzięki nim serwer staje się co raz lepszy :) Jeżeli ktoś ma jakieś pytania zapraszam na TS :  Vengard.pl

Opublikowano
Co do tematu to co da ta przerwa? Poprawicie tylko bugi czy też dodacie coś nowego?   :) 

Spinasz się jako jedyny w temacie, tylko dlatego że zostałeś zbanowany za czitowanie. Totalny bez sens, następnym razie graj uczciwie.

Kiedy koniec przerwy?

Heniek.

Opublikowano

Spinasz się jako jedyny w temacie, tylko dlatego że zostałeś zbanowany za czitowanie. Totalny bez sens, następnym razie graj uczciwie.

Kiedy koniec przerwy?

Napisz mi gdzie się spinam o tego bana? Jedynie wspomniałem że udostępniłem moda za to że zostałem zbanowany za wstawkę na MPC a nie za korzystanie z wh.

Przeczytaj od początku newbie.

Co zostało wprowadzone wraz z przerwą? Poprawiliście bug w v1?

Zapewne nawet o nim nie wiecie  <3 

`

­

Opublikowano

Niestety na serwerze pojawił się kamermod juz w 100% gotowy do użytku  :unsure: 

No kto to mógł zrobić, taki cios w plecy  :( 

94887963856923853980.jpg

05395884396425491860.jpg

39047161864306460737.jpg

67141132983005806720.jpg

Co do serverside,

- Kiedy naprawicie bug z lochem v1?

- Dodacie prywatne dt?

- Zablokujecie moda?

- Opcja paypal nie działa.

­

`

­

Opublikowano

Niestety na serwerze pojawił się kamermod juz w 100% gotowy do użytku  :unsure: 

No kto to mógł zrobić, taki cios w plecy  :( 

94887963856923853980.jpg

05395884396425491860.jpg

39047161864306460737.jpg

67141132983005806720.jpg

Co do serverside,

- Kiedy naprawicie bug z lochem v1?

- Dodacie prywatne dt?

- Zablokujecie moda?

- Opcja paypal nie działa.

­

Wstawiając te screeny pokazujesz jakim debilem jesteś i utrudniasz grę zwykłym graczom ! 

Opublikowano

Ja mam w d***e czy kamer jest czy nie bo serwer jest świetny a ty wszystko robisz żeby go oczernic. Ułatwienia są dla wszystkich. Mi tam się dobrze gra i zapraszam innych do gry i kolega up ma racje

Opublikowano

Temperaturek jeszcze więcej chwal się co wyciagasz z plików, jak działasz na szkodę serwera to skończysz z banem nie na serwerze, a na mpcforum co Ci mogę zagwarantować - kłania się znajomość regulaminów.

Lepiej się zastanów co chcesz osiągnąć, albo jak chcesz skończyć : ]

Opublikowano

No ładnie, ktoś tu szkodzi serwerowi, ciesze się Temperaturek że Cię zbanowałem :)

Nie potrafi się wbić normalnie lvla, ciśnie się na WH i płacze na forum, dobra zagrywka ale dziecinna :)

Opublikowano

Temperaturek jeszcze więcej chwal się co wyciagasz z plików, jak działasz na szkodę serwera to skończysz z banem nie na serwerze, a na mpcforum co Ci mogę zagwarantować - kłania się znajomość regulaminów.

Lepiej się zastanów co chcesz osiągnąć, albo jak chcesz skończyć : ]

Na serwerze z tym panem też się pożegnamy :)

Opublikowano

83334169139347292721.png

­

Jezus ale ty hackier jesteś, żeś otworzył binkę Notepadem no ty to hackier jesteś...  xD  xD

Rozpakowałeś klienta? Naprawdę brawoo!!! Pewnie Eternexusem albo Archiverem i tak gówno tam edytujesz bo nic nie umiesz lamusie.. :)

Każdą binkę sobie można otworzyć Notepadem boshe... Co za typek beka z ciebie w c**j idź robić z siebie pośmiewisko gdzie indziej.

Pewnie nawet IP serwera w rootach nie umiesz zmienić.. Co dopiero zrobić DropHacka czy coś.

Polecam serwerek, nie gram ale widać zaangażowanie w projekt. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano
Nie wiem czy wróce gdy zobaczyłem  ile gości jedzie na WH że to jest masakra

Serwer na prawde ruszył i bez bicia nie ma już botów w topce, baniki się posypały.

Zapraszam do gildii Muminki:)

Heniek.

Opublikowano

Nie wiem czy wróce gdy zobaczyłem ile gości jedzie na WH że to jest masakra

Staramy się na bieżąco banować i sprawdzać podejrzane osoby. Wiadomo, że jesteśmy tylko ludźmi, wiec wszystkich na raz nie zlapiemy, dlatego jesteśmy wdzięczni za każde zgłoszenie :)

Gameplay dziś będzie wrzucony do tego tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...