Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry serwer tylko mało ludzi na spotach ( nie wiem gdzie sie podziewa te 100-150 ) , kilka bugów ale mają dzisiaj naprawiać + małe spoty zinów na AV2

xD

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje ze dzis zostana zwiekszone spoty zinow ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

A mam pytanie jaki jest % na drop broni 75 z szkatulki smierci ??

4uc581.jpg

Opublikowano

A mam pytanie jaki jest % na drop broni 75 z szkatulki smierci ??

40%

Rusza seria u Małysza jutro. Po samej prezentacji przybyło dużo graczy, liczymy, że lada chwila serwer będzie pękał w szwach. Bugi zostaną dziś w nocy naprawione.

Opublikowano

40%

Rusza seria u Małysza jutro. Po samej prezentacji przybyło dużo graczy, liczymy, że lada chwila serwer będzie pękał w szwach. Bugi zostaną dziś w nocy naprawione.

Wiadomo juz od ktorej do ktorej bedzie przerwa ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Wiadomo juz od ktorej do ktorej bedzie przerwa ?

W nocy. Dokładnie nie jesteśmy w stanie powiedzieć, bo chcemy wszystko przyszykować.

Opublikowano

No zobaczymy jak dzisiaj pojdzie z poprawa bugowo , jezeli bedzie wszystko ok to bedzie naprawde super !

4uc581.jpg

Opublikowano

Mam pytanie . Dlaczego zostala zmieniona cena teczka w isie ? Pamietam jak kupowalem po 1499 SM a dzis patrze a tu 1999 SM . Prosze o przywrocenie poprzedniej ceny !!!

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer jest fajny , przyjemnie się gra tylko nic nie poprawiliscie wczorajsza przerwą techniczną.

Baszak nie działa , dungeon z Nemere buguje postacie że nie mogą żadnego dungeona zrobić itp.

Naprawicie to kiedyś ? Bo gracze też maja swoją cierpliwość ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...