Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer porażka, ewidentnie pod is, i jeszcze ten konkurs na start.. Niby były rozdane 3 kody na sm`y, tylko szkoda że NIKOMU nie zadziałał żaden z kodów.

zgodzę się z tymi kodami wklepałem w niecałą sekundę i  żaden nie działał.

Nie widziałem żeby ktoś wgl potwierdził ze działały te kody dużo ludzi mówiło że to ustawione może i faktycznie tak było.

Mimo to no serwer sam w sobie jest ok choć trzeba by poprawić kilka rzeczy ale tak pozatym gra się przyjemnie.

mojasygnan.png

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie widzę że słabą maszynę mają, CH3 nie działa, nie łączy z nim, CH4 wywala CH2 tak samo, ogólnie internet mi działa lecz z gry wyrzuca co jakiś czas, czasami na całym spocie laguje, biję aale HP nie spada po kilku sek widzę że nie żyję mimo że sek miałem 100% HP

Poprawiłbym Dungeony:

DT: dostęp od 75 lvl więc takim już nie damy rady tam Expić

Zombie trolle dostęp od 1lvl więc nie ma szans przed 80LvL tam ubić cokolwiek normalnie

TEMAT

Opublikowano

Ogólnie widzę że słabą maszynę mają, CH3 nie działa, nie łączy z nim, CH4 wywala CH2 tak samo, ogólnie internet mi działa lecz z gry wyrzuca co jakiś czas, czasami na całym spocie laguje, biję aale HP nie spada po kilku sek widzę że nie żyję mimo że sek miałem 100% HP

Poprawiłbym Dungeony:

DT: dostęp od 75 lvl więc takim już nie damy rady tam Expić

Zombie trolle dostęp od 1lvl więc nie ma szans przed 80LvL tam ubić cokolwiek normalnie

Ja gram od 18 i nie wywaliło ani razu ani cofek,lagów nie mam.

Na zombie,trolach na 15lv expiłem juz :D 

Dt fakt mogło by być od 30.

Poza tym spoko,niektóre rzeczy do poprawy ale idzie się pobawić.

mojasygnan.png

Opublikowano

Wy to jesteście pop******* każdy serwer jest pod IS. Wbiłem 130 bez isu, pełen chilloucik, spotkałem pare fajnych osób i gra się super. Ale wy musicie robić antyreklamę bo nie potraficie niczego sami osiągnąć. Gratuluję! Serwera ani razu nie wywaliło od startu stoii stabilnie. Wszystko można osiągnąć nie wydając ani złocisza. Aktualnie mam najlepszy mieczyk do expa na serwie i jakoś nie widzę abym musiał bulić żeby być jednym z lepszych. Gratulje wam mózgów. A teraz zróbcie przyjemność mi i społeczeństwu i idzcie się zabić. Bez odbjoru półgłówki bez mózgów!

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wy nie widzileście serwera pod IS :( Jak się Wam nie podoba to idźcie na pseudo-Hel*um2... Po za tym gra się świetnie, wczoraj jak Elium pisał o 21:00 było ponad 400 graczy+, bez konkretnej reklamy, liczba graczy cały czas rośnie. Gorąco zapraszam. Właściciel nie olewa i w najbliższym czasie naprawi kilka błędów.

x

Opublikowano

Wy nie widzileście serwera pod IS :( Jak się Wam nie podoba to idźcie na pseudo-Hel*um2... Po za tym gra się świetnie, wczoraj jak Elium pisał o 21:00 było ponad 400 graczy+, bez konkretnej reklamy, liczba graczy cały czas rośnie. Gorąco zapraszam. Właściciel nie olewa i w najbliższym czasie naprawi kilka błędów.

Spójrz w is przed wejściem na serwer. 

W tym przypadku kto nie ma kasy jest nikim.

Is bardziej dopracowany niż caly serwer ;)

Opublikowano

Strona wam nie działa...

nie wiem nie wbiłam bo mnie odstraszają te bronie śr/um

gdyby nie to to bym grała aż by huczało

bronie wbijasz  perf do godziny a takie z śr / um 3-4 dni z ludem i z dobrymi śr powyżej 50. już mówiąć o przeszyciu /kryt/int etc.

fajnie prezka wygląda do polecenia szkoda że nie mam przyjemności zagrać.

wilowo.jpg

Opublikowano

12 zł SMS i masz 80 SM człowieku, kupisz sobie za to 2 KD +9. Z resztą tam są może 3 sety jakieś i ulepki, ale za tanią cene jak na SMS. Nie wiem dlaczego ty płacesz..  Przyjrzyj się dobrze tym setom, z resztą od Elium dostaniesz kazanie na ryj zaraz i Ci wytłumaczy, dlaczego tak :)

x

Opublikowano

ma ten serwer TeamSpeak'a bo jeżeli nie to ELIUM pisałem Ci na pw możliwość współpracy.

a wy macie je po lewej stronie :D

<------------------

--

Opublikowano

K***a jakos nie widze w tym isie niczego. Tępe dzieci.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Wiesz on tyle ma wiadomości na PW, że nie wiem czy Ci zdąży odpisać, bo sam pisał. Złóż propozycje współpracy na forum w propozycjach.

@EDIT. No ja też nie rozumiem tych anty-reklamowców co piszą serwer pod IS, jest tam pare ulepków, ale za jaką cene i to jeszcze SMS (taniej nigdy nie widziałem). Jak tam prawie właśnie nic nie ma. Jedynie KD +9 i to za mniej niż 10 zł.

Na serwer gorąco zapraszam! Liczba graczy rośnie bez konkretnej reklamy :)

x

Opublikowano

Po spatchowaniu itd wywala mi klienta po tym kiedy mi wyskakuje "Dodano skille na P" nie zdążyłem nawet kliknąć OK

elo here

Opublikowano

serdecznie zapraszam na serwer gra się super a itemki które są do zdobycia tylko w is np. pet jest bardzo tani 8 zeta 

jest też pet do zdobycia z DK 

Opublikowano

GDY WLACZAM KLIENTA WYSKAKUJE TAKIE COS "UPEWNIJ SIE ZE URUCHAMIASZ STARTER JAKO ADMINISTRATOR UPEWNIJ SIE TAKZE CZY FOLDER ELIUM JEST DODANY DO WYJATKOW W ANTY WIRUSIE" CO MAM KURRWA ZROBIC ZEBY DZIALAL MI TEN SERVER?

Opublikowano

Czasowe kostiumy i mounty nie dziekuje !

W dodatku zbroje + bronie + ulepy w is :DDD elitarne tez sa.

Serwer pod is.

Ty jesteś pod IS.. -.- Kostium kosztuję 7.38 zł SMS na 30 dni, to nie jest naprawdę dużo jeszcze SMS. -.- A i na jakim serwerze masz na zawsze mounty. Nie wierze idźcie pograć w MC...

Dodać do wyjątków w anty-wirusie jeżeli go masz, lub po prostu wylącz na czas grania, a co do pierwszej opcji Uruchom poprostu jako administrator tą aplikację. 

x

Opublikowano

Ty jesteś pod IS.. -.- Kostium kosztuję 7.38 zł SMS na 30 dni, to nie jest naprawdę dużo jeszcze SMS. -.- A i na jakim serwerze masz na zawsze mounty. Nie wierze idźcie pograć w MC...

Dodać do wyjątków w anty-wirusie jeżeli go masz, lub po prostu wylącz na czas grania, a co do pierwszej opcji Uruchom poprostu jako administrator tą aplikację. 

NO NIE GADAJ... MYSLISZ ZE TAK NIE ROBILEM? ANTY WIRUSA JUZ WYJEEBALEM I DALEJ NIE DZIALA ZIOM.

Opublikowano

DOBRA WYCOFUJE DZIALA JUZ ZADEN CHUUJ NIE POWIEDZIAL ZE TRZEBA DAC KLIENTA DO FOLDERU BO JAK BEDZIE NA PULPICIE TO NIE BEDZIE DZIALAC...

chuuy z tym serverem nie dziala znow wszystkie normalnie dzialaly a tutaj se wymyslili jakies chuujstwo i nie dziala pierrdole to nawet zagrac sie nie da...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...