Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahaha...ile ty masz lat, 10 człowieku ? -.- 

DOBRA WYCOFUJE DZIALA JUZ ZADEN CHUUJ NIE POWIEDZIAL ZE TRZEBA DAC KLIENTA DO FOLDERU BO JAK BEDZIE NA PULPICIE TO NIE BEDZIE DZIALAC...

chuuy z tym serverem nie dziala znow wszystkie normalnie dzialaly a tutaj se wymyslili jakies chuujstwo i nie dziala pierrdole to nawet zagrac sie nie da...

Na serwerze obecnie jest 400-500 graczy, stale rośnie gorąco zapraszam ( serwer bez konkretnej reklamy) Admin się stara i poprawił już kilka błędów. :)

x

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DOBRA WYCOFUJE DZIALA JUZ ZADEN CHUUJ NIE POWIEDZIAL ZE TRZEBA DAC KLIENTA DO FOLDERU BO JAK BEDZIE NA PULPICIE TO NIE BEDZIE DZIALAC...

chuuy z tym serverem nie dziala znow wszystkie normalnie dzialaly a tutaj se wymyslili jakies chuujstwo i nie dziala pierrdole to nawet zagrac sie nie da...

Ty niedojebany jakiś jestes ?

Nikt nie ma problemu z clientem tylko ty.

Caps off słownik on prawie wszystko masz chłopie podkreślone na czerwono takich debili nie potrzeba na serwerze.

Graczy faktycznie przybywa,spoko atmosfera jakoś spin nie ma a i pomoc można uzyskać :D.

Exp troche żmudny,expie bufa i woja od 5 rano i dopiero 95 od 80 wbiłem praktycznie non stop na spocie jestem :P.

Mógł by by większy exp w av oraz drop pereł itp ;p choć nie jest zle ale jednak jakiś buff do tych rzeczy by się przydał.

Polecam zapraszam jinno :D\

@przydała by się płatność przelewem w is.

Jeżeli będzie to coś zainwestuje nawet 100zł jeżeli nie to nie zarobicie sms p******e wysyłać nie ma to pokrycia :)

mojasygnan.png

Opublikowano

NO NIE GADAJ... MYSLISZ ZE TAK NIE ROBILEM? ANTY WIRUSA JUZ WYJEEBALEM I DALEJ NIE DZIALA ZIOM.

wylącz antywirusa najlepiej wszystkie jakie masz , i uruchom ikonke  starter poprzez admina 

Opublikowano

Moim zdaniem exp jest przyjemny, wystarczy kupić tylko sobie PD za 4-6kkk i ciśniesz na zombie  90 lvl leci nawet 3 kulki z ratami.

Aktualnie 97 i leci kuleczka. Przydałoby się osłabić mobki na atlantydzie v4, hitają do 10k ;(

x

Opublikowano

Moim zdaniem exp jest przyjemny, wystarczy kupić tylko sobie PD za 4-6kkk i ciśniesz na zombie  90 lvl leci nawet 3 kulki z ratami.

Aktualnie 97 i leci kuleczka. Przydałoby się osłabić mobki na atlantydzie v4, hitają do 10k ;(

Mi hitają po 1k-800dmg ale expiąc 2 postaciami w pt exp leci wolno z 3-4spoty dopiero kulka :D

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwer gorąco polecam. Obecnie 400-500 graczy, może więcej. Owszem, brakuje mi kilka poprawek, w sumie już mało zostało, bo wczoraj pozgłaszałem i zostały naprawione. Elium dba o serwer i stara się o jak najlepsze. Mimo słabej reklamy, graczy przybywa. Wystarczy dobra reklama i serwer będzie jednym z najlepszych serwerów na rynków. Prezentacja nie jest wszystkim co jest na niej ukazane. Serwer skrywa bardzo dużo ciekawych udogodnień, a więc zapraszam do nagrywana na YT i do gry :)

x

Opublikowano

Ty niedojebany jakiś jestes ?

Nikt nie ma problemu z clientem tylko ty.

Caps off słownik on prawie wszystko masz chłopie podkreślone na czerwono takich debili nie potrzeba na serwerze.

Graczy faktycznie przybywa,spoko atmosfera jakoś spin nie ma a i pomoc można uzyskać :D.

Exp troche żmudny,expie bufa i woja od 5 rano i dopiero 95 od 80 wbiłem praktycznie non stop na spocie jestem :P.

Mógł by by większy exp w av oraz drop pereł itp ;p choć nie jest zle ale jednak jakiś buff do tych rzeczy by się przydał.

Polecam zapraszam jinno :D\

@przydała by się płatność przelewem w is.

Jeżeli będzie to coś zainwestuje nawet 100zł jeżeli nie to nie zarobicie sms p******e wysyłać nie ma to pokrycia :)

Jak tylko On, mi nie działa client nikt nie może mi pomóc, admina nie ma.

Opublikowano

NIE PRZYBEDZIE WIECEJ GRACZY BO KLIENTA MAJA ZJEEBANEGO I NIE DZIALA PROSTE

ZENUJACE KURRWA ZROBILI KLIENTA KTORY NIE DZIALA I CHUUJ A CHCA GRACZY SPROWADZAC...

Opublikowano

NIE PRZYBEDZIE WIECEJ GRACZY BO KLIENTA MAJA ZJEEBANEGO I NIE DZIALA PROSTE

ZENUJACE KURRWA ZROBILI KLIENTA KTORY NIE DZIALA I CHUUJ A CHCA GRACZY SPROWADZAC...

Twój mózg nie działa.

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

haha teraz probowalem sciagnac klienta przez patchera, patcha dalem do folderu i jka pobiera to daje na pulpit a nie tam gdzie mam patchera co za prze chuuj robil tego serva;d

Twój mózg nie działa.

twoj mozg to styropian

Opublikowano

Up- tylko Tobie nie działa więc suę uspokój. I napraw sobie sprzęt.

Ja osobiście wbijam i zobaczymy. Daggerem da radę swobodnie bez buffa expić?

Opublikowano

Up- tylko Tobie nie działa więc suę uspokój. I napraw sobie sprzęt.

Ja osobiście wbijam i zobaczymy. Daggerem da radę swobodnie bez buffa expić?

Ja gram daggerem i obecnie mam 103 lvl. Kwestia Twojego doświadczenia/ umiejętności zrobienia eQ pod exp.

x

Opublikowano

Ja gram daggerem i obecnie mam 103 lvl. Kwestia Twojego doświadczenia/ umiejętności zrobienia eQ pod exp.

103 to nic zobaczysz potem bez KD pd to  bedzie ciezko i ubijenie bosow na np:marmurku  marmurek po 10sm jest  albo wiecej

i to jest server typowy server pod isa

Opublikowano

Polecam serwer sam na nim gram już od startu ale mam kilka zastrzeżeń co do prezentacji serwera.

Nie ma pokazane zbroi oraz wachlarzy jak wyglądają. Z prezentacji nie widać jakie są potrzebne ulepki ani nie wiadomo gdzie dropia....

Poprawcie to :D 

Opublikowano

103 to nic zobaczysz potem bez KD pd to  bedzie ciezko i ubijenie bosow na np:marmurku  marmurek po 10sm jest  albo wiecej

i to jest server typowy server pod isa

Jak się nie umie grać i myśleć to tak jest. Mam już 109. Kd moba +6 daje 75% na potwory, wystarczy zarobić na zombie 10 minut max i masz 1.5kkk, co kosztuje zrobienie kd na +6.

Potem tylko defa +6 co daje 500 defa, aureola daje 500 też + hwang i takim ninją jak dobrze umiesz utrzymać spota to dasz rade, mówie kwestia doświadczenia..

Jeżeli to jest serwer pod IS-a to ja jestem prorokiem i przewiduje, że skończysz jak żul. Rozumiem jak by to było ciężko zdobyć, a by to w IS było, tutaj jest inaczej, nie dość, że łatwo to jeszcze na Kd+9 wydasz max 10 zł SmS, nie widze w tym problemu. Cześć pa pompa...

x

Opublikowano

Liczba osob niezadowalająca.

Serwer ewidentnie pod is.

Nie polecam :)

Najpierw trzeba mieć wiedze na temat serwera, a potem pisać, że serwer pod IS..

Po pierwsze zbroje i bronie w IS są jedynie tylko do expa, bo jak kupisz taką zbroje nie zrobisz w niej 2x pż, tak z samo z bronią - nie zrobisz 2x luda.

Co do KD +9 ( kosztują max do 10 zł SMS) (BARDZO TANIO), po za tym w grze takie kd zrobić jest łatwo, ponieważ za każdym + jest 100%.

Ktoś coś ma jeszcze do powiedzenia na temat serwera pod IS?? -Zapraszam , szybko mu coś wytłumaczę, bo wy chyba nie widziliście serwera pod ItemShop. Liczba osób niezadowalająca? Chłopaki nawet konkretnej reklamy nie mają, 3-4 filmiki z max 15 subami i gra od 400-500 graczy (stale rośnie). 

Co do serwera naprawdę się gra świetnie. Serdecznie zapraszam.

PS. Stronka normalnie działa.

x

Opublikowano

Serwer na sam start mnie odrzuca... zobaczymy jak to wyjdzie. Zagram i ocenię dokładnie co i jak. Easy niby jest, a zobaczymy jak bardzo.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Z czego tu się robi epicki hełm? Próbowałem przerobić zamkowy, patrzę a tu jakaś maska na 210lv...

Ten przeskok raczej zostanie uzupełniony w najbliższym czasie.

x

Opublikowano

Serwer na tych samych plikach co Argentus tylko pozmieniane ikony, wyglady zbroji, broni. Bonusy, wartosci, takie same co na argentusie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...