Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche  + jest że roski są z ruznymi % bo niekturzy nie wiedzą że sąto male bony w rosach więclepiej pvp sie robi :P

W życiu gorszej ortografii nie widziałem tym bardziej ze  na czerwono masz pokazane błędy podczas napisania .

Roski na easy w rożnych wartościach i zasyfianie m1 ? Genialne to będzie 

Opublikowano

Macie tyle ułatwień, a wy jeszcze chcecie roski max.  Kolejnym utrudnieniem są bronie od 75, żeby ciężej było wbić bony. Serwer byłby za łatwy i szybko by się znudził. Zapraszam gorąco na start za 3 godzinki. ~ Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

x

Opublikowano

Macie tyle ułatwień, a wy jeszcze chcecie roski max. Kolejnym utrudnieniem są bronie od 75, żeby ciężej było wbić bony. Serwer byłby za łatwy i szybko by się znudził. Zapraszam gorąco na start za 3 godzinki. ~ Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Robi ci to roznice ze kupisz raz roski i spokoj a tak to siedzisz kupujesz zeby wbic maxy tak czy siak bd mial te same roski a zaoszczedzisz troche czasu na bezsensownym kupowaniu i sprawdzaniu

4uc581.jpg

Opublikowano

jak śr i um  w broni do pvp to chociaż żeby te śr po wyżej 50% łatwo wchodziły a nie jak na niektórych serwach żeby same śr wbić 50% trzeba  ze 2h na BSe  a tu oprócz śr to jeszcze luda ,kryta,przeszywka te 3 oczywiście wejdą szybko ale do nich średnie 50% to będę ze 3 dni na BSe i to też wątpię żeby weszło, zwiększcie szanse na wejście wielkich śr i um 

zxc

Opublikowano

jak śr i um  w broni do pvp to chociaż żeby te śr po wyżej 50% łatwo wchodziły a nie jak na niektórych serwach żeby same śr wbić 50% trzeba  ze 2h na BSe  a tu oprócz śr to jeszcze luda ,kryta,przeszywka te 3 oczywiście wejdą szybko ale do nich średnie 50% to będę ze 3 dni na BSe i to też wątpię żeby weszło, zwiększcie szanse na wejście wielkich śr i um 

Oni maja to gdzieś na pewno to co piszemy i nie zwiększa wiec dla wiec dla mnie pomysł żeby z broni 75lvl robić do pvp to głupota

Opublikowano

Oni maja to gdzieś na pewno to co piszemy i nie zwiększa wiec dla wiec dla mnie pomysł żeby z broni 75lvl robić do pvp to głupota

A dla mnie to cos innego . Wszedzie robi sie bron do pvp z broni na 65 lvl a tutaj jest cos innego ;) Bedzie troche zabawy z bonami ale damy rade ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Czy tylko mi nie podoba się ostatni set broni..? Paskudny :(

Mimo to czekam na start.

Ostatni set broni jak dla mnie jest klimatyczny :D naprawde fajnie wygląda.

Szkoda tylko że zbroi nie pokazali :D

A i kostiumy,fryzy są czasowe tak ?
Czas leci nawet jak nie używamy ?
mojasygnan.png

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za tak pozytywne oceny prezki  <3 

Na wszystkie PW (jest ich naprawdę dużo) postaram się odpisać po starcie :D

Wszędzie wchodzą tak samo, pisałem to już z 10 razy. Masz bsa więc nie płacz - reszta to kwestia szczęścia.

jak tu z kd czy te u npc są max? 

Pisałem już u NPC są KD+4

Za te eliatarne kd duzo ludzi miec nie bedziecie, ludzie wchodza pograc  na easy, a nie meczyc sie z kd.. Bo ktos ma +6 i na skilla wszystkich ;)

W życiu większych bzdur nie słyszałem. Tak się składa, że wnioskując po historii serwerów easy to te z elit. kd miały największa popularność kiedykolwiek.

Będzie jakaś reklama na yt po starcie?

Zadajesz to pytanie już z 4 raz. Czytaj, co się do Ciebie pisze, bo odnosze wrażenie, że bezczelnie nabijasz posty.

Ostatni set broni jak dla mnie jest klimatyczny  :D naprawde fajnie wygląda.

Szkoda tylko że zbroi nie pokazali  :D

A i kostiumy,fryzy są czasowe tak ?
Czas leci nawet jak nie używamy ?

Dokładnie.

Opublikowano

A co z zabezpieczeniem ddos ? jakieś posiadacie czy lecicie na żywioł? 

szkoda że nie daliście systemu ulepszeń dla ninji szamana, nie każdy gra kukłą do bicia Woj/Sura

Opublikowano

Wszędzie wchodzą tak samo, pisałem to już z 10 razy. Masz bsa więc nie płacz - reszta to kwestia szczęścia.

W życiu większych bzdur nie słyszałem. Tak się składa, że wnioskując po historii serwerów easy to te z elit. kd miały największa popularność kiedykolwiek.

Zadajesz to pytanie już z 4 raz. Czytaj, co się do Ciebie pisze, bo odnosze wrażenie, że bezczelnie nabijasz posty.

Dokładnie.

"Miały" słowo kluczowe, a czy ten serwer będzie miał to się zobaczy w praniu :)

Opublikowano

Dokładnie.

ale moje wp dotyczy małej współpracy no zobacz nie chcę tu pisać o tym 

--

Opublikowano

Elium co ty na to aby dodac max roski ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Dokładnie.

Co z reklamą? Już kolejny raz sie pytam, czy to jest jakaś tajemnica? 

Opublikowano

z tego co slyszalem to tego serva nie da sie rozzdupczyc przez ddosy

oby to była prawda :p niezbyt było by przyjemnie albo wgl nie wejść po 18 albo grać z cofkami.

Pozostaje czekać i się przekonać :D

Została tylko godzinka :)

@elium 

Dokładnie.

Dokładnie ? 

To że klimatyczne czy z czasem kostiumów że leci nawet jak nie zalogowany i że czasowy ?

mojasygnan.png

Opublikowano

z tego co slyszalem to tego serva nie da sie rozzdupczyc przez ddosy

Wszystko się da. Nie ma rzeczy nie możliwych :D

Tak w ogóle to kiedy start? Dobra znalazłem.

Opublikowano

Postarajcie się o jak najlepszą opinie, dla tego serwera, ponieważ macie dużą konkurencje - Hel*um2.. :angry:  ~ :rolleyes: Oni nawet przełożyli start z 18:00 o 30 minut wcześniej, cwaniaki  <_<

Mam nadzieje, że coś wyjdzie z tego serwera, a szanowny Pan :ninja:  Elium nie zaniedba projektu. ;)

@Edit

Administracja hel*uma to banda dzieciakow ktora odkupila pliki i postawila serwer nic nie zostalo zmienione ani odbugowane do tego is drogi . Ten syf to zadna konkurencja  ;)

Tylko, że w ich prezentacji siedzi 200 użytkowników, którzy nie mają pojęcia.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...