Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postarajcie się o jak najlepszą opinie, dla tego serwera, ponieważ macie dużą konkurencje - Hel*um2.. :angry: ~ :rolleyes: Oni nawet przełożyli start z 18:00 o 30 minut wcześniej, cwaniaki <_<

Mam nadzieje, że coś wyjdzie z tego serwera, a szanowny Pan :ninja: Elium nie zaniedba projektu. ;)

Administracja hel*uma to banda dzieciakow ktora odkupila pliki i postawila serwer nic nie zostalo zmienione ani odbugowane do tego is drogi . Ten syf to zadna konkurencja ;)

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postarajcie się o jak najlepszą opinie, dla tego serwera, ponieważ macie dużą konkurencje - Hel*um2.. :angry:  ~ :rolleyes: Oni nawet przełożyli start z 18:00 o 30 minut wcześniej, cwaniaki  <_<

Mam nadzieje, że coś wyjdzie z tego serwera, a szanowny Pan :ninja:  Elium nie zaniedba projektu. ;)

Lepiej, że przełożyli. Ludzie zdążą zobaczyć jakie to g****o i wbiją tutaj ;D

Opublikowano

U nas też nie jest źle :) z ludzmi online w poście.. Więcej ludzi przyjdzie około 17:40-50, jak zczają, że ten He*ium2.net to podróba z gimbazy :)

post-1086701-0-39573300-1431185937_thumb.jpg

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram na tym serwerze. Prezentacja wygląda obiecująco. Ciekawe, czy również będzie tak na serwerze.
Mam pytanie, czy postacie są zbalansowane? :)

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Nigdzie nie doczytałem, trudno będzie o ulepszacze potrzebne na bronie/zbroje/biżuterie itp?

Masz w komentarzach Elium odpisywał : że bardzo łatwo będzie o ulepki

Opublikowano

Z miłą chęcią zagram na tym serwerze. Prezentacja wygląda obiecująco. Ciekawe, czy również będzie tak na serwerze.

Mam pytanie, czy postacie są zbalansowane? :)

Rzekomo wszystkie są zbalansowane, wszystko wyjdzie w praniu :)

Opublikowano

Rzekomo wszystkie są zbalansowane, wszystko wyjdzie w praniu :)

Takie rzeczy balansuje się już po starcie!

ljbc.png

Opublikowano

Takie rzeczy balansuje się już po starcie!

takie rzeczy balansuje się w trakcie alfy/ bety

Opublikowano

skąd wiecie czy nie było closed beta.

Według adminów są zbalansowane. Zobaczymy po starcie który mam nadzieje odbędzie się za 3minuty.

Nie wiemy, o prostu odpowiadamy na pytanie a raczej na odpowiedź na pytanie, która defacto śmieszy mnie osobiście

Opublikowano

jest jakis plik zeby odpalac bez patchera ?

da sie, :] powiem ci tylko ze plik metin2client.bin nazywa sie tutaj msvrp100.dll

98873932203514685593.png

Opublikowano

Własnie sciagam clienta i zobaczymy ;] ale prezka ladna tylko troche za malo opiszane ;] ale trzeba przetestowac oczywiscie wiec dajemy teraz rejestracje i ciagamy za pare minut po zbiciu 100lvl dam edita i opinien a temat serwera .

@Edit

Same minusy sa niestety

-exp ? trroche za duzo jak na easy to jest bardzo easy....

-ulepszanie ? kiepskie

-sb slabo dziala

-za duzo yang na start

-wierna kopia innego serwa

-dziwna/kiepska grafika.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

No nie serwer z*******y , lecz zjebany przez isa ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

W tych bonach np. w tarczy rzadko co wejdzie 22 siły, zręki ~ zdarzyło się. Wasz ukochany pecik nie działa. Nie rozumiem tego, av2 jest od 70-80, a mapa zombie oraz trolle od 1, dziwne.. Trolle mają białe topory. Tyle czasu mieliście, a  takie szczegóły zostawić. Wiedziałem, że tak będzie..

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...