Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer ! Dawno na taki czekałem. Wbiję na 100%! Widzimy się na starcie :)

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawitam na starcie, głównie ze względu na ciekawe systemy GPS oraz wymiany.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie tego, na co jest duża tendencja w ostatnich czasach na serwerach metina, tj. wierzchowców +300 def w ISie, czy też innych przedmiotów dających zbyt wielką przewagę.

Opublikowano

Serwer fajny, ale design to wy zrobiliscie najgorszy z najgorszych jak dla mnie ;x
Te litery odstraszaja tak samo jak wyglad :( i te miasta...
Wpadne zobaczyc, ale watpie, ze zostane ;D
Mam nadzieje, ze chociaz te is jest wyrownane i nie bedzie kazdy kto kupi SM miec wszystkiego pod reka za tanioche.

Opublikowano

Serwer fajny, ale design to wy zrobiliscie najgorszy z najgorszych jak dla mnie ;x

Mam nadzieje, ze chociaz te is jest wyrownane i nie bedzie kazdy kto kupi SM miec wszystkiego pod reka za tanioche.

Mi akurat się podobają miasta itp., są przekonujące oraz urozmaicone. Kwestia gustu. 

1. Co myślicie na temat licznika online?

2. Ruszacie z jakąś reklamą w tygodniu?

x

Opublikowano

Zagram na serwerze, prezka bardzo ladna.
Nie lepiej by roski byly MAX?
I jak z broniami do pvp z 75lv(UM/SR) czy normalnie 65?
Widzimy sie na starcie:)

Opublikowano

Rowniez jestem za roskami max , to easy bez przesady bawic sie w kupowanie rosek

4uc581.jpg

Opublikowano

akurat design jest bardzo dobry,przyzwoicie to wygląda.

Litery czemu odstraszają ? Są spoko tak samo jak i miasta.

Tylko z is się mogę zgodzić.

No i oczywiście według mnie z broni 75 powinno sie robic bronie do expa a z 65 do pvp.

mojasygnan.png

Opublikowano

akurat design jest bardzo dobry,przyzwoicie to wygląda.

Litery czemu odstraszają ? Są spoko tak samo jak i miasta.

Tylko z is się mogę zgodzić.

No i oczywiście według mnie z broni 75 powinno sie robic bronie do expa a z 65 do pvp.

Bronie do expa, zdaje mi się, że wytwarza w u jakiegoś NPC jak widziałem na filmiku. Moim zdaniem jest to małopotwarzalne robienie z tych 75 na bronie PvP i mi to się tam podoba, trudniej bony wbić oraz  dodatkowy bonus (UM) dla takiego BM, a taki szaman jakiś może się zrobić pod hity z (ŚR). Kwestia myślunku.

@EDIT. W prezentacji było ukazane KD+9, więc raczej do 9 , a u NPC chyba są +5.

x

Opublikowano

jak tu z kd czy te u npc są max? 

post eliuma z forum 

Tak jak pisałem na MPC:

KD+4 do kupna u NPC -> większość z nich ulepszamy do +9 (100% szansy)

Oprócz tego mamy też elitarne KD robione z KD+6 (żeby wytwarzanie nie było zbyt ciężkie).

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Za te eliatarne kd duzo ludzi miec nie bedziecie, ludzie wchodza pograc  na easy, a nie meczyc sie z kd.. Bo ktos ma +6 i na skilla wszystkich

elitarne kd robisz z normalnych kd +6 wiec nie jest to jakaś trudna filozofia , patrz co admin w postach pisze

Opublikowano

elitarne kd robisz z normalnych kd +6 wiec nie jest to jakaś trudna filozofia , patrz co admin w postach pisze

Tym bardziej że jest 100% to już wgl nie jest to żadna filozofia :D nic prostrzego dropnąć  co nie co i masz 100% ze masz dane kd także popieram że to żadna filozofia.

Za te eliatarne kd duzo ludzi miec nie bedziecie, ludzie wchodza pograc  na easy, a nie meczyc sie z kd.. Bo ktos ma +6 i na skilla wszystkich ;)

Skąd wiesz że wszystko bedzie na skilla wiadomo jak podjedzie do cb 200lv a tym masz 100 to i bez kd cie czyści na skilla także ten.

Tylko ten minus że trzeba się męczyć z szukaniem um-lud srednie-lud lepiej było by z broni 65 pvp eq.

Roski faktycznie mogły by być max.

mojasygnan.png

Opublikowano

Skąd wiesz że wszystko bedzie na skilla wiadomo jak podjedzie do cb 200lv a tym masz 100 to i bez kd cie czyści na skilla także ten.

Tylko ten minus że trzeba się męczyć z szukaniem um-lud srednie-lud lepiej było by z broni 65 pvp eq.

Roski faktycznie mogły by być max.

Admin na forum pisał ze testowali dmg na zamkniętej becie a jeśli nie bd dalej wyrównane to wyrównają to po starcie :)  , BS jest wbudowany w clienta wiec  każdy bd mugł bonować chociaż truty do zarobku

Opublikowano

Kto wymyslil bronie do pvp z 75? nie lepiej bylo zostac przy broniach 65 do pvp dalej a do expa z broni 75 ? oraz niby easy a trzeba roskami sie bawic zeby miec maxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...