Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elium [Dedyk] [Easy]

Elium

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 640
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ziomek, nie rozumiesz że "ref" Ci nic nie da ?

Ref...F5

nie refuj tylko rób reworka bo chętnie bym zagrał hm? 

A bez reworka ile ludu gra? 

Eli jest pusty i nie rozumie, on myśli że jak napisze "ref" to nagle serwer odżyje.Na serwerze nikt ale to NIKT nie gra.

Opublikowano

Zrób po prostu Elium S2 i tyle. Na tym serwerze już nikt grać nie będzie. Nowa odsłona tego samego serwera byłaby lepsza.

Opublikowano

Zalogowałem sie na stare konto (2015) i co sie okazuje zniknęło mi 3/4 eq z niewiadomego powodu :/ dobra mówie ch... usunę postać i zacznę od nowa, szwędam się i szwędam od 30 minut skacze po ch wołam a tu takie pustki choćbym sam postawił maszynę i grał forever alone... Jinno M1 CH1 Puste ani jednej żywej duszy ! :O gdzie przeważnie przejść się nie dało, jeżeli jest ktoś chętny do rozpoczęcia gry to proszę o kontakt, GG : 5266675 (używam do kontaktu z graczami), może chociaż gildie poskładamy i jakiegoś voice'a ogarniemy, co będzie dało się z kimś chociaż pogadać :) Bo serwer jest DOBRY, można powiedzieć BARDZO DOBRY, tylko nie rozumiem dlaczego są na nim takie pustki. Czekam na kontakt z zniecierpliwieniem !!

Opublikowano

Zalogowałem sie na stare konto (2015) i co sie okazuje zniknęło mi 3/4 eq z niewiadomego powodu :/ dobra mówie ch... usunę postać i zacznę od nowa, szwędam się i szwędam od 30 minut skacze po ch wołam a tu takie pustki choćbym sam postawił maszynę i grał forever alone... Jinno M1 CH1 Puste ani jednej żywej duszy ! :O gdzie przeważnie przejść się nie dało, jeżeli jest ktoś chętny do rozpoczęcia gry to proszę o kontakt, GG : 5266675 (używam do kontaktu z graczami), może chociaż gildie poskładamy i jakiegoś voice'a ogarniemy, co będzie dało się z kimś chociaż pogadać :) Bo serwer jest DOBRY, można powiedzieć BARDZO DOBRY, tylko nie rozumiem dlaczego są na nim takie pustki. Czekam na kontakt z zniecierpliwieniem !!

Nie wiem może nie czytałes/ nie widziesz administracja ma go w dupie? Ostatnio jak sprawdzalem Eli w grze był bodajże w marcu (?) a ten 2 admin wgl sie w grze nie pojawil. Eli jedyne co robi to refy jak głupi bo liczy że to coś zmieni (albo ktoś coś w isa załaduje)

Nie polecam , admini (raczej admin) ma serwer gdzies, nie interesuje się nim , dawno powinien wyladowac w koszu

Opublikowano

Strona nie działa, prezentacja wygasła... nie wiem po co to odświeżać. 

http://prntscr.com/cnc7ba

A na serwerze za pewnie 20 osób na krzyż... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

9. Prezentacje serwerów, które nie działają(strona/gra) będą zamykane i przenoszone do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...