Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dom 3 godzina inspa pewnie to bedzie koniec bety ja wszedlem 5 min przed inspą i lagi kurwa takie same staty dodają sie co 10 sec 1 stat= 10 sec omg srry za kur... mam nadzieje że po tej inspie nie będzie lagów bo inaczej nie gram na tym privat serwer

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

tak zwany pokaz slajdow ;p

przeinstaluj sterowniki Karty graficznej

@down

nie do ciebie do tego wyzej ;p bo szybko napisales.... to |^| do tego fis....

Opublikowano

hehe tylko ze na tym zszc kazdy ma takie lagi ze co 10sec jednego stata daje do int czy str masakra

@up aha ok xD srr ale będzie koniec tych lagow ?

Opublikowano

toc to wiadome sam gram i wiem

skonczylem stat pointy rozdawac i bylem w trakcie robienia skilli (10sekund sie pkt dodaje) xD

@up

tak po beta testach

to jest spowodowane tym ze all 100lvl dodaja w tym samym czasie skille :) lub stat pointy

Opublikowano

@up

prawym na pupit i wlasciwosci :> potem sobei suzkasz ja tak mam na viscie nie wiem jak to na XP

Opublikowano

Jeżeli te lagi nie mina napisze na forum zszc lub przestane grać bo z takimi lagami to ja dziękuje

Opublikowano

nic nie poradzisz napisz na servie zeby nie dodawali pkt xD

to przez to ze pareset osob robi to samo na raz

Opublikowano

@up no ale jak kazdy zacznie od 1lvl i zabijesz 1 moob masz 3 lvl to znow kazdy bedzie staty dodawac ale statow bedzie chyba mniej to lagow nie powinno byc ?

Opublikowano

ta na poczatku tak bedzie ale wkoncu od 60lvl zacznie byc trudniej i nie bedzie lagow jak pol serva wbije co przy tym expie zajmie max 10h ;>

zreszto pewnie kazdy bedzie robil nukera i go farmil to tez tak strasznie nie bedzie

Opublikowano

Zainstalowałem nowe stery ale teraz mi wyskakuje jakiś wykrzyknik i nic nie pisze , ale to znaczy ze inspa jest co nie ? do 3 w nocy bedzie inspa ?

Opublikowano

Zainstalowałem nowe stery ale teraz mi wyskakuje jakiś wykrzyknik i nic nie pisze , ale to znaczy ze inspa jest co nie ? do 3 w nocy bedzie inspa

@Edit

sry za 2 post coś zle poszło ;/

Opublikowano

nie bede siedzial do rana na forum zeby odpowiadac....

tak bo zazwyczaj pierwszy dzien priva to jest jakis event

gralem na poczatku mysro i ecsro i wiem co mowie

Opublikowano

a tu jest 20x czyli bedzie 40x xD trzeba wykorzystać ten dzień ale pewnie będą lagi bo ludzie będą robić wszyscy to samo :(((

Opublikowano

@2UP:

O tej godzinie tak jest.

@UP:

Nadal testy.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...