Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie romumiem poco to piszesz kto jest lub byl w grze wie o tym ... ( a na 100% bedzie cos o tym na forum ZSZC)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spamować... Tylko pisać coś z sensem za każdy spam bez sensu będę dawał warny.Przykład LaskaKentaki - co to ma być? Na razie ostrzeżenie.

Opublikowano

@up szybszy byłeś... ^^

Inspa na "kilka" godzin. ;/

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

to moze to bedzie koniec bety po tej inspie mam nadzieje ze tak bo mam dość lagów ale z 200 zszc mogli by zostawić ;p na peta

@up jest zamknięta do konca bety

Opublikowano

Beta miało być przez 10dni! Nie wiem skąd macie info że zamkną dziś/jutro.

85.jpg

Opublikowano

@Ja osobiście ściągam clienta, pozabijam kilku Turków na PvP jak oczywiście ktoś da mi konto, bo reg jest off ;O

Jak ktoś chce bota/autopota/loadera pm me pl0x :# Od razu mówię, że nie robię nikomu żadnej łaski dając link do bota ^.^ Nie chce mi się linków dawać ... :s

Sądzę, tak jak xcoom, serverek padnie ale i tak 100lv + 2kk sp to gra 4fun :D

A więc, jak ktoś miły miał by jakieś konto, to proszę pm :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

działa wam teraz? bo mi wyskakuje wykrzyknik i nic nie pisze ;/

@UP

Jeżeli można to i mi dajcie też 100 lvl bo ja mam 1 lv bo za późno wbiłem i nie dali mi ;/

Opublikowano

@2up

tak twierdzisz że 4fun ? oni dali te 100 lvl bo skille sie sprawdzają a czemu jeszcze są beta to nie wiem jak juz skończy sie beta to każdy zacznie od zera(1lvl)

@up

nie nie działa inspekcja jest

Opublikowano

@2up

tak twierdzisz że 4fun ? oni dali te 100 lvl bo skille sie sprawdzają a czemu jeszcze są beta to nie wiem jak juz skończy sie beta to każdy zacznie od zera(1lvl)

@up

nie nie działa inspekcja jest

A nie wesz czy bedą dawać jeszcze 100 lv? i do której inspa ? :]

Opublikowano

@up inspa ma trwać kilka godzin czyli X godzin raczej juz nie będą dawać bo register=off do konca beta testów to chyba tez nie będą juz dawać ale pewny nie jestem

Opublikowano

@izzy: Jak dla mnie to zwykły 4fun, tak jak ECSRO. Jedyny interes to wbić 100lv, sp i opylić acc, bo i tak server padnie. To kontynuacja ECSRO ^.^ Jak dla mnie to 4fun Server :) Może postoi tydzień, może rok a może dziesięć lat, a może się mylę ^^

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

@up

No właśnie nie znasz dnia ani godziny ja np chce wbic 100 lvl i się bawić na jobach pvp itp...

ale przecież na tym polega ta gra tak samo jest na isro wbic 100 lvl bawic sie joby pvp itp... lub sprzedać postać

tylko że isro nie padnie.

Opublikowano

To nie graj masz problem ze scigasz jakies lamerskie clienty na 1 parcie...

Dzisiaj tez mnie dobilo...gralem bo sea bylo off byl roc przy 40% hp dostalem dc przez brak neta -.-

Opublikowano

xcoom sea to praca paxa ? ile tam osob gra i jak tam jest czy raty lagi takie tam ?

Opublikowano

Nie no jakieś jaja. Koniec beta a lagi zostały! ;/

85.jpg

Opublikowano

Nie no z tymi lagami to nie wyrobie... Musze znaleźć inny serv... Pogralbym na sjsro tylko ze reg ciagle off... Teraz wszyscy wbijaja level i i cale spoty Young Tiger w "smieciach" :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...