Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Rejestracja + Download Zszc - By Cain.

Cain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja chcialem pisać do [GM]Ra czyli tak mam juz 40% drugiego parta założę postać i po ispie dostane 100 lvl tak ?

Opublikowano

Jeju ludzie... Zakładacie postać, stoicie gdzie chcecie(baaardzo długo trzeba czekać), GM/GA robi restart i masz 100, cały depozyt, sp, kase itd.

@Edit

Ten serv jest powalony . Ga zrobił reset, by dać 100 lvl. Włącza serva i nickt lvl'a nie ma. Teraz mówi, że podczas następnego restartu będą usunięte wszystkie postacie ... =_= Szkoda słów...

Opublikowano

hmmm bo zacznę podejrzewać że ten server polega na pvp jobach itp.... jak odrazu 100 lvl ;p ale fajnie by bylo bo mi sie nie chce expic a mam pytanie czy jak minie 18 to juz 100lvl nie dostane ? bo serwer odworzyli o 18:36 (chyba) i pisali ze w ciagu 24h będę 100lvl

Opublikowano

czy ten server dziala w tym momencie ? sciagam plik zszc full.7z od xcoom czyli server bedzie dzialal odrazu po rozpakowaniu czy musze sciagac cos jeszcze ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

hmmm bo zacznę podejrzewać że ten server polega na pvp jobach itp.... jak odrazu 100 lvl ;p ale fajnie by bylo bo mi sie nie chce expic a mam pytanie czy jak minie 18 to juz 100lvl nie dostane ? bo serwer odworzyli o 18:36 (chyba) i pisali ze w ciagu 24h będę 100lvl

nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale te 100 lv jest tylko do testowania skilli itp. a postacie usuną po jakimś czasie. Ale przydałby się serwer pt. Sro Arena gdzie w kółko lejesz się na pvp

fan club of movia !!

Opublikowano

co 4 godziny jest na epvp czytalem a keidy byl ostatnio?

@chyba jest res//// jednak nie

Opublikowano

Na jakim epvp?

www.elitepvpers.de

ostatni ress był chyba w nocy. Zresetowało mi statpointy i dodało sp spowrotem do 2kk.

W janganie już nobki stoją i płaczą o 100lvl i się chwalą, że mają autopota z mpcforum.

@

nick: Szprycha

sygna1o.jpg

Opublikowano

Te botki i tak będą płakać po beta testach jak stracą swoje 100lvl haha xD ale fajnie będę mieli znajomi gm bo dostana wszystko czego zapragną ;p

Mogli by zostawić te 100 lvl w nagrode dla tych co grali na beta

Opublikowano

To bylo by niesprawiedliwe, powidzmy ktos, kto zrobil postac 10 min wczesniej dostal 100lvl a ktos , kto 10 min później, kiedy juz sie kończyły beta testy nie (pomyśl sobie, że jesteś tą drugą osobą)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Te botki i tak będą płakać po beta testach jak stracą swoje 100lvl haha xD ale fajnie będę mieli znajomi gm bo dostana wszystko czego zapragną ;p

Mogli by zostawić te 100 lvl w nagrode dla tych co grali na beta

czyli ja bym mial 3 postacie juz FF do 100 ;)

ci co grali na beta czyli server by byl pojebany.

@up

dokladnie tak jak by byl ta 2 osoba to pewnie by sie sam darl :D

1500 postow ;)

Opublikowano

xcoom a mozesz mi powiedziec w jaki sposób usunięcie folderu setting pomogło utworzyc postać?

Setting odpowiada za np. skille ze masz je na pasku.

tak samo jak za niektore ustawienia.

@FishWife

zrob bladera force....;d

Opublikowano

Setting odpowiada za np. skille ze masz je na pasku.

tak samo jak za niektore ustawienia.

@FishWife

zrob bladera force....;d

Za bardzo blader mi sie nie podoba :} , może Glavier z force bedzie dobry :}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...