Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bo Sheila dosyć ładnie ogarnia serwery, jeżeli chodzi o stabilność.

Pamiętam jak grałem na Aline2 paru odsłonach Sheila serwer z*******y, sporo bydła, trochu bugów było do ogarnięcia + wywalające channele ale po czasie ogarnąłeś się. :P :D

Myślę że tutaj zawitam sobie na start, po pykać póki wakacje będą! :D

Powodzenia i zapraszam. :)

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni, temat służy do tego aby dyskutować na temat serwera a nie do tego by prowadzić niepotrzebne spory.

POGADAJ SOBIE XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Co Wy na to aby zrobić jutro np. od 18 otwartą betę? :)

Niee, nie jutro :-) Zrob w nast tygodniu, bo weekend mnei nie ma, a chetnie bym potestowal ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W następnym tygodniu jest start serwera już

Kiedy dokladnie?

Jakbys chociaz na pon bete przelozyl to bym wbil.. :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Informacje z ostatniej chwili :D

Za testowanie serwera podczas otwartych testów i znalezienie jakiegoś buga będą przewidzane smocze monety na start.

Pozdrawiam [MOD]Arnim ;)

Opublikowano

Niee, nie jutro :-) Zrob w nast tygodniu, bo weekend mnei nie ma, a chetnie bym potestowal ;)

Jak nie jutro to może w niedziele znajdziesz czas? Bo w następnym tygodniu chcemy już wszystko dokładnie dopasowac na start ;)

­

Opublikowano

Jak nie jutro to może w niedziele znajdziesz czas? Bo w następnym tygodniu chcemy już wszystko dokładnie dopasowac na start ;)

­

Jutro i niedziela jestem w robocie od rana do nocy, w poniedzialek dopiero bym mial czas.

Ale wiadomo, nie bedziecie przeciez bety pode mnie ustalac... :P Szkoda, ze sie nie zalapie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jutro i niedziela jestem w robocie od rana do nocy, w poniedzialek dopiero bym mial czas.

Ale wiadomo, nie bedziecie przeciez bety pode mnie ustalac... :P Szkoda, ze sie nie zalapie.

No to niestety wielka szkoda, ale uwierz jest na co czekac ;)

­

Opublikowano

No to niestety wielka szkoda, ale uwierz jest na co czekac ;)

­

W to niewatpie, server mi sie podoba, ale nie ukrywam ze jesli nie bedzie odpowiedniej liczby osob to server nie wypali.. Wy tez to wiecie. Hardy opieraja sie na handlu, wymianach, wspolpracy. Przy 300 czy 400 osobach bedzie kicha a nie gra.

Jesli sie rozwinie sevrer na pewno wbije i zachece kolegow ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W to niewatpie, server mi sie podoba, ale nie ukrywam ze jesli nie bedzie odpowiedniej liczby osob to server nie wypali.. Wy tez to wiecie. Hardy opieraja sie na handlu, wymianach, wspolpracy. Przy 300 czy 400 osobach bedzie kicha a nie gra.

Jesli sie rozwinie sevrer na pewno wbije i zachece kolegow ;-)

@MoHa15

Tylko mam dla Ciebie złą wiadomość, to jest medium/easy

Ulepszaczy masz od .. i jeszcze więcej, jeżeli chciałbyś wszystkie ulepszacze mieć w ekwipunku zajęłyby około półtora strony jak nie dwie/dwie i pół (ulepszacze od 80 do 135 lv.) więc handel na pewno będzie, stalki & bronie 65 dropią tylko w 2 miejscach na serwerze więc handel nimi też będzie, wszystko jest przemyślane. Każdy metin, boss ma inny drop, na każdej mapie zdobywa się inne przedmioty jak i ulepszacze.

Serwer jest stworzony tak aby nie nudził się po 7 dniach, aby ludzie nie mieli wszystkiego po 7 dniach gry, nie latali w full eq +9 tylko aby było trzeba troszkę zapracować na ekwipunek, ulepszacze. Gospodarka będzie rozwinięta bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...