Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś bądź z dziś na jutro w nocy pojawi się oficjalna prezentacja serwera już w publikacjach serwerów.

Forum zostało usunięte i jest przenoszone na inną maszynę, teamspeak pojawi się przed startem.

W razie pytań dotyczących serwera, testowania, moderacji gry & forum proszę pisać na nr gg 310074 bądź w prywatnej wiadomości na MPC.

Forum serwera to: avegame.pl - Aktualnie wyłączone

// Obrazki w prezentacji nie działają

Teraz beta? Start kiedy?

Przemysl czy nie lepiej startowac stricte w wakacje, dzis startuje Ci mocna konkurencja.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, jest wszystko ładnie zrobione.

Ciekawa taktyka Teamu " Ja nie stawiam na nowości tylko na udoskonalanie oryginalnych rzeczy oraz przyjemność z rozgrywki. "

Polecam. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Jak na swoją kategorie Easy serwer naprawdę w porządku, do tego polecenie przez Bambusa, no to naprawdę znaczy tylko jedno.

Szkoda, że jest taki wysyp serwerów Medium/Easy i nie ma żadnego dobrego Harda.

Życzę powodzenia administracji i sukcesów w prowadzeniu serwera. ;)

Opublikowano

AAAAAAAAAAAAAAAA boże co za sety ujowe broni jak i zbroi. Koala jedynie mi się spodobała. Resztę można spotkać wszędzie.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

No szkoda że nie robisz czegoś w stylu Ethandii sprzed roku ;) To był z*******y serwer.. Ale wejdę i zagram na tym ;)

Ten serwer powstał na plikach Ethandii i zostało zmodyfikowanych, dodanych oraz usuniętych dużo rzeczy. Zapraszamy.. możesz wpaść nawet całą gildią :)

Opublikowano

Ten serwer powstał na plikach Ethandii i zostało zmodyfikowanych, dodanych oraz usuniętych dużo rzeczy. Zapraszamy.. możesz wpaść nawet całą gildią :)

No gildia się rozpadła, jednak jeszcze mam kontakt z kilkoma osobami którzy grali od początku do końca na Ethandii ;) Z pewnością wpadniemy. 

Opublikowano

Myślę, że 27 to odpowiedni dzień.. zawsze można zrobić ankietę na naszym forum bądź tutaj z proponowanymi datami startu :)

Dzien wczesniej startuje Rework pewnego servera, hard-mediuma, wiec wiekszosc napalencow szukajacych takiego servera na wakacje zapewne skoczy tam. Rozwaz ta date, mysl strategicznie! xD

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Twoim zdaniem start serwera powinien się odbyć? -- Podaj datę

Wiesz co sam nie wiem, bo nie znam Twoich srodkow ani planow. Nie wiem, czy masz juz dogadana jakas wieksza reklame czy bedziesz chcial ja zyskac dopiero po starcie (z tego co pisal GM ów servera sporo youtuberow do nich idzie, sporo tez pojdzie na Santerie, a wiesz ze bez reklamy skonczy sie na 200-300 osobach i server nie bedzie mial wiekszego sensu). Albo teraz, juz, zaraz (bo jest szansa na zgarniecie zawiedzionych niedoszlych graczy santerii) albo dopiero lipiec, polowa, koniec, a poki co otwarta beta. Jak juz mowilem - ciezko mi cos doradzic nie znajac srodkow i planow :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

-> Wprowadziliśmy dungeon <-

387.png

Przepustka: Krwisty Kamień - szt. 2

Minimalny poziom: 80

Maksymalny poziom: 110

Kto wpuszcza na dungeon: Łowczyni

Zabezpieczenia:

• Jeżeli posiadamy nałożoną blokadę czasową zostaniemy przeniesieni do miasta 1 (Tylko osoba z blokadą czasową)
    (Chodzi o to, że jedna osoba mogła robić nieskończenie wiele razy ten sam dungeon bez przerwy czasowej - Jak? Załóżmy Postać1 robiła dungeon z Postać2 jak już wykonali go w 100% to Postać1 szła na ten sam dungeon z Postać3 i Postać4. U nas to działa tak: Postać1 ma blokadę czasową (Która zakłada się na całą grupę która weszła na dungeon np. Postać2, Postać3, Postać4 i te 4 postacie będą miały blokadę na wykonywanie dungeonu) i idzie np. z Postać5, Postać6, Postać7 na dungeon to Postać1 po wejściu zostanie automatycznie przeniesiona do miasta 1.
  • Jeżeli mamy za wysoki poziom bądź za niski osoba która przekracza wyznaczony poziom zostanie przeniesiona automatycznie do miasta 1.

Kamienie Metin które znajdują się na dungeonie:

388.png389.png

Bossy kluczowe do ukończenia dungeonu:

(Z ognistego króla dropi: Biała/Niebieska/Czerwona Perła bądź Magiczny Metal - 1 przedmiot na 100%)

ah00390.pngah00391.png

[Zadanie I]

Odnajdź i pokonaj 5 Kamieni Tu-Young w tłumie potworów - Po pokonaniu aktywuje się Zadanie 2.

[Zadanie II]

Odnajdź i pokonaj 3 Ognistych Króli w tłumie potworów - Po pokonaniu aktywuje się Zadanie 3.

[Zadanie III]

Odnajdź i pokonaj 100 Komendantów Setaou w tłumie potworów - Po pokonaniu aktywuje się Zadanie 4.

[Zadanie IV]

Odnajdź i pokonaj 5 Kamieni Jeon-Un w tłumie potworów - Po pokonaniu aktywuje się Zadanie 5.

[Zadanie V]

Odnajdź i pokonaj 100 Mantykorzych Żołnierzy w tłumie potworów - Po pokonaniu aktywuje się Zadanie 6.

[Zadanie VI]

Odnajdź i pokonaj Razdora w tłumie potworów - Po pokonaniu dungeon zostanie ukończony

Opublikowano

Gramy na 99,99999% Czuje podniecenie a to się rzadko nie zdarza mi w tym wieku xdd 

Tutaj mała zapowiedź tego co wytryśnie na nasz kanał :0

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Gramy na 99,99999% Czuje podniecenie a to się rzadko nie zdarza mi w tym wieku xdd 

Tutaj mała zapowiedź tego co wytryśnie na nasz kanał :0

Koleś, k***a jarasz się jakby dziewczyna Ci laske robiła..

Ja nie widzę w tej prezentacji nic nowego, jednakże życzę powodzenia.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Koleś, k***a jarasz się jakby dziewczyna Ci laske robiła..

Ja nie widzę w tej prezentacji nic nowego, jednakże życzę powodzenia.

Nie widzisz nic nowego.. bo gdybyś przeczytał uważnie to byś wiedział, że nie stawiam na nowości i na miliony systemów które nie są potrzebne, a są i zostaną użyte może, MOŻE raz podczas całej rozgrywki. Jesteś osobą która stawia tylko i wyłącznie na nowości, a nie na udoskonalenia itd. Rozumiem, są 2 typy osób.

Opublikowano

Nie widzisz nic nowego.. bo gdybyś przeczytał uważnie to byś wiedział, że nie stawiam na nowości i na miliony systemów które nie są potrzebne, a są i zostaną użyte może, MOŻE raz podczas całej rozgrywki. Jesteś osobą która stawia tylko i wyłącznie na nowości, a nie na udoskonalenia itd. Rozumiem, są 2 typy osób.

A Ty czytaj ze zrozumiem, napisałem do Niego, że na tym serwerze nie ma żadnych nowości, bo on twierdzi co innego.

805491408806070489277.png

Opublikowano

A Ty czytaj ze zrozumiem, napisałem do Niego, że na tym serwerze nie ma żadnych nowości, bo on twierdzi co innego.

No może jakiś wielkich nowości nie ma, ale rozgrywka jest naprawdę ciekawa i jest co robić :)

Opublikowano

No może jakiś wielkich nowości nie ma, ale rozgrywka jest naprawdę ciekawa i jest co robić :)

Skąd wiesz, że jest co robić i że rozgrywka jest naprawdę ciekawa jeżeli serwer nawet nie wystartował? 

e09b713eaeb6f8b0676219409e78b58c5d0109c5

Osobiscie tego gówna nie polecam, uważajcie na hasła dajcie inne niż macie do poczty, innych serwerów etc.

$ sie skończył gimbowi i serwer postawił

Opublikowano

Skąd wiesz, że jest co robić i że rozgrywka jest naprawdę ciekawa jeżeli serwer nawet nie wystartował? 

e09b713eaeb6f8b0676219409e78b58c5d0109c5

Osobiscie tego gówna nie polecam, uważajcie na hasła dajcie inne niż macie do poczty, innych serwerów etc.

$ sie skończył gimbowi i serwer postawił

Wie stąd, że testuje serwer od wczoraj na zamkniętej becie.

Zastanów się wgl. co mówisz.. na stronie jest wybór albo swoje hasło albo losowe hasło kolego :)  - Hajs się wcale nie skończył, robię bo robię, bo lubię i mam czas. Gimbusowi? Odzywa się osoba która w tym roku kończy 3 gimnazjum.. Z kim ja w ogóle dyskutuję, to w ogóle nie ma sensu...

Opublikowano

Jak na to ze serwer wisi tu od 2 maja to dosc kiepskie zainteresowanie graczy.... Wiec raczej tlumow bym sie nie spodziewal. Ale powodzenia zycze bo jak dla mnie serwer moze byc fajny. Bedzie gdzies reklama serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...