Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny przed startowy update serwera

Po osiągnięciu 60 poziomu możemy udać się do Stajennego aby wytworzyć "Mega Wierzchowca"

399.png

400.png

398.png

[Cesarski Tygrys]

- Max Pż +3250

- Silny przeciwko potworom +10%

- Szansa na krytyczne uderzenie +20%

(Czas trwania 10 godzin ~ Wytwarzanie u Stajennego)

Opublikowano

Będzie jakaś beta serwera przed startem czy raczej już wszystko wytestowane?

Serwer testujemy od początku, aktualnie jest zamknięta beta.

Skorzystam z okazji i powiem, że forum serwera jest już gotowe ;)

www.avegame.pl

Zostały zmienione ostatnie sety Zbroi & Broni, prezentują się one właśnie tak:

401.png402.png404.png403.png

405.png406.png407.png408.png409.png00410.png00411.png

Opublikowano

O ilość graczy się nie martw, martwiłbym się bardziej o Castiosa niż o mój serwer

a ja jednak bym się martwił, czy ta ethandia nie była twoja? bo pliki po necie latają:|

co do castiosa, o niego się nie martw, wystartuje perfekcyjnie, zajmij sie leną bo znowu serwera nie odpalisz xD

reklama na siłe level 99

vbaPvrA.png

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

a ja jednak bym się martwił, czy ta ethandia nie była twoja? bo pliki po necie latają:|

co do castiosa, o niego się nie martw, wystartuje perfekcyjnie, zajmij sie leną bo znowu serwera nie odpalisz xD

reklama na siłe level 99

vbaPvrA.png

­

Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu i dyskutować z Tobą zakończę tą idiotyczną wymianę zdań.

Ethandia była moja i pliki nie latają po necie bo maszyna była zabezpieczona na wszystkie możliwe sposoby i ani razu nie było włamu na serwer to jest rzecz pierwsza, a no latają po necie jak sprzedałem te pliki dobrym 5 osobom to się dziwisz? No to fajnie, że wystartuje perfekcyjnie, a zobaczymy ile postoi.

Reklama.. nie odróżniasz reklamy od zwykłego napisania, że może wziąć ze sobą kolegów? Reklamę to stosowałeś Ty przy starcie swojego serwera, pisałeś w każdym możliwym temacie, w każdej możliwej prezentacji post na który odpowiedź była udzielana tysiące razy tylko po to aby był Twój post, a w sygnaturze Twój serwer. Nie mam zamiaru Ci więcej odpisywać na Twoje bezsensowne komentarze.

Opublikowano

Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu i dyskutować z Tobą zakończę tą idiotyczną wymianę zdań.

Ethandia była moja i pliki nie latają po necie bo maszyna była zabezpieczona na wszystkie możliwe sposoby i ani razu nie było włamu na serwer to jest rzecz pierwsza, a no latają po necie jak sprzedałem te pliki dobrym 5 osobom to się dziwisz? No to fajnie, że wystartuje perfekcyjnie, a zobaczymy ile postoi.

Reklama.. nie odróżniasz reklamy od zwykłego napisania, że może wziąć ze sobą kolegów? Reklamę to stosowałeś Ty przy starcie swojego serwera, pisałeś w każdym możliwym temacie, w każdej możliwej prezentacji post na który odpowiedź była udzielana tysiące razy tylko po to aby był Twój post, a w sygnaturze Twój serwer. Nie mam zamiaru Ci więcej odpisywać na Twoje bezsensowne komentarze.

Zniżać się do mojego poziomu? Człowieku, gdybyś do mnie wcześniej nie skakał nie musiałbym się tutaj wypowiadać, no ale sam do tego dążysz. 

Żaden mój wcześniejszy serwer nie padł od ataków czy włamań, co o Tobie nie można powiedzieć, ale beka że jak ktoś wyrazi opinie o osobie to wtrąca się w jego serwer, no ale. Castios s1 został wyłączony po działaniu około 4 miesięcy, wyłączony!=padł (przeanalizuj to stwierdzenie).

Grało 900 osób i mówisz mi że tak się reklamowałem w innych tematach?

Czyli w sygnaturę już nie mogę wstawić loga mojego serwera bo to się nazywa reklamą, tak? 

Idąc Twoim tokiem myślenia, każdy Twój post w innym temacie mogę uznać jako reklame serwera gdyż masz tam link do zapowiedzi.

Nie martw się o mój serwer, jeszcze będziesz miał czas na ból dupy.

Pozdrawiam, i tak odpiszesz.

­

Opublikowano

Tak odpiszę, masz rację.

Ethandia stała 7 miesięcy, padła 2 razy od ataków, "padła" nawet i nie to, tylko się zawiesiła na dobre 2-3 minuty. Nie mówię, że nie można mieć bo można, tylko, że ty robiłeś to w taki sposób, że latałeś po tematach w dzień startu, po starcie i pytałeś się "Skąd truta" itd. Teraz rodzi się pytanie "po co" jak masz swój serwer, graczy, to co Cię interesuje inny serwer? Bo wątpię, że miałeś zamiar iść i grać tam, o to się rozbija w Twojej reklamie. Nie mam bólu dupy o żaden serwer, nikomu nic nie zazdroszczę :)

Opublikowano

Tak odpiszę, masz rację.

Ethandia stała 7 miesięcy, padła 2 razy od ataków, "padła" nawet i nie to, tylko się zawiesiła na dobre 2-3 minuty. Nie mówię, że nie można mieć bo można, tylko, że ty robiłeś to w taki sposób, że latałeś po tematach w dzień startu, po starcie i pytałeś się "Skąd truta" itd. Teraz rodzi się pytanie "po co" jak masz swój serwer, graczy, to co Cię interesuje inny serwer? Bo wątpię, że miałeś zamiar iść i grać tam, o to się rozbija w Twojej reklamie. Nie mam bólu dupy o żaden serwer, nikomu nic nie zazdroszczę :)

Pokaż mi te posty, bo w dzień startu akurat siedziałem na gg only.  xD

­

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni, temat służy do tego aby dyskutować na temat serwera a nie do tego by prowadzić niepotrzebne spory.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny jest na nim co robic co widac po prezentacji. Weles dobry gośc zna się na tym co robi i wie co chce robic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...