Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ma logiki już Ci tłumacze :

Wchodzi random do prezki czyta ją to po chu.. ma słuchać, skoro wbił na prezentacje, żeby ją poczytać?

Mistrzu mój drogi powiedz mi jedno, jak poinformujesz ludzi z yt o tym, że takowa prezentacja znajduje się na tym forum? 

Abyś nie musiał za dużo myśleć (bo widać, że to Ci nie wychodzi) zerknij tutaj ;)

K14Qqy8.jpg

A więc? na YouTube możemy wrzucać tylko filmy! więc nie ma innej drogi aby poinformować ludzi (to nie facebook ani inne portale społecznościowe)

PS. Są ludzie którzy nie wiedzą o takim czymś jak MPC Forum i głównie informacje czerpią oglądając filmy.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

+    Dobrze wszystko wykorzystane nawet bosy/przedmioty które na większości serwerów nic nie dawały.

-     Lecz... jak dla mnie te sety są do bani mogliście coś ładniejszego wybrać :c

+/-  I oczywiście szkoda że max poziom to 135 a nie 99/105 .

=     Lecz i tak zawitam ładnie się prezentuje powodzenia i widzimy się na starcie.

:-) 

Opublikowano

+    Dobrze wszystko wykorzystane nawet bosy/przedmioty które na większości serwerów nic nie dawały.

-     Lecz... jak dla mnie te sety są do bani mogliście coś ładniejszego wybrać :c

+/-  I oczywiście szkoda że max poziom to 135 a nie 99/105 .

=     Lecz i tak zawitam ładnie się prezentuje powodzenia i widzimy się na starcie.

:-) 

Dziekujemy ;)

Oczywiscie niektore sety tez mi nie przypadły do gustu ;D 

QjprBF.png

Opublikowano

macie jakąś większą reklamę? słabo to widze

ty panie wielka reklama bądź tam cicho bo chyba nie musze przypominać kto na serwerze miał 100 online a pisał że nie wystartuje jak nie będzie minimum 1k XDDDD

­

Zobaczymy przy reaktywacji :)

Z Twojej reklamy wbija po 10k  ludzi pseudo youtuberku :v

Top@ Serwer bardzo Ciekawie wygląda po prezentacji mam nadzieję, że wszystko wypali

Powodzenia

Dzięki kumplu za hejt :D

Mistrzu mój drogi powiedz mi jedno, jak poinformujesz ludzi z yt o tym, że takowa prezentacja znajduje się na tym forum? 

Abyś nie musiał za dużo myśleć (bo widać, że to Ci nie wychodzi) zerknij tutaj ;)

K14Qqy8.jpg

A więc? na YouTube możemy wrzucać tylko filmy! więc nie ma innej drogi aby poinformować ludzi (to nie facebook ani inne portale społecznościowe)

PS. Są ludzie którzy nie wiedzą o takim czymś jak MPC Forum i głównie informacje czerpią oglądając filmy.

To po co Quentis wrzuca film tutaj? Skoro jest prezentacja to po uja jeszcze film z tego samego? 

Opublikowano

Serwer polecam ze wzgledu na administracje oraz prezentacje. Widac ze wlozono wiele pracy w tworzenie serwera.  Mozna byc takze spokojnym o stabilnosc

Ja juz czekam z ekipa na start. Jeszcze raz polecam

Opublikowano

Sety moga zostac zmienione wystarczy, ze zalozycie dyskusje na forum teraz, przed badz po starcie serwera, nie ma to znaczenia kiedy, mozemy to w kazdej chwili zrobic :)

- Odpisuje z telefonu ;)

Myślę, że odpowiednim miejscem na tą dyskusję będzie serwerowy fanpage lub serwerowe forum  ( linki podane są na pierwszej stronie prezentacji)

Serwer polecam ze wzgledu na administracje oraz prezentacje. Widac ze wlozono wiele pracy w tworzenie serwera.  Mozna byc takze spokojnym o stabilnosc

Dziękujemy i zapraszamy ; )

QjprBF.png

Opublikowano

Dziękujemy bardzo, że serwer przypadł tak sądzę gildii do gustu, zapraszamy! :)

Opublikowano

Sety moga zostac zmienione wystarczy, ze zalozycie dyskusje na forum teraz, przed badz po starcie serwera, nie ma to znaczenia kiedy, mozemy to w kazdej chwili zrobic :)

- Odpisuje z telefonu ;)

Daj śmiercio i pogro na ostatni set mój przyjacielu  <3  <3

Przypomną się kazdemu stare dobre czasy metka jak innych broni nie bylo D:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Daj śmiercio i pogro na ostatni set mój przyjacielu  <3  <3

Przypomną się kazdemu stare dobre czasy metka jak innych broni nie bylo D:

Bedziemy robić ankietę na forum i fanpage serwerowym ;) Zostaniecie poinformowani wkrótce

QjprBF.png

Opublikowano

Śmiercio i pogro są już jako bronie po broni na 75 poziom, zawsze można będzie można dodać kolejne sety czyli tzw. OBS, Ząbki itd : d

Świetliki, obs to gowno xD

STRUMYKI :D

najlepsze noze ever :F

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Kiedy start?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

@Quentis.

tak każdemu się udzielałeś w tematach przed opublikowaniem swojej zapowiedzi że gotowce, słabe, wszystko ctrl+ v

a sam tu nic ciekawego nie masz. powinni ci tu teraz nasrac i pomoc ze startem;p

jak serwer stoi z reklama, u kogo planujecie ja zakupic  ? pytam o serie nie zapowiedzi

noi mam nadzieje ze nie bedzie tych pseudo yt jak na ethandi co expił sobie na setkach bo tyle sm nawaliles  :)

Opublikowano

@Quentis.

tak każdemu się udzielałeś w tematach przed opublikowaniem swojej zapowiedzi że gotowce, słabe, wszystko ctrl+ v

a sam tu nic ciekawego nie masz. powinni ci tu teraz nasrac i pomoc ze startem;p

jak serwer stoi z reklama, u kogo planujecie ja zakupic  ? pytam o serie nie zapowiedzi

noi mam nadzieje ze nie bedzie tych pseudo yt jak na ethandi co expił sobie na setkach bo tyle sm nawaliles  :)

Jeżeli nie wiesz nic o Ethandii i chcesz narobić gówna w prezentacji to się nie odzywaj bo Ci to nie wyjdzie, dużo osób wie jaka była Ethandia i nikt nie miał lepszych szans od drugiego to jest pierwsza rzecz dlatego miała i ma dobrą opinie kolego.

Druga rzecz, każdemu się wypowiadałem? Oceniłem tylko 2-3 serwery dobry jesteś chłopie, dałbym Ci fapkę w górę ale nie chce mi się ruszać myszki i tracić czas na takie coś jak Ty.

Jeżeli chcesz narobić mi syfu w prezentacji to postaraj się, a nie walisz jakieś niestworzone rzeczy, dziękuje

Opublikowano

No i co z tego, że dużo wiesz o Ethandii? Ja też wiem dużo o niej bo to był mój serwer i nie wmówisz mi co robiłem, a co nie robiłem

Zapytaj się każdego gracza czy były na serwerze lewe przedmioty, lewe Smocze Monety? Nie, nie było.

YouTuberzy tak samo dostawali mało SM bo nie chciałem aby było ich nawalone, wystarczyło, że był OX i było dużo SM z OX'a więc nie mów mi, że na serwerze było Sm od zawalenia, powiedziałem.. postaraj się jak chcesz mi narobić syfu :)

Opublikowano

pamiętasz swojego gracza proroka, upierdliwy gracz :D

on by Ci nasrał a ja starł to gówno do kosza :D

przez te 4 miesiące "znajomości" bardzo szybko Cię rozgryzłem 

ja wiem dużo Ty nie wiesz nic

Opublikowano

@Quentis.

wiesz co ja wiem i to mi wystarcza zebyś wypierdolił z tego forum nawet dzisiaj ale mniejsza

tak na koniec można wiedzieć u kogo będzie reklama bo nie wiem czy szykować się na start?

Opublikowano

Proszę o wypowiadanie się tylko i wyłącznie na temat zapowiedzi serwera.

Opublikowano

@Quentis.

wiesz co ja wiem i to mi wystarcza zebyś wypierdolił z tego forum nawet dzisiaj ale mniejsza

tak na koniec można wiedzieć u kogo będzie reklama bo nie wiem czy szykować się na start?

Ty to jednak jesteś udany, pomagałeś przy serwerze i serwer był oh, ah cacy, cacy, a teraz nagle "nic nie ma nowego" ja Cię szanuje Logistic ale w tym momencie spadaj i ciesze się z tego, że pozbyłem się takiej osoby z administracji Evalisa przed startem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...