Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, administracja się opiekuje każdym graczem. Życzę na starcie ich ponad tysiąc! :)

Dziękujemy ! ; )

QjprBF.png

Opublikowano

@Quentis.

śmieszny jesteś myśląc ze post Bambuska zrobił na mnie wrażenie  <3

4 miesiące otworzyło mi oczy jak tak naprawdę wygląda sprawa z tworzeniem prywatnych serwerów, jak to wszystko wygląda, jak ludzie przykładają się do tej pracy, jak potem opierdalają konta mając bazę, jacy ludzie są dwulicowi a potem się klepią po plecach bo już jeden z drugim nie pamięta że na siebie napierdalali. Bambus mi wbił gwozdzia i przez to rezygnuje z p. serwerów choćby stawiali nie wiadomo jak znani ludzie jak np. Bambus - jak można polecić serwer kiedy się tej osoby nie zna ? beka 

postaram się Ciebie wyprzedzić i powiem że nie spamie przez to że to ja zrezygnowałem.

Modku zanim dasz punkty to się zastanów za co to robisz.

Wiem doskonale. /eSejusiek

Opublikowano

@Quentis.

śmieszny jesteś myśląc ze post Bambuska zrobił na mnie wrażenie  <3

4 miesiące otworzyło mi oczy jak tak naprawdę wygląda sprawa z tworzeniem prywatnych serwerów, jak to wszystko wygląda, jak ludzie przykładają się do tej pracy, jak potem opierdalają konta mając bazę, jacy ludzie są dwulicowi a potem się klepią po plecach bo już jeden z drugim nie pamięta że na siebie napierdalali. Bambus mi wbił gwozdzia i przez to rezygnuje z p. serwerów choćby stawiali nie wiadomo jak znani ludzie jak np. Bambus - jak można polecić serwer kiedy się tej osoby nie zna ? beka 

postaram się Ciebie wyprzedzić i powiem że nie spamie przez to że to ja zrezygnowałem.

Modku zanim dasz punkty to się zastanów za co to robisz.

Chłopie wgl. co Ty pierdolisz, pójdź się leczyć. Ból d*** ściska, że zostałeś wypierdolony z teamu przez zachowanie i ściskanie dupy? Jeszcze niedawno sam do mnie pisałeś i przepraszałeś abym Cię odblokował na forum bo chcesz grać na serwerze no k***a opanuj się.

Jak Bambs3k mnie nie zna? Jeżeli nie wiesz co mówisz to najlepiej się nie odzywaj. Rozumiem, że ból Ci d*** ściska, że startuje z serwerem przy którym pomagałeś i zostałeś w połowie wyjebany za jakieś oskarżenia z dupy i za zachowanie ale spokojnie.. ;)

Jeżeli chcesz zabłysnąć, że znasz lepiej mnie i Ethandię i to co robiłem niż ja siebie to zrób to w inny sposób, bo każdy gracz który grał dużej niż 2 tygodnie na serwerze potwierdzi jaki był serwer i co się działo naprawdę na serwerze i czy były jakieś lewe przedmioty, kradzieże na innych serwerach po zarejestrowaniu na Ethandii i czy były jakieś lewe sm wątpię, że Ci ktoś to przyzna prócz Twoich "ziomków" z gildii :)

Opublikowano

wypominasz mi ten syntezator dalej bo miałeś coś na pulpicie takiego a cały czas krok na kroku leciałeś ze mną w c***a kiedy nic nie wiedziałem do czasu gdy nie obczaiłem kilku rzeczy na mpc. no pisałem ale po to żeby złapać kilka osób z ethandii na forum kiedy mnie odbanujesz a szanse że tam wejdą były duże gdyż miały zalajkowanego fb. słuchaj obalaliśmy kilkanaście razy moje odejścia - było ich dużo z tego powodu co Ty odpierdalałeś i chciałeś robić :) chciałem przymknąć oko ale nie mogłem. - wiesz co chciałeś a to że ktoś nie jest pełnoletni to taką lipe co by miał że uśmiech na twarzy, niestety po drugiej stronie wygląda to znacznie gorzej. wiesz co to jest ? kurestwo, nie słuchaj już dudka :D

no właśnie grzecznie Cie prosiłem o ub a Ty wyjebka przez 3 dni bo chyba tyle to było. - pomocny człowiek jak to Bambus powiedział. 

dorzucam na początek 2 screen'y z grafiki google

lubisz Bambus pomagać nie ? ja też lubię pomagać innym.

post-1327080-0-36593000-1431549127_thumb.png

post-1327080-0-54915000-1431549143.png

Opublikowano

wypominasz mi ten syntezator dalej bo miałeś coś na pulpicie takiego a cały czas krok na kroku leciałeś ze mną w c***a kiedy nic nie wiedziałem do czasu gdy nie obczaiłem kilku rzeczy na mpc. no pisałem ale po to żeby złapać kilka osób z ethandii na forum kiedy mnie odbanujesz a szanse że tam wejdą były duże gdyż miały zalajkowanego fb. słuchaj obalaliśmy kilkanaście razy moje odejścia - było ich dużo z tego powodu co Ty odpierdalałeś i chciałeś robić :) chciałem przymknąć oko ale nie mogłem. - wiesz co chciałeś a to że ktoś nie jest pełnoletni to taką lipe co by miał że uśmiech na twarzy, niestety po drugiej stronie wygląda to znacznie gorzej. wiesz co to jest ? kurestwo, nie słuchaj już dudka :D

no właśnie grzecznie Cie prosiłem o ub a Ty wyjebka przez 3 dni bo chyba tyle to było. - pomocny człowiek jak to Bambus powiedział. 

Po 1 to nie był syntezator tylko program taki jak "Audacity" który służy do obróbki głosu kolego.. A jak gadałem z Tobą po kilka godzin na ts to niby jak miałem go używać?

Nie słucham rapu kolego, nie trafiłeś w mój gust :x

Nie wiem jakim prawem czepiasz się Bambusa..? :)

No i co te ss'y mają do rzeczy? To jest dowód, że nie rozdawałem o.O + Kolejny dowód

Nie rozumiem co Ty chcesz tym wszystkim osiągnąć, chcesz mnie zniszczyć? Raczej próbujesz, wielu próbowało..

1431549475-U1.png

1431549489-U1.png

Opublikowano

Koles rozpetales tu jakas gownoburze o to ze zostales wyjebany z teamu i bambusek polecil ten serwer. Wez sie ogparnij bo jak narazie robisz tylko niepotrzebny syf o nic.

P.s. Polecam wyjsc z piwnicy i nie spinac dupy jakby ci laske gwalcili. Metin to tylko gra ;)

Opublikowano

@Deiso - Kończę w tym momencie tą idiotyczną rozmowę z Tobą.

Start serwera uległ zmianie na jeszcze późniejszą z przyczyn prywatnych oraz wyjazdu którego nie mogę odwołać, a dowiedziałem się o nim wczoraj.

Na start serwera będzie do zdobycia przez godzinę zwierzaczek który będzie na pięć godzin, więcej o nim będzie w oficjalnej prezentacji :)

Opublikowano

no to pozwole sobie reszte dnia oraz jutrzejszy ranek poświęcić na wypracowanie

Opublikowano

Pod tą prezentacja nie życzę sobie jakichkolwiek spin. To nie miejsce na takie rozmowy. Od tego jest PW czy inny komunikator a nie prezentacja. Macie problem miedzy sobą? to nie ogłaszajcie tego publicznie ludzie ! Pokazujecie swój poziom. 

Jeżeli ktoś ma coś do mnie zapraszam na PW bądź ts.

QjprBF.png

Opublikowano

@Quentis, można prosić przybliżoną date startu ?

Opublikowano

@Quentis, można prosić przybliżoną date startu ?

Została ona przesunięta na połowę czerwca z powodu wyjazdu Quentis'a i z przyczyn prywatnych. Beta ( tak myślę) będzie tydzień przed startem projektu, ale o tym was poinformujemy ;)

QjprBF.png

Opublikowano

Została ona przesunięta na połowę czerwca z powodu wyjazdu Quentis'a i z przyczyn prywatnych. Beta ( tak myślę) będzie tydzień przed startem projektu, ale o tym was poinformujemy ;)

10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

także wróćcie panowie 3 tygodnie przed startem
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widze, ze ktos tu nie moze sie doczekac ^^ Zobaczymy jak wyjdzie 20 ew. 27.. Wolalbym sam 20 w godzinkach wieczornych ^^

nie mam gdzie pograć z ekipa  B)  B)  B)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Server fajny, dobrze sie zapowiada, prezka genialna, ale pewnie tak jak na poprzednim Servie - wbije 300 osob i na tym sie skonczy... A szkoda. Miejmy nadzieje bedzie inaczej ;)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...