Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evalis

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weles z tą Ethandią chodziło mi o brak graczy mimo Twoich starań;/ Ja akurat grałem do samego końca, aż pewnego razu nie mogłem się zalogować bo server off;/

Rekrutacja do Team'u? GM/TGM (Doświadczenie)

Opublikowano

Weles z tą Ethandią chodziło mi o brak graczy mimo Twoich starań;/ Ja akurat grałem do samego końca, aż pewnego razu nie mogłem się zalogować bo server off;/

Rekrutacja do Team'u? GM/TGM (Doświadczenie)

Nie chciałbym przyjmować randomowych osób do teamu bo po prostu nie znam tej osoby. Jeżeli zacząłbyś się starać już teraz np. na forum coś robić itd to może by coś z tego było :)

Opublikowano

@Quentis. Rozumiem, że nie przyjmujesz randomowych. Dokładna data startu ustalona? Czy ciągle myślicie nad piątek/sobota?

A co do tej rekrutacji, informacje odnośnie mnie możesz dostać od teamu cr@dosMT2. Tak czy inaczej, coś tam na pewno zdziałam ^^

Klasy zbalansowane?

Opublikowano

@Quentis. Rozumiem, że nie przyjmujesz randomowych. Dokładna data startu ustalona? Czy ciągle myślicie nad piątek/sobota?

A co do tej rekrutacji, informacje odnośnie mnie możesz dostać od teamu cr@dosMT2. Tak czy inaczej, coś tam na pewno zdziałam ^^

Klasy zbalansowane?

Ciągle myślimy nad piątkiem bądź sobotą pod wieczór myślę, że to najlepsza data na start serwera :)

Opublikowano

Ciągle myślimy nad piątkiem bądź sobotą pod wieczór myślę, że to najlepsza data na start serwera :)

Bardziej stawiam na sobotę wieczór ;D

QjprBF.png

Opublikowano

Bardziej stawiam na sobotę wieczór ;D

nom. Helios startuje i skosi all

Opublikowano

łooo Cie c**j.

Jak ja dawno Pogro nie widziałem na serwerach :D

wrzuciłbym na ostatni set to pogro razem ze śmiercio itp :D
pozdroo :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Monety:

Drop monet jest średni, ale dropiom sztabki złota o wartości 500 K, 1 KK, 2 KK

Przedmioty:

Drop oryginalnych przedmiotów został zlikwidowany. Dropiom tylko ulepszacze na nowe przedmioty jest ich ponad 180 od 80 poziomu.

Popraw to "dropiom", bo aż w oczy razi.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Serwer mogę polecić jak najbardziej szczególnie ze względu na administrację (bardzo solidna firma)
Oczywiście zagram jak i reszta moich znajomych która dostała cynka już o serwie ;)
PS. Oczywiście bede nagrywał a tu już mała zapowiedź.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Nie rozumiem co miałeś na myśli mówiąc to, filmik został nagrany dla osób którym nie chce się przewijać i wolą posłuchać.

To nie ma logiki już Ci tłumacze :

Wchodzi random do prezki czyta ją to po chu.. ma słuchać, skoro wbił na prezentacje, żeby ją poczytać?

Opublikowano

Nie zrozumiałeś chyba czegoś.. przeczytaj jeszcze raz

Btw. Odzywa się ten nie random

Nie jestem randomem. Zrozumiałem bardzo dobrze a jeśli to jest jedyna reklama na serwie to nawet 100 graczy nie bd miał.

Opublikowano

macie jakąś większą reklamę? słabo to widze

Nie jestem randomem. Zrozumiałem bardzo dobrze a jeśli to jest jedyna reklama na serwie to nawet 100 graczy nie bd miał.

ty panie wielka reklama bądź tam cicho bo chyba nie musze przypominać kto na serwerze miał 100 online a pisał że nie wystartuje jak nie będzie minimum 1k XDDDD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tym filmem wejdzie 3k ludzi na starcie.

Z Twojej reklamy wbija po 10k  ludzi pseudo youtuberku :v

Top@ Serwer bardzo Ciekawie wygląda po prezentacji mam nadzieję, że wszystko wypali

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...