Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde wszystko działało, wyłączyłem bola żeby wgrać skrypty i  teraz mam failed to login jak to naprawić mecze się z tym już 30minut

Prawdopodobnie próbowałeś bezpośrednio odpalić BoL Studio bez BoLVIP, wtedy to normalne i trzeba wyczyścić %appdata% i rejestr. Pozdrawiam.

Na nulledzie jest już nowa wersja BoLVIP 0.33 dla wszystkich którym nadal BoL nie działa polecam pobrać aktualizację. 

Opublikowano

@Zarax albo kotś inny - podepnijcie mu to bo ładny poradnik a ludzie (podludzie Kappa) nie wiedzą jak to zainstalować :G

Opublikowano

@Zarax albo kotś inny - podepnijcie mu to bo ładny poradnik a ludzie (podludzie Kappa) nie wiedzą jak to zainstalować :G

Za dużo będzie podpiętych tematów. :c

Opublikowano

To wyrzuć coś. Przynajmniej jeden temat tam jest bezużyteczny i nie jest już aktualizowany :v @Zarax

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym dodano do poradnika skrypty, które działają na cracku ( testowane ) i nie powinny wpłynąć negatywnie na działanie bola.

Póki co tylko MID i ADC.

nic

Opublikowano

Witam, zrobilem wszystko tak jak w poradnku lecz mam nadal ten sam problem: nie dziala mi zaden skrytp jezeli ktos mogl by mi wyjasnic czemu albo moze co zle zrobilem i jakie jest rozwiazanie tego problemu?

Opublikowano

Dobra ludki, wiecie może dlaczego po wpisaniu cmd w uruchom nie włącza mi się konsola? xD Mam jeden sygnał dźwiękowy przez 3 sekundy, po czym nic się nie włącza... Mam tak po dzisiejszym uruchomieniu bola.

Opublikowano

BoL VIP ma wbudowany Anty Injector żeby Ci jakieś podejrzany skrypty nie instalowały syfu.

Dzięki, wylaczylem i działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...