Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngjaaro232

Proszę Cię wyjdź.

Zaczekaj lepiej do 5 maja i graj sobie na "FRI JUSERZE"

Bo da Ci łatkę a ty i tak jej nie ogarniesz.

Mi działa wszystko zrobiłem tak jak w poradniku i bol działa ale skrypty nie

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5 maja masz gwarancję ,że wszystko będzie Ci śmigało, więc Sajo !

Jeżeli pojawi się łatka od razu ją udostępnimy dla wszystkich , więc nie spam ;-;

nic

Opublikowano

5 maja masz gwarancję ,że wszystko będzie Ci śmigało, więc Sajo !

Jeżeli pojawi się łatka od razu ją udostępnimy dla wszystkich , więc nie spam ;-;

Ale 5 maja lub reisntal lub jutro na łatke będzie vip na 100% działał? to ostatnie pytanie

Opublikowano

Wszystkim tak ale Tobie nie będzie działał coś tak przeczuwam.

Edit:

Yhy +5 ostrzeżeń?

Ciekawe jak Wy byście z takimi rozmawiali pff.

nic

Opublikowano

Ostatnia moja wiadomość dzisiaj. BoL aktualnie wymaga jeszcze jednej aktualizacji, ponieważ ma problemy z bufferami. Niektóre rzeczy nie będą działały do kolejnej aktualizacji. Jeśli BoL zostanie zaktualizowany, poinformuję was o tym w tym temacie. Póki co nie polecam grać na BoL-u rankedów jeśli macie problemy, ja na przykład ich nie mam, ale to nie znaczy, że wy też ich nie będziecie mieć.

Pozdrawiam, życzę miłej nocy.

Opublikowano

Wszystkim tak ale Tobie nie będzie działał coś tak przeczuwam.

Edit:

Yhy +5 ostrzeżeń?

Ciekawe jak Wy byście z takimi rozmawiali pff.

Ostatnia moja wiadomość dzisiaj. BoL aktualnie wymaga jeszcze jednej aktualizacji, ponieważ ma problemy z bufferami. Niektóre rzeczy nie będą działały do kolejnej aktualizacji. Jeśli BoL zostanie zaktualizowany, poinformuję was o tym w tym temacie. Póki co nie polecam grać na BoL-u rankedów jeśli macie problemy, ja na przykład ich nie mam, ale to nie znaczy, że wy też ich nie będziecie mieć.

Pozdrawiam, życzę miłej nocy.

@banlista Siemka. Zrobiłem wszystko w postach i działało ale skrypty nie działały. Reistanowałem lola i nie działa czyli trzeba czekać na łatke?

Opublikowano

Niektóre skrypty powinny działać bez zarzutów. Zależy czego używałeś.

Ja używam skryptów od banlista i nie działają

Opublikowano

Eh, kolejny błąd: Mianowicie tak włączam craja vip i potem bola , mam konto vip na bolu (chodzi mi o to ze bola przez vip craka launchuje) włączam lola wchodze do gry, nagle program przestał działać wiec usuwam folder z %appdata% i rejestru, odnawiam połączenie i ekran lola znika pojawia się i od razu BugSplat. Dlaczego ??

Opublikowano

Wszystko działa ale mam problem np ze skryptem Ahri przytrzymuje  " C " i nie raz szybkie combo walnie a nie raz wgl i nie wiem czym jest to spowodowane zle ustawienia w bolu? hmm

Opublikowano

Wszystko działa ale mam problem np ze skryptem Ahri przytrzymuje  " C " i nie raz szybkie combo walnie a nie raz wgl i nie wiem czym jest to spowodowane zle ustawienia w bolu? hmm

Westo dasz swoją paczke co ściągałeś/

Opublikowano

Tez nie wiem o co chodzi, mam skrypt vipa na tristane i mam na spacje como i ono nie działą tyle ze SAC:R troche pomaga

Opublikowano

@banlista wszystko zrobiłem co możliwe i nie działa + reinstall lola

@ PiTeRovvvskyy   wszystko zrobiłem co możliwe i nie działa + reinstall lola

Bol mi działa ale skrypty nie

Opublikowano

Normalnie w opcjach. Odznaczasz drawings.

Podasz skype i mi pomożesz zainstalować? bola fin

@ PiTeRovvvskyy  @banlista Wiecie może jak usunąć te kółka w grze które pokazują zasięg? mam przez to straszny spadek fpsów :) dzięki z góry

Podasz skype i mi pomożesz zainstalować? bola fin

W ustawieniach skryptu danej postac masz cyrcle lub draw to daj na OFF

Trolo pomozesz?

Opublikowano

@JARO323

Zrób srkina rozwiniętych zakładek skryptów w grze jak klikasz "SHIFT"

nie ma wogóle ich na shifcie pisze welcome bot of legends 1 may ale skrypty sie nie wladuja

albo jak masz skype ( to twój skype? piotv27) to pokaże ci mój ekran żeby było łatwiej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...