Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi podczas ładowania pisze, że lol przestał działać ;c Ktoś wie jak to naprawić?

//edit działa tylko skrypty się nie wczytują :(

//edit 2 skrypt sie alduje, wciskam spacje i nie reaguje. Te skrypty co autorzy podali nie działaja, albo coś źle robie.

Opublikowano

Siemanko, wielkie dzieki dziala super, moglbym prosic tylko o jakis skrypt do cassio bardzo przywiazany do tej postaci ^^:D

Opublikowano

Siema, mam pewien problem a mianowicie wszystko śmiga ale na czacie pojawia się informacja : attempt to index anilvalu ... coś tam " ?

Opublikowano

Ja mam teraz taki problem, że jak chcę się zalogować do BoLa to mam failed to login.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja mam teraz taki problem, że jak chcę się zalogować do BoLa to mam failed to login.

Tak a na pewno logujesz sie passami z nulled.io ?

Opublikowano

ok mi działa nie wczytywało mi skryptów bo ściągnełem bola z nulledu a gdy pobrałem z oficjalnej wszystko ruszyło i teraz bol sprawuje się pięknie.

PS: Jesteś koks piterovsky pewnie teraz bym grał na tym bolu bez vipa :D

Opublikowano

@szostakPL

Wez moze usun te skrypty i sprobuj uruchomic jakis inny, mozliwe ze skrypt jest poprostu czy cos :D

Wczoraj wgralem skrypt co pokazywal ile dmg na combo wcisne i bug splaty byly.

Opublikowano

@szostakPL

Spróbuj po prostu wyłączyć skrypty ,żebyś sprawdził w czym jest problem.

Skąd pobierałeś? 

OK juz nie wyskakują ale jest 2 problem z kite machine kalistą na czacie pisze mi że coś nie działa z q kalisty

A inne skrypty ok.

Opublikowano

Odpaliłem pierwszy raz bola na Kite Machine Kalista i skrypt się załadował, w następnej grze już nie chciał się załadować. Jak to naprawic?

Usuwałem i instalowałem skrypt, bola z %appdata% też usunąłem

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Odpaliłem pierwszy raz bola na Kite Machine Kalista i skrypt się załadował, w następnej grze już nie chciał się załadować. Jak to naprawic?

Usuwałem i instalowałem skrypt, bola z %appdata% też usunąłem

Tez tak mam :(

Opublikowano

Po pierwsze musisz się zalogować na stronie Nulled i z tam tąd  passy wpisujesz do Tego Bola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...