Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy pobieram SAC:R i Evade z bolcracks.pw to podczas pobierana mam podać nick: 1.Ten co się loguje przez craka z nulled.io? 2.Ten co mam na forum bol 3. Czy nick z gry. Proszę o szybka odpowiedz

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy pobieram SAC:R i Evade z bolcracks.pw to podczas pobierana mam podać nick: 1.Ten co się loguje przez craka z nulled.io? 2.Ten co mam na forum bol 3. Czy nick z gry. Proszę o szybka odpowiedz

To ważne akurat. Musisz podać login z Nulled.io

Opublikowano

Zrobiłem wszystko opisane w temacie i nie działa. Przy uruchamianiu jest failed to download ,a jak chcę włączyć grę w bolem to wywala clienta ,tak że jeszcze ani razu się nie udało wejść do gry. Pomoże ktoś?

Opublikowano

@Zuras456 Usuń folder BoL z %appdata% oraz z rejestru ( uruchom --> regedit.exe ) HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->BoL zaznacz lewym folder BoL i kliknij Del na klawiaturze.

Następnie plik Bol Vip wgraj do folderu bola z  dołu i nastepnie od nowa wykonaj wszystkie kroki.

http://www.mpcforum.pl/s/89d1601

Usunąłem juz ten folder i wszystko na początku już ale i tak crashuje :/ spróbuje jeszcze raz krok po kroku później. Na 10 prób 9 razy gra scrashowała, a raz udało mi się wejść :P

Opublikowano

@banlista mega props ,nareszcie coś ruszyło(pobrałem twoją paczkę) A co do używania paid skryptów ,to muszę mieć login: subskrybenta,developera,scriptera czy kogo z forum.botoflegends.com? Na razie wiem ,że vip nie wystarczy.

Opublikowano

Skrypty paid musisz kupić od typa za pieniądze i musi Ci dać pusha do bazy danych żebyś mógł odpalić skrypt. Jedyny skrypt który jest paid i opłaca się go mieć to SAC:R. s-develop.net ściągasz go stąd a nick podajesz taki jakim logujesz się na Nulled.io. Jest to crack ale działa jak normalna wersja. Pozdrawiam.

Opublikowano

Skrypty paid musisz kupić od typa za pieniądze i musi Ci dać pusha do bazy danych żebyś mógł odpalić skrypt. Jedyny skrypt który jest paid i opłaca się go mieć to SAC:R. s-develop.net ściągasz go stąd a nick podajesz taki jakim logujesz się na Nulled.io. Jest to crack ale działa jak normalna wersja. Pozdrawiam.

Zrobiłem wszystko i dalej mi bol nie działa władowało bola działa ale skrypty nie działają

Opublikowano

Zrobiłem wszystko i dalej mi bol nie działa władowało bola działa ale skrypty nie działają

Pisałem Ci na pw, że Tobie to jedynie reinstall klienta pomoże.

Opublikowano

@banlista Ale można mieć nawet evadeee od wee ,tylko trzeba mieć odpowiedni login. Nikt na tym forum nie jest tylko na tyle miły żeby jakiś zapodać(prawie wszystkie są zajęte)

Opublikowano

czyli musze usunoc gre i zainstalowac:(

Jak masz szybkiego neta to możesz, a jak nie to ja bym jeszcze poczekał na ostatnią łatkę do BoL'a. Może spudgy jeszcze dziś ją doda. Zobaczymy 

Opublikowano

I do tego i do tego się automatycznie ściągają i instalują. 

Ok to napisz na pw kiedy będzie oki?

Ok to napisz na pw kiedy będzie oki?

ok?

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...