Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieczorem postaram się wrzucić Video Tuta co myślę ,że rozwiąże problemy.

Prosze cie, chce ci sie? Przeciez w poradniku wszystko jest napisane, ja jakos sam dalem sobie rade, i nie malem zadnych problemow.

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spamuj, jak będzie fully updated to zaktualizuję paczkę z BoL'em która kolega @PiTeRovvvskyy doda do 1 postu by zapobiec takim pytaniom. Jeśli wam nie działa, a zastosowaliście się do akapitów z postu 1, to musicie poczekać na aktualizację BoL'a. 

Od tego momentu wszystkie niepotrzebne posty będą zgłaszane.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prosze cie, chce ci sie? Przeciez w poradniku wszystko jest napisane, ja jakos sam dalem sobie rade, i nie malem zadnych problemow.

Xaariel robie wszystko co w poradniku i nie działa pokazać ci na skype?

Nie spamuj, jak będzie fully updated to zaktualizuję paczkę z BoL'em która kolega @PiTeRovvvskyy doda do 1 postu by zapobiec takim pytaniom. Jeśli wam nie działa, a zastosowaliście się do akapitów z postu 1, to musicie poczekać na aktualizację BoL'a. 

Pozdrawiam

Czyli mam odinstalowywać czy czekać na łatke dzisiaj/

Opublikowano

Tak Ty ale zobacz na resztę...

Wole nagrać a nie odpowiadać cały czas pisząc to samo.

nic

Opublikowano

Tak Ty ale zobacz na resztę...

Wole nagrać a nie odpowiadać cały czas pisząc to samo.

No to nie odpowiadaj, niech beda ci wdzieczni i lizali stopy, ze dales im sposob, a nie jeszcze ci dokuczali i byc moze obrazali. Prosze cie, nie rob videotuta.

Opublikowano

No to nie odpowiadaj, niech beda ci wdzieczni i lizali stopy, ze dales im sposob, a nie jeszcze ci dokuczali i byc moze obrazali. Prosze cie, nie rob videotuta.

Niech zrobi wszystko zrobilem a dalej nie dziala

Kiedy będę miał ochotę.

Many w czym TY masz problem serioo?

Ej podaj skype all ci pokaze na skype tak jak w postach ze nie dziala i dam ci +10 rep

Opublikowano

Niech zrobi wszystko zrobilem a dalej nie dziala

Tobie to nawet Video Tut nie pomoże. Tłumaczyłem Ci przez 7 stron na PW co masz robić i nie zrozumiałeś. Napisałem Ci już albo czekasz na łatke albo reinstall lola. Twoje spam posty zaraportowałem 

Opublikowano

@Xaariel

Szczerze nie zależy mi na żadnych rep itp.

Chciałem się tylko podzielić wraz z @banlista bolem dla takich "cebulaków" ,żeby mieli za darmo i się cieszyli, no ale cóż...

Jest jak jest.

Raportuje tera za te spamy bo zamiast wszystko uściślić w jednym poście to on w 15 sie rozczula i błaga o skejpa.

Wyobrażam go sobie w solo queue "Proziomek15PL" - typowy polaczek cebulaczek.

nic

Opublikowano

U mnie za to pisze failed to download :

http://screenshooter.net/102247435/gfwdrux

Co muszę zrobić ?'

dodam ,że nie mam bola w %appdata%

a to mój folder etc :

http://screenshooter.net/102247435/upybjba

może coś w nim brakuje?

Na screenie widzę że brakuje Ci kilku bibliotek. Ściągnij sobie moją paczkę z BoL'em http://www23.zippyshare.com/v/yZZu1qTW/file.htmlstąd Pozdrawiam. Miłego bocenia

Opublikowano

banlista Mi też tłumaczyłeś robiłem wszystko co mówiłeś i też się nie dało chociaż nawet dzisiaj robiłem reinstal lola :D 

Ja albo poczekam na videotut albo na łatke :D 

bPF1HEU.png

Opublikowano

@BlockeD0

Usuń ten plik hosts + w rejestrze ( uruchom --> regedit.exe ) HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->BoL zaznacz lewym folder BoL i kliknij Del na klawiaturze.

nic

Opublikowano

banlista Mi też tłumaczyłeś robiłem wszystko co mówiłeś i też się nie dało chociaż nawet dzisiaj robiłem reinstal lola :D 

Ja albo poczekam na videotut albo na łatke :D 

Starałem się stary. Spróbuj zainstalować Net Framework 4.5.2. Jak nie zadziała to cóż czekasz na łatkę od spudgiego :(. Może dziś wypuści. Developerzy na bieżąco go informują o bugach. 

Opublikowano

@Xaariel

Szczerze nie zależy mi na żadnych rep itp.

Chciałem się tylko podzielić wraz z @banlista bolem dla takich "cebulaków" ,żeby mieli za darmo i się cieszyli, no ale cóż...

Jest jak jest.

Raportuje tera za te spamy bo zamiast wszystko uściślić w jednym poście to on w 15 sie rozczula i błaga o skejpa.

Wyobrażam go sobie w solo queue "Proziomek15PL" - typowy polaczek cebulaczek.

i za to powinni ci lizac stopy

Opublikowano

Ja mam taki problem, że BoL wykrywa tylko wersje 5.7 ( Latest ). Zaktualizowałem LIB , Usunąłem BoL'a z rejestru & appdata & plik tangerine.dll -- i nic nie pomogło niestety :) 

Dziwne jest to, że skrypty uruchamiają się ( testowałem na niestandardowej ) . Nie wiem czy jest sens szukać rozwiązania mimo, że działa ale jak patrze na wersję to coś tu mi nie gra :D

Windows 8.1 Dodam . Do tego Czy opłaca się używać Prediction czy Devine ? Dalej jest problem z tym czyszczeniem plików ? 

Opublikowano

Starałem się stary. Spróbuj zainstalować Net Framework 4.5.2. Jak nie zadziała to cóż czekasz na łatkę od spudgiego :(. Może dziś wypuści. Developerzy na bieżąco go informują o bugach. 

Podasz link do net fremework 4.5.2 ?

Opublikowano

Na screenie widzę że brakuje Ci kilku bibliotek. Ściągnij sobie moją paczkę z BoL'em http://www23.zippyshare.com/v/yZZu1qTW/file.htmlstąd Pozdrawiam. Miłego bocenia

teraz wyskakuje failed to download i http://screenshooter.net/102247435/epyaoso :D

@PiTeRovvvskyy

nadal nie działa robiłem wszystko co napisałeś 

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...