Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiłem wszystko to samo przed dodaniem tutka, mój problem następuje gdy klikam już Launch BOL (niebieski przycisk w BoL VIP) i zamiast uruchomić ten program to mi nadal wyskakuje Failed to download.

Tylko proszę nie odsyłajcie mnie już po raz setny, żebym usunął pliki z rejestru, appdata itp... bo robiłem to za każdym razem kiedy chciałem to odpalić

@Edit

@PiTeRovvvskyy

Mógłbyś wrzucić tą swoją całą paczkę Bola na jakiś serwer? Może na Twoim zacznie mi hulać ;)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Kiedy załączam bola i kończy się ładowanie postaci to wyskakuje" program lol przestał działać. WIndows 7 . Jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

@PiTeRovvvskyy

Mam dokładnie to samo tylko że ja klikam ok i mi się nie włącza 0.o NET frameworki i te sprawy też ogarniałem.

Można prosić o tę Twoją paczkę, która jest na filmiku?

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Ja już nie mam do tego siły.

Pobrałem Twoją paczkę i już myślałem, że zacznie działać ale nieeee....klikam Launch BoL i pojawia się ikonka pracy obok kursora tak jak u Ciebie na filmiku, ale nic się nie włącza :/

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Tak przed każdym uruchomieniem Bola usuwam te pliczki hosts, z rejestru i folder BoL w appdata (który jest pusty)

Ta sama sytuacja - włączam program, widać, że komputer myśli i za chwile na tym koniec. Czasami z grami też tak bywało...nie wiem, może czegoś mi brakuje w windowsie czy coś

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Mi też wyskakuje Failed to Download kilkam Otwiera się ale jak wybieram postać i ładuje się gra to naglę się Crashuje i wyskakuje BugSplat. WIecie o co kaman?

Xavi2.png

Opublikowano

Hmm.. ja już mam dość zabawy z tym. I czekam po prostu aż BoL dla free use'rów zostanie zaktualizowany. :D 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Jakich skryptów używasz? Najlepiej wrzuć skrina ­zakładki MAIN z bola.

@bohomas

a1f1eaaf42b4.jpg wyskakuje mi to klikam ok i mi się włącza normalnie, nie wiem jak u Ciebie.

Właśnie problem w tym, że żadnych. Odpalam na sucho bez niczego i wyskakuje mi ten błąd

Opublikowano

Ogarnąłem że wystarczy że wyłączycie/odinstalujecie Antywirusa i działa bez problemu, potem pobieracie na nowo BolVip i wrzucacie do folderu.

Xavi2.png

Opublikowano

Ogarnąłem że wystarczy że wyłączycie/odinstalujecie Antywirusa i działa bez problemu, potem pobieracie na nowo BolVip i wrzucacie do folderu.

A czy BoL-a tez pobrałeś z linka z tego tematu? bo do bola którego podał nie dał virustotala tu jest skan linka https://www.virustotal.com/pt/url/41c595fcd624c59f0756f63a00803697fd6c6835727a03f171f29bf108904e20/analysis/kiedy sam go wrzuciłem do virustotala

Opublikowano

Żeby to wszystko było proste jak na tym filmiku...

41a8aa32b94d5.png

"Wyłącz zapore/antywirusa lub dodaj wyjątek , usuń plik host lub Bolhost  z C:\Windows\System32\drivers\etc Jeżeli nadal nie działa to wejdz w C:\Users\Nazwa urzytkownika\AppData\Roaming i usuń folder bol." --> zrobiłem to wszystko, nadal nie działa.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Jak sytuacja ze skryptami wygląda? Dużo jest, warto? Zawsze z Sharpa korzystałem, i nie wiem czy go kupić bo jednak wszystkie skrypty są darmowe, a na bolu mimo vipa z tego co wiem za niektóre trzeba dodatkowo płacić.

Opublikowano

@TrueFaith

To zależy co wymagasz.

Ja np. Gram na darmowym ( mega zaawansowanym ) Ryze i naprawdę warto. SAC Reborn + Evade + jakis skrypt do ADC ( to mi starcza i uważam jak na "free" wresje mega sukces. :p )­

nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...