Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiadomo coś kiedy będzie działać ten BoL VIP?

Juz nie bedzie ci potrzebny...EloBuddy prawdopodobnie wprowadza . W wersji Play-TEST :) wiadomo ze będzie to platne ( w zyciu nic nie ma za darmo ) . I zacznie sie temat napewno : L# lepszy od tego i tamtego jak PS a PC . Cebule zawsze się znajda...

Opublikowano

Nie wiem po co wprowadzają płatne skoro L# płatne jest dobre a wiadomo, że dużo ludzi testowało L# więc wybiorą L# zamiast EloBuddy trochę bezsensu. No ale zobaczymy dzięki za info :D
L# było za darmo :D więc było elegancko Z:D 

Opublikowano

Ktoś tu mówił ShitSharp ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

Wybiorą L# jak Hellsing a potem stwierdzą, że to gówno i przeniosą się na EloBuddy bądź na BoL'a

Joduska upadnie. Wszyscy żyli długo i szczęśliwie.

Opublikowano

wszyscy wybiorą EB, gdyż jak mniemam będzie to połączone z VIP'em na nulledzie

tam vip na 3 miechy kosztuje 10$ (30zł). ViP na LS kosztuje 15$. 

Biorąc pod uwagę, że to praktycznie różnić się będzie tylko nazwą (doszły mnie słuchy, że EB ma czytać C# po lekkiej modyfikacji jak i .lua...tak więc byłby to BoL i LS w jednym programie)

tak więc LS upadnie - to jest pewne

--

Opublikowano

Ktoś tu mówił ShitSharp ( ͡° ͜ʖ ͡°)?

Wybiorą L# jak Hellsing a potem stwierdzą, że to gówno i przeniosą się na EloBuddy bądź na BoL'a

Joduska upadnie. Wszyscy żyli długo i szczęśliwie.

Dokładnie tak jak mówisz :) Ja obecnie nic nie potrzebuje oprócz Tracker/Evade/Dana postac :) Wystarczy mi BotofLegends[FinnDev]. Ale tak jestem na siebie zły ze nie kupie płatnej wersji tylko korzystam bez praw do ciężkiej pracy twórczej  . No ale wkurzają mnie te formy płatności. Niewygodne jak dla mnie . EloBuddy ciekaw jestem jak będzie się sprawdzać :) ale pamietajcie nie radze używać na pierwszym miejscu swojego Main ACC z powodu nagłego i przypadkowego PermBana :) miejcie to na uwadze . No ale #YOLO . Kto co lubi :)

Opublikowano

Którego main acc? Mam 3 xD

Co do form płatności - kupuj śmiało spudgy cię nie wyucha ale Jodus zrobiłby to z chęcią Kappa.

Opublikowano

Którego main acc? Mam 3 xD

Co do form płatności - kupuj śmiało spudgy cię nie wyucha ale Jodus zrobiłby to z chęcią Ka" ppa.

" Made My Day " - dziękuje ci za rozbawienie mnie ^ . ^ . Liczę na to, że ty też wykupisz i spotkamy się w duoQ :) 

Napewno wykupie [ PSC ] byłoby w miarę dla mnie dobre.

Opublikowano

Panel bola normalnie się uruchamia tak jak w poście na pierwszej stronie, lecz chwilę po ładowaniu postaci wyskakuje : 

68PtGVV.png

Feel the beat!

Opublikowano

Panel bola normalnie się uruchamia tak jak w poście na pierwszej stronie, lecz chwilę po ładowaniu postaci wyskakuje : 

68PtGVV.png

Czlowieku . Przestarzale Skrypty ktore sa OUTDATED . Jezeli mowisz ze masz dzialajace skrypty : Przeinstaluj BoL'a tak jak w temacie. Tylko nie uzywaj BoL VIP bo on jest zepsuty. Powstal nowy inicjator na ta chwile . Wiecej info na PW

Opublikowano

Ej mam takie pytanie,czy jest gdzieś za darmo casswhooping ?

Outdated , możesz spróbować napisać do stefsot'a na nulledzie i się go spytać czy zaaktualizuje , ale szansa że ci odpisze jest nikła :D

Opublikowano

na Smurfie,ale jest coś takiego :D ?

Osobiście nie widziałem nic takiego za darmo :) Ale Popatrz na nidalee  the_beauty_and_the_beast + DevinePrediction . Rzuca swoje dzidy prawie jak z pleców :D Przetestuj sam .

Opublikowano

dobra działa ... ale jak ogarnac vppredictiron zeby mni sam nie chodził na spacji ... i czy jest jakis skrypt do farmienia...?

Opublikowano

Ja tego nie ogarniam.

Pobrałem paczkę BoL'a którą wrzucił banlista i dalej nic.

Failed to download, could not find file .dll

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...