Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa komuś script Kalista Machine 2 ? 
Bo mi po zaladowaniu odrazu wywala abym ponownie odpalił bo wysątpił błąd

Działa komuś ?:D

Opublikowano

Siemka :D 
Mam taki problem :D Bo aktualizuje BoL'a przez Crack'a podanego wyżej i ciągle podczas aktualizacji mam brak odpowiedzi :/
Bardzo proszę o pomoc :D

Opublikowano

Dzisiaj chciałem włączyć bola i lola ale jak już zainjectuje go to wywala błąd "bad config" i craschuje grę co może być tego przyczyną? Wiem tyle, że to nie skrypty bo wszystkie odznaczyłem.

Opublikowano

Szukam kogoś do duo. narazie unranked. smurfuje z plat V. gram adc only. fajnie by bylo zanlezc supporta z mozgiem i dobrymi skryptami. (modow prosze o nie warnowanie, nie pisze w temacie szukania duo celowo, bo tam pewnie malo cheaterow sie udziela)

Opublikowano

Pisze mi że BoLVip lecz bol się nie włącza, w procesach jest

Windows 7

Też tak mam nieraz musisz zakończyć proces zwykłego bola i włączyć przez vipa od nowa i poczekać max. z 2 minuty w końcu się odpali. Mi się odpalał za 1 lub za 4 razem coś w tych granicach.

Za każdym razem ten sam error od 3 dni.. Na free bolu i na bolu dla vipów.. http://scr.hu/36d0/gx5ve

U mnie też to samo tylko, że zanim wyskoczy "BUGSPLAT"  to pojawia się okienko "BAD CONFIG" o co kaman ? Pomoże ktoś, czy to po prostu wina mojego systemu czy coś w tym stylu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...