Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo jak ja.. Próbowałem na lapku ri mozile chrome na Pcecie telefonie i nic. Istnieje możliwość żeby ktoś założył mi konto? [email protected]   hasło smrodek      

Plzzzz =D

Wgl. Może ktoś sprawdzić czy można założyć konto?

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam męczę się ściągam wszystko co popadnie. Włączam BOLAVIP odpala mi się wersja 5.8 mam jeszcze 5.8 pre-HF. Gdy już odpalę włączam lola to nawet nie wyskakuje mi "welcome to bol" pusto cisza ;/ Zdaje mi się że to nie ta wersja. Ma ktoś jakiegoś linka skąd pobrać najnowszą ??? 
Pozdrawiam =D

Opublikowano

Mam juz najnowsza wersje Bola 5.10  odpalam skrypta na range towerka i nide laduje mi sie mecz i BUM program przestał tzw crash . Ma ktos pomysl na to?

Opublikowano

Cały czas przy uruchamianiu bolVip wyskakuje mi "FAILED TO DOWNLOAD" i przed odpaleniem sie konsoli bola znowu"FAILED TO DOWNLOAD". Odpalam lola i przy 100% wyskakuje mi okienko"PROGRAM PRZESTAŁ DZIAŁAĆ" Macie może jakieśpomysły??? usowam z appdaty bola ściągnąłem FRAMEWORKA 4 i też nic może ktoś mógł by wstawić swojego bola (KOMPLETNEGO DZIALAJACEGO) do pobrania?

@ReeSonek   pomożesz?

A macie może poradnik do Free bola? Może mi sie uda go zrobic zeby dzialal poprawnie?

Opublikowano

C**j z % muszę się wypowiedzieć, ponieważ jak widzę takie ścierwa co rozpowszechniają takie gówno i nieczczą tym samym grę to .... przy czym MPC nie pochwala "niszczenia serwerów w MC" ale serwerów LoL'a to już tak I see nice logic here :3 Pozdrawiam całą administracje tego forum i ich politykę .... Popieranie niszczenia gier i działanie lub wspomaganie osób z których tytułu ktoś odnosi straty finansowe i markowe ... A wam użytkownicy gratuluję ilorazu inteligencji gdyż granie w gry ma sprawiać przyjemność i dawać zabawę a wy przy swoich zjebanych skryptach siedzicie i klikacie w jeden przycisk pokazując tym samym, że gracie aby grać a nie po to żeby się dobrze bawić .. Przy czym robicie to ze względu na to że jesteście w tej grze tak chujowymi graczami że sięgacie po pomoc zewnętrzną można by to porównać do tego: jeżeli spierdoliłeś sobie życie i masz wykształcenie podstawowe to idź kradnij jak sobie nie radzisz pokaż swoją słabość i głupotę. Dziękuję dobranoc a i pierdolą mnie jakieś jebane % nikt nie zabroni mi wolności słowa ... Co do składni to ... nie będę tracił czasu na stworzenie czegoś konkretnego i napisanego w wyższym kontekście bo na gówna które używają tego ścierwa nie mam czasu ale mam przynajmniej nadzieję, że wyciągnięcie z tego jakieś wnioski ..

Opublikowano

C**j z % muszę się wypowiedzieć, ponieważ jak widzę takie ścierwa co rozpowszechniają takie gówno i nieczczą tym samym grę to .... przy czym MPC nie pochwala "niszczenia serwerów w MC" ale serwerów LoL'a to już tak I see nice logic here :3 Pozdrawiam całą administracje tego forum i ich politykę .... Popieranie niszczenia gier i działanie lub wspomaganie osób z których tytułu ktoś odnosi straty finansowe i markowe ... A wam użytkownicy gratuluję ilorazu inteligencji gdyż granie w gry ma sprawiać przyjemność i dawać zabawę a wy przy swoich zjebanych skryptach siedzicie i klikacie w jeden przycisk pokazując tym samym, że gracie aby grać a nie po to żeby się dobrze bawić .. Przy czym robicie to ze względu na to że jesteście w tej grze tak chujowymi graczami że sięgacie po pomoc zewnętrzną można by to porównać do tego: jeżeli spierdoliłeś sobie życie i masz wykształcenie podstawowe to idź kradnij jak sobie nie radzisz pokaż swoją słabość i głupotę. Dziękuję dobranoc a i pierdolą mnie jakieś jebane % nikt nie zabroni mi wolności słowa ... Co do składni to ... nie będę tracił czasu na stworzenie czegoś konkretnego i napisanego w wyższym kontekście bo na gówna które używają tego ścierwa nie mam czasu ale mam przynajmniej nadzieję, że wyciągnięcie z tego jakieś wnioski ..

Z tego co mi wiadomo Mpc bylo zapoczatkowane dla cheaterow, wiec jesli cos sie nie podoba to po co w ogole wchodzisz w ten dzial proste :)

Opublikowano

Widzę, że cebuli tutaj nie brakuje. Każdy ma swoje zdanie ale odniosę się do % - bardzo dobrze, że Cię jebią xD Wykurwiaj z tego forum czym prędzej bo same ścierwo tutaj jest ^_^

Opublikowano

Ma ktos może SAC?? dzialajacego do ADC?

SAC nie znajdziesz na tym forum za darmo. Każdy pisze ze mu działa lub każe szukać na nulled.io a tam nie działa. Wiec polecam skrypty do champów.

Czemu zawsze gdy chce odpalić meczyk wyskakuje mi "BUG SPLAT ERROR:  You had bugsplat, Bol is going to close LoL client" ?!?

Jakiś skrypt ci crashuje grę.

Opublikowano

@Pivocik

Nie wiem kompletnie o co Ci chodzi. Nie dość ,że jest mało tekstu to nie jest pisany czcionką 5.

Czekam na twoją propozycję graficzną.­

Kompletnie nie wiesz? :) Nic nie szkodzi, już tłumaczę.

Aby artykuł był przejrzysty, wszystko powinno mieć jakąś harmonię. To znaczy, że;

• tekst powinien być czytelny i nie oddalany od siebie    za    bardzo
  • używanie wycentrowania, podczas gdy cały tekst(bądź artykuł) trzyma się prawej lub lewej strony, jest wręcz zabronione.
  • dodawanie kursywy do każdej linijki, jest bez sensu i psuje to tylko wizualność
  • wstawki graficzne, powinny być dokładnie wycięte(nie tak, że w jednym napisie odstaje cień poprzedniego, a drugi jest ucięty)
  • kolory powinny być dopasowane do stylizacji forum
  • kolory powinny mieć jasną, przejrzystą barwę, najlepiej pastelową, lub ciemną*i tu bez zastrzeżeń

To błędy, które znalazłem, w krótkim tak jakby... streszczeniu (patrz załącznik):

1. Dół oraz prawa strona napisu "SKRYPTY" jest ucięta.
  2. Wycentrowanie słowa "MID", napisane normalną "czystą czcionką" po czym(punkt 3)
  3. Napis "ADC" pogrubiony z nałożoną kursywą, mimo to w tym samym celu co "MID",
  4. Cień od napisu, który był w projekcie prawdopodobnie nad.

Pozdrawiam serdecznie i polecam się na przyszłość!  xD

post-396293-0-16620700-1434307143_thumb.png

5k0ms5H.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...