Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś tam niby jakieś pakiety nie działają wtf,proszę o pomoc.

RAM PAM PAAAAAAM

RAM PAM PAAAAAAM

RAMPAMPAMPAM

RAMPAMPAMPAM

RAAAAAM PAAAM PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Opublikowano

Coś tam niby jakieś pakiety nie działają wtf,proszę o pomoc.

Jprdl jakie pakiety naucz się pisać precyzyjniej... treść

Opublikowano

Jak rozwiązać to, że wyskakuje mi "Failed to download", a następnie po kliknięciu "OK" wyskakuje "Could not find dll". Od razu mówię, że nie posiadam antywirusa. (Po raz pierwszy go uruchamiam)

Opublikowano

Dobra już wszystko mi się pobrało i mam BOLVip ale po zainjectowaniu do gry crashuje mi lola podczas ładowania postaci. Pomoże ktoś Proszę o szybką odpowiedz. 

Z góry dzięki.

Opublikowano

Ok , wszystko fajnie ale co grę muszę włączać od nowa cala procedure z bolem i vipem bo mnie crashuje zaraz..

Pewnie masz antywirusa AVG. Wyłącz go po prostu wtedy nie będzie się wyłączał bol vip.

Opublikowano

Pewnie masz antywirusa AVG. Wyłącz go po prostu wtedy nie będzie się wyłączał bol vip.

mam to samo a mam wyłączonego anty virusa i firewalla 

Opublikowano

Pomoże ktoś, skrypty mi nie działają w grze :/ nawet jak przeładowuje i o co chodzi z tym If you can't access Nulled.IO, it means that your hosts file has been modified.

LIBY ZAKTUALIZOWANE ITD

Clear the content of C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts and download the last version on Nulled.IO! o jakie hosty chodzi?? i skąd je pobrać

Opublikowano

Mam problem. Po zrobieniu calej procedury, bol normalnie sie injectuje, czasami mam klopot z ponownym polaczeniem, ale daje rade, po uruchomieniu gry wyskakuje powitanie, ale pod lewym shiftem nie mam skryptow. Oczywiscie mam je zaznaczone "ptaszkiem", testowalem poki co na Xerath Voltage, jakos tak. Wiecie moze co zrobic? Dodam, ze nie moge korzystac z nulled.io, obojetnie gdzie klikne, wyskakuje mi blad.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Usuń folder BoL z Roamingu, a jeżeli go nie masz, to go utwórz 

Usunołem folder BoL i nadal to samo ;/ jaki patch mam wybrac ? bo mam tam 5.8 5.9 i Lastes 

Opublikowano

Strasznie chaotycznie poprowadzony poradnik. Czcionka jest za duża, a te "graficzne" wstawki to chyba jakiś żart.
Jednak dziękuję za stworzenie takiego poradnika, który umożliwił mi bycie VIP'em  <3

pzdr.

5k0ms5H.png

Opublikowano

hmm, Bol zwykly dla free userow mi dziala. Natomiast jak uzywam Cracka, wlacza sie normalnie niby jako vip ale nie inicjuje skryptow do gry, wiecie moze co sie dzieje? I jeszcze te nieszczesne crashe, czasami po 10 minutach, czasami po 30 wywala mi gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...