Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie ten poradnik jest śmiechu warty robiłem tak samo jak na filmie, usuwałem hots, czyściłem rejestr, robiłem reinstal lola nic nie pomogło i z tego co widzę to ciągle są jakieś problem. Nie liczna część użytkowników robi to co na filmie i działa im normalnie a większej części niestety nie a autor poradnika nie kwapi się żeby coś z tym zrobić ;)

Ostatnio (tydzień) temu znalazłem nowy czit z którym nie trzeba się bawić w jakieś cracki działa bez zarzutów i są skrypty na każdą postacie od razu w programie. Nazywa się on GoS, niestety nadal jest w fazie bety ale jak na bete działa całkiem nieźle więc bardzo polecam (+ na cassio nie rzuca skillów zza pleców) ;)

bPF1HEU.png

Opublikowano

A jakich skryptów używa(cie)sz?­

Ja nie używam (na próbę nie zaznaczałem nic) żadnego skryptu i dalej wyskakiwało mi "BAD CONFIG" a potem "BUGSPLAT". Co może być tego przyczyną, ewentualnie mógłbyś udostępnić swojego zaktualizowanego BOLa to bym zobaczył czy pomoże coś.

Opublikowano

Ja nie używam (na próbę nie zaznaczałem nic) żadnego skryptu i dalej wyskakiwało mi "BAD CONFIG" a potem "BUGSPLAT". Co może być tego przyczyną, ewentualnie mógłbyś udostępnić swojego zaktualizowanego BOLa to bym zobaczył czy pomoże coś.

Może nie masz wszystkich bibliotek.

bPF1HEU.png

Opublikowano

Dla mnie ten poradnik jest śmiechu warty robiłem tak samo jak na filmie, usuwałem hots, czyściłem rejestr, robiłem reinstal lola nic nie pomogło i z tego co widzę to ciągle są jakieś problem. Nie liczna część użytkowników robi to co na filmie i działa im normalnie a większej części niestety nie a autor poradnika nie kwapi się żeby coś z tym zrobić ;)

Ostatnio (tydzień) temu znalazłem nowy czit z którym nie trzeba się bawić w jakieś cracki działa bez zarzutów i są skrypty na każdą postacie od razu w programie. Nazywa się on GoS, niestety nadal jest w fazie bety ale jak na bete działa całkiem nieźle więc bardzo polecam (+ na cassio nie rzuca skillów zza pleców) ;)

A podesłał byś link do tego ?

Opublikowano

A podesłał byś link do tego ?

Tu masz link do strony : gamingonsteroids.com/

Chyba że od razu podać ci link do pobrania loadera?

@Edit Strona aktualnie nie działa prawdopodobnie dddosy ale bo coś robią.

bPF1HEU.png

Opublikowano

Szanowni koledzy, problem wygląda tak: 2690dbe0025b.jpg Bez znaczenia czy skrypty są załadowane czy nie..Jakies pomysły?

miałem tak gdy brakowało mi pamięci ram w komputerze, zobacz w menadżerze zadań ile masz zużycia pamięci fizycznej

Opublikowano

miałem tak gdy brakowało mi pamięci ram w komputerze, zobacz w menadżerze zadań ile masz zużycia pamięci fizycznej

Jeśli jest posiadaczem Free bola to będzie mu dalej tak wyskakiwać bo nie jest jeszcze update.

bPF1HEU.png

Opublikowano

W użyciu 3 gb wolne 4,8, najpierw tylko crashowała się gra, teraz się nie uruchamia, po kliknięciu w launcher bugsplat...

Opublikowano

Jeśli jest posiadaczem Free bola to będzie mu dalej tak wyskakiwać bo nie jest jeszcze update.

używam wersji od Finna, logując się passami z nulled.io

Opublikowano

Próbuję zarejestrować się do nulled.io, ale nic z tego. Link potwierdzający po prostu nie przychodzi na pocztę. Próbowałem już na o2 i wp i nie działało. Ktoś coś wie?

Budowniczy
Opublikowano

Próbuję zarejestrować się do nulled.io, ale nic z tego. Link potwierdzający po prostu nie przychodzi na pocztę. Próbowałem już na o2 i wp i nie działało. Ktoś coś wie?

Spróbuj Gmail,mail przyszedł po kilku sekundach.

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

moze mi ktos na tej stronce załozyć konto bo janei moge wyskakuje mi ciągle błod zła weryfikacja kodu

The following errors were found:

• The security code you supplied did not match the one displayed, a new code has been generated, please try again

cały czas to samo razy 100

Opublikowano

próbowalem na telefonie, operze chromie, ei, i mrozili :D

serio pisze mi ze mój adres ip to czyste zło :D

jak ktoś moze to poprosze o rejestracie na konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...