Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^Dokładnie niech ktoś wrzuci na jakiś dropbox itd.

Już myślałem ze się uda ale nie ... Mam taki problem: włączam tego vipa ładuje się pięknie był ubdate załadowałem sobie skrypty z free bola ponieważ je znałem. Kiedy włączyłem lola potem rundę i pod koniec ładowania LoL przestaje działać włączyłem kilka razy i to samo. Jeżeli możesz pomóc to napisz tu albo na pw . Z góry dziękuje

A mógłbyś wrzucić go na jakiś host, bo założyciel tematu zmienił link i z tamtego nie można pobrać.

3TaJzaP.jpg

Opublikowano

Ej mam problem na forum nulled, bo nie mogę nic na nim robić piszę mi, że nie mam auth, a jak chce to zrobić to wywala błąd. Ma ktoś podać passy do tego forum, bo chce już wejść na ten BOL VIP? DAJe like

3TaJzaP.jpg

Opublikowano

Mi działa normalnie (:

A czy wiesz jak mi można pomóc? Problem  jest taki, że skryptów nie wczytuje do gry tutaj opisałem 

Szukam ale nie mogę znaleźć.. Mój problem polega na tym, iż po włączeniu bola skrypt mi po prostu nie działa, skrypt jest odświeżony, biblioteki również po prostu po włączeniu bola i rozpoczęciu gry widzę powiatanie od programu "Welcome to Bot of Legends" czy coś w tym stylu ale nie widzę zasięgu skili, menu bola nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...