Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---

PiTeRovvvskyy

Zrobić Video Tuta?  

121 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobić Vtuta?

• Nie , wszystko zrozumiałem.
      42
    • Tak , nic mi nie wychodzi.
      79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z VIP bolem ponieważ jest on na sys 16x a potrzebuję na 64 wie ktoś skąd wziąć inną wersję ta podana w linku mi nie dziala. Z góry dzięki

Kocham mpcforum.pl!!! 

Opublikowano

A mnie nie 

Może kogoś to naprowadzi na rozwiązanie-inject zwykłego free bola wywołuje aktualnie identycznego crasha

@Edit

Naprawiłem  to ale pojawił się inny problem(a jakże by inaczej)

Wklejam skrypty z paczek z 1 postu lecz brak jakiegokolwiek efektu w grze (na początku rozgrywki jest tylko "Welcome to bot of legend build 10 jul 2015 loaded)

@Edit

Dobra i to rozwikłałem jeżeli kogokolwiek interesuje rozwiązanie niech pisze

Opublikowano

czyli skopiowac ten skrypt i wkleic do new scripts ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

nie kliknij w link do pobrania skopjuj całą ścianę tekstu(ctrl+a ctrl+c) wejdz tam gdzie masz zainsttalowanego bola i kolejno->Scripts->common i tam stwórz nowy dokument tekstowy(ten z notatnika) wklejasz tam skopiowany tekst następnie plik->zapisz jako  i jako nazwe pliku dajesz Vprediction,lua a tam gdzie masz zapisz jako typ(pod spodem) wybierasz wszystkie pliki i Viola masz wgraną biblioteke

Opublikowano

Może jest ktoś tak miły by wrzucił do pobrania paczke skryptów na tego bola finna.

(a tak pro po. Czym on tan sie różni od tego Bola za free, prócz tego, że może używać wiecej niż 5 skryptów na raz)

Opublikowano

Zmienilem wszystkie rzeczy jak w instrukcji na zgodnosc z moim windowsem (8) i gra sie crashuje w trakcie ładowania :(

Dodatkowo przy włączaniu nulleda gdy klikam lunch bol sie pojawia ale jednoczesnie pojawia sie tez failed to download

Opublikowano

805_bol.jpg

Wiecie o co chodzi ? Jak odpalam bol vip albo klikam lunch takie coś się dzieje :(

@Edit

Już działa. Jakby ktoś miał taki sam problem to po prostu usuńcie swojego starego bola i zainstalujcie jeszcze raz :)

Opublikowano

Gdzie jest login i hasło do nulled.io bo niewiem

??

Ty musisz się zarejestrować na forum nulled i przy pierwszym uruchomieniu bolvip podać te passy żeby Ci działało.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego mi nie wyskakuje okienko do logowania ? Ściagam od nowa i od razu mi wbija na tego bola finna bez podawania loginu i hasła....

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego mi nie wyskakuje okienko do logowania ? Ściagam od nowa i od razu mi wbija na tego bola finna bez podawania loginu i hasła....

Korzystałeś z bola normalnego?

usuń z %appdata% folder BoL i całego bola i zainstaluj jeszcze raz.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Szukam ale nie mogę znaleźć.. Mój problem polega na tym, iż po włączeniu bola skrypt mi po prostu nie działa, skrypt jest odświeżony, biblioteki również po prostu po włączeniu bola i rozpoczęciu gry widzę powiatanie od programu "Welcome to Bot of Legends" czy coś w tym stylu ale nie widzę zasięgu skili, menu bola nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...