Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin może się wypowiedzieć wkońcu apropo 6/7 bonów?

A o czym ma się wypowiadać ? Jest napisane w prezentacji , że będzie 6/7 to BĘDZIE. Więc sklej wary klapku i nie udzielaj sie na mikrofonie. Ludzie naprawdę macie takie szambo w głowie? Jak Administrator usunie 6/7 to server NICZYM nie będzie się wyróżniał od dziesiątek serverów , które teraz są. W koncu powraca 6/7 i to w nawet dobrym stylu. Wiekszość graczy chce te bony , pare spasłych 14 latków napisało żeby je usunąc , bo nie zagrają i to jest powód by je usunąć? Przyjeb solidnego barana w ściane i nie udzielaj się w tym temacie. Pozdrawiam i miłego piątku. Czekamy na start :)

Ps. Pisze się W KOŃCU. Ja już powiem Twojej polonistce w gim nr 13 w Sosnowcu

UggNk9.gif

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory, pomyliłem się za przelew oraz paypal 30 PLN otrzymasz 8.000 SM (30k dostaniesz za 100 PLN)

xD a już myślałem :P masz może jakiś mały cennik ile kosztują pety/kostiumy/fryzy/wierzchowce?

Opublikowano

30k przelew a 5k sms ... powinni się różnić 2:1 jak juz niezle hehe 15k sms to jus okej by bylo ale 5k ? haha i tak pakowac nie bd ale niezla wymianka

Co za ludzie, serwer nie wystartował a Ci wielki płacz bo 6/7 o gasz, zacznijmy od tego ze  ciężko jest zdobyć 6/7. 

Do zobaczenia na starcie, serwer zapowiada sie bardzo dobrze :)

I tej reklamy wam nie popluszcze róbcie cos w tym kierunku do cholery ! 

25k sms roznicy  wtf? 

30k przelew a 5k sms ... powinni się różnić 2:1 jak juz niezle hehe 15k sms to jus okej by bylo ale 5k ? haha i tak pakowac nie bd ale niezla wymianka

Sory, pomyliłem się za przelew oraz paypal 30 PLN otrzymasz 8.000 SM (30k dostaniesz za 100 PLN)

Opublikowano

Po co takie ilości SM. Nie lepiej dać ceny typu 50/80 SM itd.A nie kuźwa że coś kosztuje x k Sm masakra...

Opublikowano

Po co takie ilości SM. Nie lepiej dać ceny typu 50/80 SM itd.A nie kuźwa że coś kosztuje x k Sm masakra...

Jak są większe wartości to lepiej można dopasować ceny przedmiotów.

Opublikowano

Są kupony, ich cena wynosi tyle co wartość. 

Mogę jakiś cennik wierzchowców/kostiumów/fryzur/petów?

Opublikowano

Admin może się wypowiedzieć wkońcu apropo 6/7 bonów?

czego ty nie rozumiesz ze one zostaja i tyle w temacie

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Admin może się wypowiedzieć wkońcu apropo 6/7 bonów? Nie pytam was więc nie płakać mi tutaj

Opublikowano

6/7 zostaje i nie ma sensu poruszać tego tematu więcej.

Super, czekam na start pety są czasowe?

Na zawsze. 

Opublikowano

Admin może się wypowiedzieć wkońcu apropo 6/7 bonów? Nie pytam was więc nie płakać mi tutaj

Albo marne prowo albo chyba piorun Cie wczoraj pierdolnął i do teraz nie doszedłeś do siebie

UggNk9.gif

Opublikowano

ale takie rzeczy jak antyexp kamole itd beda sie laczyc ?

Tak, przedmioty które wymieniłeś będą się stakować.

Jest jakaś szansa, że serwer wystartuje o 19?

Serwer wystartuje o 19 to fakt, a dokładniej o 19:59:59 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...