Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to takie rzeczy powinny dropic w red lesie, no bez przesady żeby tak wszystko ułatwiać do granic

to jest serwer EASY. pozdro

Opublikowano

Nie można nawet normalnie pograć bo co teleport to wywala pytajniki i ciśnienie skacze, naprawcie coś zanim wypuszczacie serwer...

Opublikowano

Moim zdaniem jest jakis blad w cliencie i dlatego sporo osobom wyskakuje ten blad z "??????"  (mi osobiscie tez i grac nie moge przez to -.- )

00381637475378013724.png
Opublikowano

Naprawimy te pytajniki, wszystko jest omawiane na forum, zapraszam tam, forum zawsze jest pierwszą linią informacji. 

Opublikowano

Naprawimy te pytajniki, wszystko jest omawiane na forum, zapraszam tam, forum zawsze jest pierwszą linią informacji. 

pisałem do ciebie 0 info do idiotów z forum też 0 info temat na forum jest 0 info coś jeszcze mamy zrobić żeby dostać 0 info ? 

te pytajniki naprawicie za tydzień czy dwa ? bo jesteście takimi nie ogarami że japier... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale czekam już 3 godzine na smy zakupione za pomocą smsa. Niby do 2 godzin mają być dostarczane. Sms zwrotny otrzymałem.

PW na forum serwera do Yolnen i sprawę wyjaśnimy. 

Opublikowano

PW na forum serwera do Yolnen i sprawę wyjaśnimy. 

tak jak problem z pytajnikami ? HAHAHAHA 

Jak ktoś ma win xp to niech nie pobiera tego metina bo sobie nie pogra :P ...... Potwierdzone Info :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

tak jak problem z pytajnikami ? HAHAHAHA 

Jak ktoś ma win xp to niech nie pobiera tego metina bo sobie nie pogra :P ...... Potwierdzone Info :D

Mam win 7 i też mi czasem (rzadko) wyskoczą pytajniki ;]

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi mi normalnie dziala ;] PLUS  I POLECAM INNYM .. (TYLKO NIE TROLOM ;])

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

uu na Mori*esie spadla liczba graczy o 700 , czesc zapewne przyszla tu ;)

polecam serwerem gra sie abrdzo przyjemnie 

4uc581.jpg

Opublikowano

­

Drop z ripa jest od 85 lvla.

nie o to mi chodziło ja juz mam 110 + moze zle zadałem pytanie czy od 75 lvl do 200 mozna dropnac trute czy jest to ograniczone lvl

Opublikowano

­Można by było zmniejszyć HP metkom w DT, bo mają tak z 10x więcej niż na PL'u >_<

Tylko mi się odnowiły misje od kapitana? Chyba po zrobieniu DT wyskoczyły mi ponownie misje, które skończyłem :O

Czemu bryłki sprzedaje się za 50k?

tenor.gif

Opublikowano

pierscienie anty expa sa zbugowane nie działaja uzyłem jednego poczym exp nie leciał zsiadąłem z konia wszedłem exp nadal leci a niby miał trwac 30 min ciezko zrobic normalny p anty expa a nie jakieś wasze wymyslone badziewie ?

Opublikowano

­Można by było zmniejszyć HP metkom w DT, bo mają tak z 10x więcej niż na PL'u >_<

Tylko mi się odnowiły misje od kapitana? Chyba po zrobieniu DT wyskoczyły mi ponownie misje, które skończyłem :O

Czemu bryłki sprzedaje się za 50k?

no tp i mi misja znika... spoko. za misje z 40 niszczycielami jest cos ciekawego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...