Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto kupuje sm 10 min po starcie serwera? -.- Brawo, starciłeś pieniądze bo serwer upadnie. Już mają błędy.

Tam nie przesadzaj od razu z tym prorokowaniem upadku, spokojnie, może nie bedzie tak źle :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli na starcie są takie banalne błędy w postaci znaków zapytania, administracja nie raczy odpowiedzieć ani tu, ani na forum serwera. Człowiek coś kupuje i nie dostaje, no to jak to wygląda? Najpierw przesunięty start, a teraz start do dupy. Tu nie trzeba proroka..

Z wszelkimi problemami proszę o PW na forum serwera.

A jaki Ty masz nick na forum serwera? bo na pewno nie taki jak tu.

@EDit.
Prze hu.. z typa. "Pw na forum serwera" a nawet nie wiadomo jaki nick ma na forum, no inteligencja administracji błyszczy!

ZjaranaPanda

Opublikowano

Na forum serwera: Yolnen, zapraszam, wszystkim pomogę. 

to najpierw powiedz kiedy na serwer bedzie można się zalogować, bo nie bede klikał na logowanie co chwile jak jakiś pajac

Opublikowano

­

to najpierw powiedz kiedy na serwer bedzie można się zalogować, bo nie bede klikał na logowanie co chwile jak jakiś pajac

Logowanie działa :v

tenor.gif

Opublikowano

No szkoda mi tych osób którym nie działa bo serwer pierwsza klasa nie ma na co narzekać 

wolf.gif

Opublikowano

Teraz jest 625 osób, wszystkim z problemami pomożemy, przypominam na forum serwerowym zgłaszajcie się do użytkownika Yolnen.

Opublikowano

Odpalam metka w********a mnie i wyskakuje ???/ /??/ /?? //?? o co w tym zapierdala dajcie k***a ts a nie k***a topka zapierdala a my sie wkurwiamy bo polowa serwa wbic nie może japierdole !!!!!!!!! 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

działa wam strona ?? czy to u mnie jakies problemy

działa strona

Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer po zaladowaniu sie albo wyskakuje mi problem z "?????" albo blad zaden nie wyskakuje, ale wylacza sie caly client ... -.-

00381637475378013724.png
Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer po zaladowaniu sie albo wyskakuje mi problem z "?????" albo blad zaden nie wyskakuje, ale wylacza sie caly client ... -.-

Mam to samo ale czy oni coś robią no k***a 0 info wtf 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wieże demonów jednak sadysta robił .

Co miałeś na myśli mówiąc że jest usprawnione. Siedzę już pół godziny na mapkach, a na metka mordu mi schodzi z 5 min, bijąc go po 8k z krytem.

To jest normalne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...