Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak wyglądają ceny w Item Shopie? I czy przedmioty z Isu można uzyskać w grze?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak wyglądają ceny w Item Shopie? I czy przedmioty z Isu można uzyskać w grze?

"Najlepsze pety do pvp tylko w grze z dungeonów, pety do PvM są w IS takie same jak do zdobycia w grze z polowań. Kostiumy można kupić w IS i za Punkty Osiągnięć. Wierzchowce na ostatnich 2 dungeonach są najlepszymi w grze. Jedynie fryzury są dostępne tylko poprzez Item Shop. Wszystkie te przedmioty są na ZAWSZE, inwestujesz raz i cieszysz się grą. :)"

Pozostałe rzeczy także są tanie i do zdobycia w większości w grze. 

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź po prostu nie doczytałem :)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Jest antyexp i szkatułka serwerowa? :p Jeśli nie to coś czuje że może być ciężko z kasą na początku.

Opublikowano

Jest antyexp i szkatułka serwerowa? :P Jeśli nie to coś czuje że może być ciężko z kasą na początku.

Bez antyexpa na nic w sklepach Ci nie zabraknie.

Antyexp na 30 minut dropi z szkatułki serwerowej, metinów, bossów, szkat tych bossów..

40 takich zwykłych można wymienić na 1 na stałe.

Opublikowano

ogladam ta prezke juz x razy i nadal mam niedosyt czekam z niecierpliwoscia na start ;D

czy te pety na start sie czyms różnią?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ogladam ta prezke juz x razy i nadal mam niedosyt czekam z niecierpliwoscia na start ;D

czy te pety na start sie czyms różnią?

Tylko kolorem, bonusy dają takie same. 

Opublikowano

zagram. Będzie 400-500 osób i będę usatysfakcjonowany. 

Mam nadzieję że DT uproszczone i prywatne skoro bronie 75 tylko tam ;)

Opublikowano

zagram. Będzie 400-500 osób i będę usatysfakcjonowany. 

Mam nadzieję że DT uproszczone i prywatne skoro bronie 75 tylko tam ;)

Uproszczone i tylko tam.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

mozna wiedziec ile jest hp na max eq i lvl 

oraz ile body hituje z max wartoscia ataku??

Opublikowano

MałyShu prosze nie spierdolcie tego serva. Z takim zainteresowaniem możecie stać się czołowym serverem na rynku. Pozdro i czekam na 19 :)

UggNk9.gif

Opublikowano

zaje****y drop z ripa nie mogę się doczekać to ss mnie zachęciło jeszcze bardziej do gry tu.

a czy DT jest też priv czy tylko dla all 

zxc

Opublikowano

2wwhrv.jpg

Właśnie wyskoczyłem na ripera noobkiem, myślę że nic nie muszę dodawać. :)

n chyba mi nie powiesz ze na easy mam chodzic na ripera dropic bronie an 75 lvl bez jaj

Opublikowano

zal ma wieksze dmg od truty? Robi sie cos z broni 75? Bd prywatne dt?

Żal ma większy dmg, z broni 75 są jeszcze 2 sety do expa. Priv dt nie ma, metek respi się co 5 minut w dt :)

Opublikowano

n chyba mi nie powiesz ze na easy mam chodzic na ripera dropic bronie an 75 lvl bez jaj

To i tak bardzo duże ułatwienie.

Zobacz na ten drop + 3 bronie na 75.

Na niektórych easy trzeba szkatułki ripa na trute wymieniać, więc nie płacz.

Opublikowano

ten drop bedzie maly biorac pod uwage ze dt nie jest prywatne wiec co z tego ze taki drop jak rozdzieli to przykladowo na 3 os?/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...