Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paladynem albo czarodziejem

Ale jestes zabawny

4uc581.jpg

Opublikowano

Tak, i jeden i drugi skill dostał bafy. :)

dobra powiedz mi mistrzu co z bodym da rade nim grac w pvp czy bedzie zwykla szmata od podlogi jak na wiekszosci serwerow??

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

a jak z misjami ? 

Czy np jak wbije 150lvl to będą mi dropiły zęby orka itp ? 

Ulpepki lecą z metinów czy z mobów na mapach ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

a jak z misjami ? 

Czy np jak wbije 150lvl to będą mi dropiły zęby orka itp ? 

Ulpepki lecą z metinów czy z mobów na mapach ? 

Będą, biologa możesz robić kiedy chcesz ale nie polecam. :)

Moby/bossy. 

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie, prezentacja wykonana starannie,zachęca do czytania. Zawitam na starcie!  <3 

Gdzie będą dropić bony 6/7?

Opublikowano

Liczycie się z zdaniem graczy?

Bo widze ze nie. :v

Czyli tak, mam robic eq klasowe specjalnie na 6/7 odp na um i lud nprz, albo odp na fizyczne albo lud tak?

Bo chyba nie będe robic odp na fizyczne i odp na um, bo wtedy mniej będe bic, no mozgu troche.

No prosze was...

Opublikowano

A jest jakaś reklama serwera czy tylko mpc forum ?

jak na razie tylko  mpc,  ale niby cos ma byc po starcie....

wolf.gif

Opublikowano

jak na razie tylko  mpc,  ale niby cos ma byc po starcie....

Niby tak jak z Moyes ;/ Nie wiem jak będzie ale wydaje mi się, że powinni zrobić reklamę na starcie żeby od razu zrobić "duże bum" z graczami. Coś ten team mi się nie podoba. 

Opublikowano

Niby tak jak z Moyes ;/ Nie wiem jak będzie ale wydaje mi się, że powinni zrobić reklamę na starcie żeby od razu zrobić "duże bum" z graczami. Coś ten team mi się nie podoba. 

7h do startu a w samej prezce od rana siedzi ponad 100 osob :) Uwiez ze na niektorych serwerach nawet z reklama tyle nie siedzialo :)

Dzis rusza jakis szajs ktory jest skonczony na starcie wiec troszke graczy tez wbije z tamtego srv na arianea :)

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie, prezentacja wykonana starannie,zachęca do czytania. Zawitam na starcie! <3

Gdzie będą dropić bony 6/7?

Bony 6\7 nie dropia , mozna je wytworzyc lecz jest bardzo ciezko ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

ponawiam. Dla mnie ta informacja też się przyda :)

Każdą klasą można grać i nie będzie poszkodowana, pamiętając o zależnościach w PvP że klasa X poradzi sobie z klasą Y, będzie miała ciężej z klasą Z, a klasa Y będzie miała łatwiej z klasą Z itd. nie jest tak że wszystkich się da pokonać, to oczywiste. 

Opublikowano

Kiedy bedzie mozna zobaczyc is ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Każdą klasą można grać i nie będzie poszkodowana, pamiętając o zależnościach w PvP że klasa X poradzi sobie z klasą Y, będzie miała ciężej z klasą Z, a klasa Y będzie miała łatwiej z klasą Z itd. nie jest tak że wszystkich się da pokonać, to oczywiste. 

tak tylko zeby ta zaleznosc nie byla taka ze od kazdego dostanie

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...