Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy szamanem będę wstanie solo zrobić ripa, normalnie expić (babus+ na koniu), zabijać bossy? : ) Na niektórych serverach szaman nadaje się tylko do pvp/buff... Sam nie jest w stanie nic zrobić ;x

WTF ?! jeszcze o to pytasz będziesz mial 250 inta + jakieś inne duperele to będziesz miał z*******e baffy jak dla mnie szamaniem wysolujesz wszystko :p 

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, jest w itemshop'ie.

A można wiedzieć za ile bo zależy to od mojego stylu gry a logowanie na stronie wyłączone.

Opublikowano

A można wiedzieć za ile bo zależy to od mojego stylu gry a logowanie na stronie wyłączone.

Za chwilę administracja włączy logowanie na stronę i będziesz mógł sprawdzić.

Opublikowano

Czas się nie będzie kończył, będzie ich coraz to więcej, a co za tym idzie, cena w dół.

na początku będą dużo droższe później dużo tańsze lub mniejszy popyt na nie coś za coś

Opublikowano

To chyba bm/smok będą najlepsi na serwie...Totalnie zjebane te 6/7 bony...+ 50 w statach...Rozumiem easy ale bez przesady...Inne postacie tracą swoją wartosć

Opublikowano

To chyba bm/smok będą najlepsi na serwie...Totalnie zjebane te 6/7 bony...+ 50 w statach...Rozumiem easy ale bez przesady...Inne postacie tracą swoją wartosć

mental tak czy tak będzie kozak jak na 99% serwerach lub zbalansowany w porównaniu do innych klas, jedynie co to BM na wielu easy może być op ale przecież pisała administracja, że będą balansować postacie jak będzie coś up/op

Opublikowano

Co z osobami które chcą nagrywać serię?

Niech nagrywaja, w czym problem? ;D

//

Pasowalo by ts'a jakiegos do kontaktu z administracja na starcie:)

Opublikowano

Ja chciałbym zagrać Daggerem lecz nie wiem czy on nie będzie pokrzywdzony w pvp bo postacie magiczne tu będą napierdalać niby jakiś tam balans jest ale wszystko okaże się w grze :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja chciałbym zagrać Daggerem lecz nie wiem czy on nie będzie pokrzywdzony w pvp bo postacie magiczne tu będą napierdalać niby jakiś tam balans jest ale wszystko okaże się w grze :P

napierdalać ? smok znerfiony jeśli chodzi o buffy, z misji masz 20% do obrazeń, 500 wartości, pas 400 wartości, a magiczne nie, jedynie co można się obawiać to bm'a jeśli chodzi o magiczne ale na pewno administracja go zbalansuje :), a tak to na pewno mental i dagger ze względu chmurkę i jej przelicznik spory przelicznik zręczności będą najmocniejszymi postaciami 

Opublikowano

Bronie 65, stalki, biżu 54 itd w sklepach? Jeśli nie to polecam dodac. Ok, wierzchowiec, kostium, pety do zdobycia w grze, a pierścienie z prezki tylko itemshop? Jest jakiś pierścien do pvp? jeśli tak to ile i czy ten najlepszy tylko is? Swoją drogą cienko ze to kolejny serwer na którym bronie 75 trzeba dropić z ripa. Szczerze rzygam już wieżą i dziwie sie graczom którym nie zbiera sie na wymioty gdy widzą DT, ponieważ już prawie na każdym serwie broń 75 jest z ripa..

Opublikowano

W ile da rade wbic max lvl ? tak +/-  (wiem ze to zalezy od umiejetnosci gry itd.) :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Bronie 65, stalki, biżu 54 itd w sklepach? Jeśli nie to polecam dodac. Ok, wierzchowiec, kostium, pety do zdobycia w grze, a pierścienie z prezki tylko itemshop? Jest jakiś pierścien do pvp? jeśli tak to ile i czy ten najlepszy tylko is? Swoją drogą cienko ze to kolejny serwer na którym bronie 75 trzeba dropić z ripa. Szczerze rzygam już wieżą i dziwie sie graczom którym nie zbiera sie na wymioty gdy widzą DT, ponieważ już prawie na każdym serwie broń 75 jest z ripa..

dt to jeszcze nic.. ale bez prywatnego dt jest malo zadowalajace.

dodajcie przepustke na priv dt ze szkatulek serwerowych i dobrze bedzie.

Opublikowano

dt to jeszcze nic.. ale bez prywatnego dt jest malo zadowalajace.

dodajcie przepustke na priv dt ze szkatulek serwerowych i dobrze bedzie.

Metek na dt jest co 5 minut... A jak chcesz bron 75 to na farcie pojdziesz tylko raz.

Opublikowano

mental tak czy tak będzie kozak jak na 99% serwerach lub zbalansowany w porównaniu do innych klas, jedynie co to BM na wielu easy może być op ale przecież pisała administracja, że będą balansować postacie jak będzie coś up/op

Bylo mowione ze ochronka jest 2 x znerfiona

4uc581.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to takie rzeczy powinny dropic w red lesie, no bez przesady żeby tak wszystko ułatwiać do granic

Opublikowano

Metek na dt jest co 5 minut... A jak chcesz bron 75 to na farcie pojdziesz tylko raz.

jezeli licza na spora liczbe osob to powodzenia czekac na metina z kilkoma osobami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...