Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie: jak sprawa z marmurkami? Bo nigdzie nie widzę u handlarzy (chyba że mi na oczy padło).

Nie ma marmurków, rób misje i z dobrym EQ wszystkiemu podołasz. :)

Opublikowano

a możecie je dodać zawsze będzie łatwiej np ninji bossa ubić itp... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

a możecie je dodać zawsze będzie łatwiej np ninji bossa ubić itp... 

Nie, będzie za łatwo wtedy.

Bedzie mozliwosc doladowania IS z zagranicy ?

Z zagranicy tylko paypal na chwilę obecną.

Opublikowano

macie jeszcze czas zrezygnujcie z tych 6 7 bonów zostawcie tylko standardowe 5 + osłabcie troche moby i gra gitara 6 7 bony to najgorsze gówno jakie wyszło w metinie

Opublikowano

Jedyna rzecz jaka mnie zniechęca do tego serwera to 6-7 bony polecałabym je usunąć przez co na pewno więcej będzie online, gdyż większość graczy preferuje normalnie 1-5

Opublikowano

macie jeszcze czas zrezygnujcie z tych 6 7 bonów zostawcie tylko standardowe 5 + osłabcie troche moby i gra gitara 6 7 bony to najgorsze gówno jakie wyszło w metinie

Nie podoba sie? To po jakiego c***a jeszcze siedzisz w tej prezce i placzesz...

Opublikowano

Jedyna rzecz jaka mnie zniechęca do tego serwera to 6-7 bony polecałabym je usunąć przez co na pewno więcej będzie online, gdyż większość graczy preferuje normalnie 1-5

dokładnie jestem za 6 7 tak jak pisałem wyżej to najwieksze gówno jakie wyszło do metina bez róznicy czy sa to do expa czy do pvp jeden ch. usunac to i bedzie gitara

Opublikowano

ludzie wam piszą o 6/7 a wy gowno ;v

dokładnie jestem za 6 7 tak jak pisałem wyżej to najwieksze gówno jakie wyszło do metina bez róznicy czy sa to do expa czy do pvp jeden ch. usunac to i bedzie gitara

Administracja nie zrezygnuje z 6/7 bo jakies 2 bufony nie potrafia robic eq... Nie podoba sie to tak powiem " w*********c " i nie plakac...  -.-

Opublikowano

Nie podoba sie? To po jakiego c***a jeszcze siedzisz w tej prezce i placzesz...

chłopczyku ja ci mogę popłakać jak ty chcesz nie bedzie mi tu taki sparkacz jak ty zycia układał wiec lepiej zamilcz

Opublikowano

n chyba mi nie powiesz ze na easy mam chodzic na ripera dropic bronie an 75 lvl bez jaj

o.O Nie skąd ci to przyszło do głowy zaraz na starcie dostajesz max lv i perf eq  :huh:

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ok.. dziwne są te bony 6/7 ;x .. Będzie dodany może jeszcze z 1/2 sety zbroi? :D  I czy max 200 lvl zostaje do końca czy planowany jest jakiś update ? ^^

Opublikowano

Ok.. dziwne są te bony 6/7 ;x .. Będzie dodany może jeszcze z 1/2 sety zbroi? :D  I czy max 200 lvl zostaje do końca czy planowany jest jakiś update ? ^^

Jak więcej ludzi wbije 200 to oczywiście będzie aktualizacja. :)

a jak z resetem profesji postaci do ktorego lvl mozna zmieniac profesje?

Do którego się chce, Zwój jest najdroższą rzeczą w IS więc nie będzie dużo tych zmian. :)

Opublikowano

Mam pytanko kiedy bd włączony is i czy za 30 zł przelew bd mógł kupić peta i kostium ?? i czy pety są na zawsze?

Opublikowano

Mam pytanko kiedy bd włączony is i czy za 30 zł przelew bd mógł kupić peta i kostium ?? i czy pety są na zawsze?

Przed startem lub chwilę po.

Za 30 zł przelewem kupisz peta, kostium, fryzurę i jeszcze trochę Ci zostanie. Tak, pety są na zawsze, kostiumy, fryzury i mounty też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...